HunHír.info

2018. Álom hava 10. nap, Rugacs napja.

Kereszténygyalázás felsőfokon - visszatér az uszító szennylap, a Charlie Hebdo

2015. február 24. 18:20
Hunhír.info

templom.jpgÚgy látszik, a háttérhatalom egyre nagyobb szerepet szán a zsidó Rotschildok tulajdonában lévő uszító szennylapnak, a hamis zászlós trükkel megtizedelt szerkesztőségű Chalie Hebdónak. A pápa, Marine Le Pen, sőt Nicolas Sarkozy volt miniszterelnök is valami rossz fát tett a lángoló csipkebokorra, mert a vallásgyalázó cionszolgák kereszttűzébe került. Zsidó csodarabbi, varázsló továbbra sincs a kifigurázottak között.

Menedék - Atilla

Hat héttel a szerkesztőséget ért támadás után nemsokára megjelenik a franciaországi "szatirikus" lap 1179. száma. Ez lesz a második kiadás január 7. óta, és az első megjelenés a támadással foglalkozó január 14-i szám óta, aminek a címlapján Mohamed tartott fel egy Je Suis Charlie-feliratot.

A legújabb számnak már nem a muszlim próféta van a borítóján, hanem többek között a francia Nemzeti Front elnöke, Marine Le Pen, a Nicolas Sarkozy, illetve a pápa, ahogy kutya alakban üldöznek egy másik négylábút, ami a Charlie Hebdót tartja a szájában. A címlapon a felirat nagyjából azt jelenti, hogy "Akkor kezdjük megint!" A 1179. számot a tervek szerint 2 és fél millió példányban fogják kinyomni (az eddigi kb. 30 ezer helyett), és február 25-én jelenik meg, írja a Liberation.

Hunhír.info - Index


Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A második szabály - In memoriam Olofsson Placid - Beer Miklós - Csókay András - Brückner Ákos Előd - Eperjes Károly - Ézsaiás Erzsébet - Mádl Dalma - Rétvári Bence - Schmidt Mária - Sinkovits Vitay András - Süveges Gergő és még sokan másokA második szabály - In memoriam Olofsson Placid
Könyv - Bolti ár: 2 850 Ft
Internetes ár: 2 423 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából - Jókai Lenke - Magyar AdorjánA csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából
Könyv - Bolti ár: 1 600 Ft
Internetes ár: 1 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben! - Badiny Jós FerencA magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben!
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
A Voynich kézirat - Dr. Stephen Skinner - Rafal Prinke - René ZandbergenA Voynich kézirat
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel
A kultúra diktatúrája - Bayer Zsolt - Szakács ÁrpádA kultúra diktatúrája
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 3 141 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat