HunHír.info

2018. Enyészet hava 18. nap, Kartal napja.

Folyamatosan fenyegetik családomat a cigányok, vajon meddig tart a kőszegi Dilen-jelenség

2015. január 30. 20:44
Hunhír.info

betyarok250.jpg...Később a volt munkahelyemen keresett meg több cigány, azt továbbra sem tudom, hogy mit akartak tőlem. A mai napon a feleségemet a munkahelyén (!) kérték számon, hogy mit képzel magáról! (mi van?)
Amennyiben továbbra is így folytatódik ez a fenyegetéssorozat, akkor elképzelhető, hogy néhány (30-40 fő) szegedi barátomat meghívom kávézni Kőszegre...

Magyar Menedék - Nemzeti Könyvhét 2018

Január 20-án kezdték el terjeszteni a Kőszeg és Vidéke újévi számát, amelynek címlapján az újság hagyományaihoz híven az év első kőszegi újszülöttjét és annak édesanyját tette közszemlére. A háromgyerekes fiatal anyuka szülésének körülményeit, majd a mesés családi környezetbe való hazatérését egy részletes, Obersovszky-díjas írással tették közkinccsé. (Olyan pletykák is napvilágot láttak, hogy egy kőszegi lakcímmel rendelkező házaspárnak már január 4-én született gyermeke, de ők állítólag nem élnek életvitelszerűen Kőszegen)
Január 20-án, az újság megjelenésének napján éppen Mosonmagyaróváron vizsgáztam, körülbelül este fél tizenegykor érkeztem haza. Az újság megjelenéséről azonban már korábban értesültem (kb. 16 óra körül), hiszen több ismerősöm is lefotózta és facebookon, privát üzenetben küldte el az újság címlapját. Hazaérkezésemkor még a számítógépet sem kapcsoltam be, egy gyors zuhany után szinte azonnal lefeküdtem. Csak másnap reggel szembesültem a kuruc.infon megosztott "Dilenes-cikkel", amelyen őszintén bevallom, cseppet sem csodálkoztam, hiszen biztos voltam benne, hogy valaki leüti majd ezt a magas labdát.
A kuruc.info írását másnap délután ("A Beverly Hills 90210-ből jól ismert Dylen Kőszegen! Hogy ez nekem nem jutott eszembe!"kommentárral) osztottam meg a facebookon, elsősorban azért, mert a portál szerkesztői egy számomra jól ismert régi amerikai sorozat (Beverly Hills 90210) sokak által kedvelt karakterével állították párhuzamba a kőszegi újszülöttet. A sorozatban egyébként Dylen Mckay egy gazdag szépfiút játszott, aki mindent megkapott, amit csak akar.
Másnap aztán frissítették a kuruc.info írását, ugyanis a kommentekben több kőszegi (!) jelezte, hogy az újság megjelenése előtt két nappal a mintacsaládot lopáson érték az egyik áruházban. A bejegyzés szerint szalámit és egyéb élelmiszert pakoltak bele Dilen kocsijába, majd azt próbálták kilopni az áruházból a baba szülei. Az egyik hozzászóló még arról is beszámolt, hogy a rendőri intézkedés idejét sokallta az anyuka, többször is azt hangoztatta, hogy ő gyerekkel van, sietne. Ezt a cikket megjegyzés nélkül osztottam meg a facebokoon.
Január 22-én 13 óra körül volt egy nem fogadott hívásom, amelyet 14 órakor hívtam vissza. A vonalban Dilen édesapja fogadott, majd (intelligens hangnemben) megkérdezte, hogy miért bántom a gyermekét. Teljesen értetlenül álltam a vádak előtt, hiszen én semmilyen nyilvános fórumon nem sértegettem az újszülöttet. A kérdésemre, hogy honnan vette ezt a bődületes baromságot, azt válaszolta: a helyi kisebbség azt beszéli, hogy én raktam fel az internetre.
Aztán az anya elvette a telefont az apukától: Violettával folyatott dialógust már nagyon sokan ismerik/ismeritek. A beszélgetést az elejétől a végéig rögzítettem, hiszen többször kaptam életveszélyes fenyegetést a helyi cigányoktól.
A történet itt akár véget is érhetne, de Dilen szüleinek tervezett bosszúja még nem érte el a családomat. (Bár azt is jó lenne tudni végre, hogy mi a problémájuk velem?) Január 26-án ismét felhívott Dilen apukája, aki (élek a gyanúperrel) ittas állapotban ismét számon kérte a kuruc.infon olvasható bejegyzést. Éppen tanultam, közöltem Dilen apukájával, nem érek rá, hagyjanak békében. Ennek ellenére többször hívtak, a hangpostafiókom is rögzített egy hívást, a felvételen nagyon hangos zene volt hallható. Később a volt munkahelyemen keresett meg több cigány, azt továbbra sem tudom, hogy mit akartak tőlem. A mai napon a feleségemet a munkahelyén (!) kérték számon, hogy mit képzel magáról! (mi van?)
Amennyiben továbbra is így folytatódik ez a fenyegetéssorozat, akkor elképzelhető, hogy néhány (30-40 fő) szegedi barátomat meghívom kávézni Kőszegre.

Rába Kálmán blogja

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Álom hava - Nemzeti sorsballada DVD - Bicskei ZoltánÁlom hava - Nemzeti sorsballada DVD
DVD - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A negyedik birodalom felemelkedése - Összeesküvés elméletek sorozatA negyedik birodalom felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Önéletrajz - Bruce DickinsonÖnéletrajz
Könyv - Bolti ár: 3 999 Ft
Internetes ár: 3 599 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Határzár - Dobai GáborHatárzár
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Heraldika - Csáky ImreHeraldika
Könyv - Bolti ár: 9 900 Ft
Internetes ár: 9 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat