HunHír.info

2018. Álom hava 12. nap, Víritó napja.

Nyílt államellenes akciókkal fenyegetnek a blokádolók, ötkor forradalom?

2015. március 01. 14:04
Hunhír.info

anarchia.jpgMára, azaz március elsejére hirdettek országos megmozdulást a „Blokád az útdíjak ellen és a demokratikus Magyarországért” Facebook-csoport szervezői. Büki Zoltán rendőrségi egyeztetései kudarcba fulladtak, hatóság elutasította a blokád ötletét, amit másodfokon a bíróság is helyben hagyott. Büki állítja, mindennek ellenére lesz blokád, azt tanácsolja, figyeljük a tévét, rádiót, mert meg fogják szakítani adásukat.

Menedék - Pálfi

„Mindenki álljon készenlétben, majd küldjük az sms-t!” – ezzel a válasszal nyugtatják a szervezők, a Facebook-csoport tagjait, akik egyre jobban zúgolódnak a blokád elmaradásának komoly veszélye miatt. Mint arról korábban beszámoltunk, a Büki Zoltán nevével fémjelzett csoport totális, az egész országot megbénító útlezárásokat ígért ma délután öt órától.

A szervezők közben lázasan egyeztetnek, titokban folyik tovább a koordinációs munka. Mint megtudtuk, blokád mégis lesz, de meglepetésszerű helyen és időpontban. Büki Zoltán a hvg.hu kérdésére megerősítette, hogy a tiltó határozatok ellenére lesz megmozdulás, ám azt elismerte, hogy az eredeti tervektől eltérő lesz.
„Már a rendőrök is engem hívogatnak, hogy mikor és hol lesz a blokád, de nem áruljuk el nekik, ne tudjanak felkészülni!” – mondja a hvg.hu munkatársának Büki. Hozzátette: Minden egyes résztvevő sms-t fog kapni tőlünk, hogy mikor, mit kell tenniük.

Lehet, hogy ma, de lehet, hogy holnap

A blokád szervezői a meglepetés erejében bíznak. A titkolózás mellett azt remélik, amint az első fővárosi csomópontot lezárják, annak igen hamar híre megy a sajtóban, és gyorsan csatlakoznak majd a vidéki „sejtek”, így szinte órák alatt országossá válhat a megmozdulás. Mint Büki véli, elégedetlen ember mindenhol van, és csak a startpisztoly dörrenését várják. Arra a kérdésre, hogy mikorra várható az akció, kitérő választ adott:

„Lehet, hogy ma, lehet, hogy holnap, de mindenképp sikító frászt fog kapni a rendőrség, ha mozdulunk. Mindenki figyelje a tévéket, rádiókat, biztos, hogy megszakítják majd az adásukat!”

Budapesten kezdődik

A titkolózó szervezőktől azt sikerült megtudni, hogy akciójuk a főváros több, kiemelten forgalmas csomópontján kezdődik majd. Arra is fel vannak készülve, hogy a hatóságok viszonylag gyorsan, néhány óra alatt felszámolják majd az úttorlaszokat, így abban bíznak, hogy a hozzájuk spontán csatlakozók gyorsak lesznek majd, hogy felaprózzák, vagy megbénítsák az ellenük fellépő rendőri erőket.

Hunhír.info - hvg.hu

Ez pedig nem más mint az államrend megdöntésére irányuló kísérlet, terrorizmussal való fenyegetés, és ennek a Bükinek már régen az előállító helyiségben lenne a helye.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Válaszúton - Bogár LászlóVálaszúton
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A negyedik birodalom felemelkedése - Összeesküvés elméletek sorozatA negyedik birodalom felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
GMO - A pusztítás magjai - F. William EngdahlGMO - A pusztítás magjai
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel
A kultúra diktatúrája - Bayer Zsolt - Szakács ÁrpádA kultúra diktatúrája
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 3 141 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Béke Ösvénye az Alpoktól az Adriáig - Az Isonzó front útikönyve
A Béke Ösvénye az Alpoktól az Adriáig - Az Isonzó front útikönyve
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
9% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat