HunHír.info

2018. Álom hava 11. nap, Gilvád napja.

Összeesküvés-elmélet: Azért pusztít az ISIS, hogy csak zsidó történelmi emlékek maradjanak a régióban

2015. február 27. 14:54
Kincses Albin - Hunhír.info

asszir-emlek-rongalasa.jpgFelbecsülhetetlen értékű szobrok és műalkotások semmisültek meg az Iszlám Állam által tavaly nyáron elfoglalt észak-iraki Moszulban. Az egyiptomi felső iszlám vallási hatóság szerint szárnyas bikáknak és az asszír korból fennmaradt, több ezer éves műalkotások elpusztításának nincs ideológiai alapja, Mohamed próféta tanítása szerint támadhatatlanok. Akkor miért ez a brutális barbarizmus? Amerikai agytrösztök szerint az Iszlám Államot Izrael érdekében hozták létre a nyugati titkosszolgálatok.

Menedék - Pálfi

Pénteken, a Dar al-Ifta, az iszlám vallás felső egyiptomi szerve kinyilatkoztatta, hogy az ISIS pusztításának nincs semmi vallási alapja a szent könyvek szerint, Mohamed próféta tanai között nincs olyan kitétel, hogy az elfoglalt területeken lévő korábbi kultúrkörökből származó műalkotásokat meg kell semmisíteni. Az egyiptomi vallási hatóság azzal is érvelt, hogy állításukat alátámasztja maga a bemutatható egyiptomi történelem, hiszen hiába lett államvallás az iszlám, az előtte lévő korokból származó műalkotások, múmiák, szobrok mind épségben megmaradtak az utókornak.

Akkor minek köszönhető ez a barbár pusztítás a több ezer éves asszír tárgyi emlékek között? - tehetjük fel a kérdést, amelyre a válasz: amerikai szabad véleményvezérek állítása alapján cseppet sem nehéz, illetve meglepő. Az agytrösztök váltig állítják, hogy az ISIS az amerikai és az izraeli titkosszolgálatok szüleménye, amelyet elsősorban a libanoni Hezbollah közömbösítésére hoztak létre, de a folyamatos destabilizáció is a feladata a Közel-Keleten. Azon a területen, ahol évezredes kultúrák tárgyi levonatait őrzik a különböző vallású és berendezkedésű országok, amelyek közül a Nagy-Izrael projekt megvalósítása érdekében a cionista rezsim többet meg akar szerezni.

A több ezer éves asszír műemlékek megsemmisítése azt a célt is szolgálhatja, hogy ne maradjon semmi olyan tárgyi emlék, amely a zsidó kultúrkörön kívül más civilizációk ottlétére utal, és a következő századok gyermekei csak azzal szembesülhessenek, hogy minden több ezer éves történelmi emlék zsidó kötődésű. Így igazolható lenne a Nagy-Izrael projekt megvalósulása esetén is, hogy a területet évezredek óta egyedül a zsidók tekinthetik szülőföldjüknek.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

NGO - Titkos akták - F. William EngdahlNGO - Titkos akták
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 199 Ft
20% internetes kedvezménnyel
A magyarság 20.000 éves történelme 4. rész - Hihetetlen MagazinA magyarság 20.000 éves történelme 4. rész
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A székely hadosztály - Szent Kereszthegyi Kratochvil KárolyA székely hadosztály
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Kolbrin Biblia - Arany LászlóKolbrin Biblia
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A rovás jelrendszer lelke - Juhász ZsoltA rovás jelrendszer lelke
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat