HunHír.info

2018. Enyészet hava 19. nap, Timur napja.

Mi a szuperholokauszt titka?

2015. január 30. 16:29
Kincses Albin - Hunhír.info

holo-karikatura.jpgA Cseh Közszolgálati Rádió kommentátora végre elkottyantotta, hogy mi a baja a helyi köröknek és páholyoknak Miloš Zeman államfő azon keddi kijelentésével kapcsolatban, amely szerint a világot egy újabb "szuperholokauszt" veszélye fenyegeti, és ezért egy nemzetközi fegyveres akcióra van szükség az ENSZ Biztonsági Tanácsának égisze alatt. A beszédes nevű Ján Fingerland azért ajvékolt, mert Zeman egy a zsidó holokausztról szóló emlékkonferencián szuperholokausztozott... Ez meg ugye főbenjáró bűn...

Magyar Menedék - Udo Ulfkotte

Az Iszlám Állam és általában a nemzetközi terrorizmus elleni összehangolt nemzetközi fegyveres fellépésre szólított fel kedden Miloš Zeman cseh köztársasági elnök Prágában, az auschwitzi náci koncentrációs tábor felszabadításának 70. évfordulója alkalmából tartott nemzetközi konferencián. Az államfő az Iszlám Államot Hitler birodalmához hasonlította, és azt mondta, hogy az veszélyt jelent az egész világra nézve.

"Véleményem szerint egy szuperholokauszt fenyeget bennünket" - fogalmazott Miloš Zeman, aki úgy véli, hogy mindez emberek százmillióinak halálát okozhatja, s melynek nem csak zsidók, hanem keresztények, nem utolsó sorban pedig maguk a muszlimok is áldozatul esnek majd.

Ján Fingerland, a Cseh Közszolgálati Rádió kommentátora bulvár jellegűnek nevezte az államfő kijelentését. "Úgy gondolom, hogy egy ilyen megfogalmazás jól mutatott volna egy bulvárlap címoldalán, de nem hiszem, hogy a holokausztról szóló emlékkonferencián ez a legjobb kifejezés az elnök szájából" - mondta a kommentátor.

A bírálatok ellenére két ellenzéki jobboldali párt - a TOP 09 és a Polgári Demokratikus Párt - vezetői támogatásukról biztosították Miloš Zeman javaslatát.

Világos, a szuperholokauszt áldozatai nem csak zsidók lehetnek... És egyből oda a zsidó holokauszt egyediessége...

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Találkozás az Istenekkel - Zecharia SitchinTalálkozás az Istenekkel
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Öröktűz I-II. DVD - Jelenczki IstvánÖröktűz I-II. DVD
DVD - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 500 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Régi magyar fegyverek - Dr. Hidán Csaba LászlóRégi magyar fegyverek
Könyv - Bolti ár: 4 000 Ft
Internetes ár: 3 400 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Kozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben - László ErvinKozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 9 000 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
22% internetes kedvezménnyel
Birodalmak alkonya - Bogár LászlóBirodalmak alkonya
Könyv - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat