HunHír.info

2018. Álom hava 15. nap, Bábolna napja.

Felfegyverkezett cigány horda támadt egy kiskászoni vegyesboltra

2015. február 27. 15:28
Hunhír.info

kesesgyilkos250.jpgAz összetűzésre csütörtökön este a falu központjában található vegyesboltban került sor. Az üzlet tulajdonosa, Tóth Bakk Katalin megkeresésünkre elmondta: röviddel zárás előtt az üzlethelyiségben ő és két falubeli vásárló tartózkodott, amikor két ittas cigány fiatal sört követelve kezdte ütni az ablakot. Később már megjelent a felfegyverkezett, agresszív cigány horda is.

Menedék - Pálfi

Az egyik vásárló nyugalomra intette a randalírozókat és ez adott okot a szóváltásra, majd a fiatal férfiak rátámadtak a bentlevőkre, akik próbálták kiszorítani őket a boltból. A támadó romák egyike akkor bicskát rántott és megvágta az egyik férfi kezét, míg a másik vásárló a rendőrséget riasztotta. Kevéssel azután ért oda a kézdiszentléleki őrs két rendőre, akik rövid járőrözés után visszatértek a községközpontba.

Ekkor nyolc-tíz roma férfi és asszony rontott be a boltba, néhányuk nyitott bicskával a kezében és megtámadták az üzlethelyiségben tartózkodókat: miközben azok próbálták kitoloncolni a bicskával hadonászókat, egyik férfit a halántékán, másikat a homlokán vágták meg.

A bolt tulajdonosának sikerült tárcsáznia a 112-es sürgősségi hívószámot és a csendőrség segítségét kérte. Ezt követően újból megjelent a kézdiszentléleki járőrkocsi, a két rendőr ezúttal már próbálta azonosítani a tetteseket, kikérdezték a sérülteket is, és azt mondták az üzlet tulajdonosának, hogy nem tudnak mit kezdeni a támadókkal, mert azok ittasak.

Tóth Bakk Katalin híradónknak elmondta: a randalírozó cigányok az üzlet szomszédságában laknak, a nyáron költöztek Kézdiszentlélekről Kiskászonba. Eddig nem volt bajuk velük, bár azt beszélik, hogy amikor ittasak, akkor agresszívvé válnak.

profiradio

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Határtalan bűnözés - Udo UlfkotteHatártalan bűnözés
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Lélekből Jövő Jövő - Zöld - Határidőnapló 2019 - RegélőLélekből Jövő Jövő - Zöld - Határidőnapló 2019
Könyv - Bolti ár: 5 490 Ft
Internetes ár: 4 500 Ft
18% internetes kedvezménnyel
Halállistán - Geert WildersHalállistán
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 392 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A 3. Birodalom mágiája és okkult titkai - Hihetetlen magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinA 3. Birodalom mágiája és okkult titkai - Hihetetlen magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Határzár - Dobai GáborHatárzár
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat