HunHír.info

2018. Álom hava 17. nap, Tugurkán napja.

Novák sikeresen eltávolította a parlamentből a szocionokat

2015. február 20. 16:09
Kincses Albin - Hunhír.info

novak-elod.jpgNovák Előd jobbikos honatya a magyar társadalom legégetőbb kérdésére hívta fel a figyelmet az úgynevezett bevándorlási vitanapon. A politikus leszögezte: a cigányság lélekszáma generációnként megduplázódik, a magyarság viszont generációnként megfeleződik, ebből "demográfiai katasztrófa" lehet. A felszólalásra reagálva Harangozó Tamás (MSZP) olyan fajelméleti fejtegetésnek minősítette az elhangzottakat, amely nem méltó a parlamenthez, ezért az MSZP-frakció kivonult a felszólalás alatt. Vissza sem kéne jönniük!

Magyar Menedék - Horthy-naptár 2019

A bevándorlási vitanapon a jobbikos Staudt Gábor azt mondta, összekeverik a fogalmakat, és amikor koszovói menekültekről beszélnek, akkor hozzá kell tenni: ők a liberális jogvédők szerint sem menekültek, senki nem üldözi őket az országukban.

Amíg ügyüket elbírálják, hónapok, fél év is eltelhet, továbbállhatnak, vagy itt folytathatnak valamiféle
tevékenységet; a ténylegesen menekülők aránya eközben 8-9 százalék - állapította meg, és hangsúlyozta: összeurópai problémáról van szó.

Kiemelte: úgy gondolják, azzal nem oldják meg a problémát, ha ezek az emberek továbbmennek, közös megoldásokban kell gondolkodni, és meg kell vizsgálni, vannak-e európai válaszok. Szerinte ugyanakkor ezek a válaszok teljes mértékben hiányoznak. Sürgette, hogy a kormány hatékonyabb álláspontot foglaljon el az uniós fórumokon.

Novák Előd (Jobbik) amellett érvelt, hogy a családtámogatási rendszert kellene erősíteni, de erre és a demográfiai fordulatot célzó intézkedéseikre a Fidesz folyamatosan nemet mond.

Kifejtette: vannak időszakok, amikor több bevándorló érkezik az országba, mint ahány gyerek születik, és lehet, hogy 2015 egészében megmarad ez az arány. Egy tanulmányt idézve közölte: a cigányság lélekszáma generációnként megduplázódik, a magyarság viszont generációnként megfeleződik, ebből "demográfiai katasztrófa" lehet.

A felszólalásra reagálva Harangozó Tamás (MSZP) olyan fajelméleti fejtegetésnek minősítette az elhangzottakat, amely nem méltó a parlamenthez, ezért az MSZP-frakció kivonult a felszólalás alatt.

Úgy látszik, ez a biztosan nem Harangozó nem tanulmányozza kellő mélységben példakép államuk, a cionista rezsim törvénykezési gyakorlatát. Ha ott egy képviselő arra figyelmeztet, hogy mondjuk az arabok lélekszáma generációnként megduplázódik, a zsidóság viszont generációnként megfeleződik, és ebből "demográfiai katasztrófa" lehet, akkor nemzeti hősnek kiáltják ki. Az olyan politikai erő, amely kivonulna felszólalása alatt, a következő választásokon körübelül nulla támogatottságú lenne.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A második szabály - In memoriam Olofsson Placid - Beer Miklós - Csókay András - Brückner Ákos Előd - Eperjes Károly - Ézsaiás Erzsébet - Mádl Dalma - Rétvári Bence - Schmidt Mária - Sinkovits Vitay András - Süveges Gergő és még sokan másokA második szabály - In memoriam Olofsson Placid
Könyv - Bolti ár: 2 850 Ft
Internetes ár: 2 423 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Hattyú csillagkép kulcsa - Andrew CollinsA Hattyú csillagkép kulcsa
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Kozmikus tudat csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel - László ErvinKozmikus tudat csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 9 490 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
26% internetes kedvezménnyel
Gyógyulj meg magyarul - Színia Bodnár ErikaGyógyulj meg magyarul
Könyv - Bolti ár: 2 600 Ft
Internetes ár: 2 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Halállistán - Geert WildersHalállistán
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 392 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat