HunHír.info

2018. Álom hava 11. nap, Gilvád napja.

Most forradalom kirobbantásával próbálkozik a világkormány Moszkvában - Lelőttek egy ismert felforgatót

2015. február 28. 08:40
Kincses Albin - Hunhír.info

fegyver.jpgMoszkva központjában éjjel lelőtték Putyin egyik legismertebb ellenségét, a közismert ultraliberális felforgatót, a háttérhatalmat kiszolgáló Jelcin-éra egyik ismert politikusát. Borisz Nyemcov néhány hete elkövette azt a számára végzetes hibát, hogy azt mondta egy interjújában: "félek, hogy Putyin meg fog ölni".Nyilvánvaló, hogy az oroszországi színes forradalom kirobbantásában érdekeltek ezt nem hagyhatták ki, a nyílt utcán lőtték le a zsidó származású háttérhatalmistát.

Menedék - Pálfi

A BBC beszámolója szerint a politikus egy nővel sétált Moszkva belvárosában, a Kreml közepén, amikor egy fehér autóból többen tüzet nyitottak rá. Négyszer találták el, a helyszínen meghalt.

Borisz Nyemcov 55 éves volt, és már Jelcin idejéből ismert figurája az orosz közéletnek. Volt első miniszterelnök-helyettes is, a nyugat érdekeit szolgáló "reformok" támogatójának tartották, kormányzója volt Nyizsníj Novgorodnak.

A parlamenten kívüli Parnasz párt párt vezetője rendszeres bírálója volt Putyinnak: ellenezte Moszkva szerepét az ukrán válságban, bírálta a szocsi olimpia túlköltekezéseit, "emberi jogokért" állt ki, rendszeres résztvevője volt tüntetéseknek. Több eljárás is indult ellene.

Vlagyimir Putyin arra utasította az orosz nyomozó bizottság, a belügyminisztérium és a szövetségi biztonsági szolgálat (FSZB) vezetőit, hogy hozzanak létre külön nyomozócsoportot a gyilkosság felderítésére, és személyesen irányítsák a nyomozati eljárást. Az orosz elnök leszögezte, hogy Borisz Nyemcov megölése "minden jellemzőjében bérgyilkosság és kizárólag provokatív jellegű volt". Putyin mély részvétét fejezte ki a meggyilkolt politikus hozzátartozóinak. Együttérzését fejezte ki Dmitrij Medvegyev miniszterelnök is.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Vér tapad a kezünkhöz? - Pawel LisickiVér tapad a kezünkhöz?
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Nincs kegyelem DVD - Matúz GáborNincs kegyelem DVD
DVD - Bolti ár: 3 800 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
21% internetes kedvezménnyel
Az egészség és megfiatalodás időtlen titkai 1. rész. - Andreas MoritzAz egészség és megfiatalodás időtlen titkai 1. rész.
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Fázis - Michael RadugaA Fázis
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 500 Ft
8% internetes kedvezménnyel
Maradék magyarok - Sík SándorMaradék magyarok
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat