HunHír.info

2018. Álom hava 10. nap, Rugacs napja.

Jó lenne, ha a köcsögjogok helyett inkább azzal fogalkoznátok, hogy miért hoztok létre tömeggyilkos terrorszervezeteket!

2015. február 23. 21:13
Hunhír.info

buzi_jezus.jpgRandy Berry személyében John Kerry amerikai külügyminiszter hétfőn kinevezte az Egyesült Államok első olyan különmegbízottját, aki a leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű (LMBT) személyek emberi jogainak ügyében jár majd el. Az általatok lerohant, kirabolt országokban élő milliók is egyenlőségre és méltóságra vágytak, mégis könyörtelenül elpusztítottátok őket, szarjankók.

erry reményét fejezte ki, hogy az új különmegbízott jelentősen hozzájárul majd az LMBT személyek elleni erőszaktól és megkülönböztetéstől mentes világ megteremtését célzó erőfeszítésekhez.

A közlemény rámutatott, hogy 75 országban még mindig büntetik "az azonos neműek kölcsönös beleegyezésen alapuló tevékenységét".

"Itt az ideje, hogy érvényt szerezzünk minden ember egyenlőségének és a méltóságának, függetlenül szexuális irányultságától vagy nemi identitásától" - így a közlemény.

Az általatok lerohant, kirabolt országokban élő milliók is egyenlőségre és méltóságra vágytak, mégis könyörtelenül elpusztítottátok őket, szarjankók. Ti vagytok a világ legterroristább állama, és ti játszatok jogvédőt? annak szerezzetek érvényt, hogy az általatok létrehozott terrorkalifátus többé ne égethessen el eleven ártatlan embereket.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Újabb magyar ősmesék - Bíró LajosÚjabb magyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Tayos 1-2. - Egységesített kiadás - Dr. Gerardo Pena MattheusTayos 1-2. - Egységesített kiadás
Könyv - Bolti ár: 8 000 Ft
Internetes ár: 7 200 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Az egészség és megfiatalodás időtlen titkai 1. rész. - Andreas MoritzAz egészség és megfiatalodás időtlen titkai 1. rész.
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A második szabály - In memoriam Olofsson Placid - Beer Miklós - Csókay András - Brückner Ákos Előd - Eperjes Károly - Ézsaiás Erzsébet - Mádl Dalma - Rétvári Bence - Schmidt Mária - Sinkovits Vitay András - Süveges Gergő és még sokan másokA második szabály - In memoriam Olofsson Placid
Könyv - Bolti ár: 2 850 Ft
Internetes ár: 2 423 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Kuruc világ I. - Vadrózsa és kard - Nemere IstvánKuruc világ I. - Vadrózsa és kard
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat