HunHír.info

2018. Álom hava 12. nap, Víritó napja.

Majdan sem lett és a Jobbik-nácizók is gyorsan elkotródtak (Helyszíni tudósítás)

2015. január 07. 19:49
Hunhír.info - (tudósítónktól)

tuntetes-2015-01-07.jpgA nemzeti oldal érettségét és a Jobbik jó problémakezelését egyformán jelzi, hogy szerda késő délután sem sikerült olyan helyzetet teremteni Magyarországon az ultraliberális erőknek, amely alapján a magyarországi antiszemitizmus erősödéséről üvölthetne a cionista világsajtó. A Szabadság téri emlékmű tériszonyosai, az egy tucat antifa, meg a 20-30 cigány alkotta nácizó csőcseléket nem zavarta meg senki sem a Jobbik székháza előtti "antirasszista" szeánszon, így a kordonnal elkerített járdán kedvükre gyűlölködhettek a humánum, a tolerancia, a demokrácia és az esélyegyenlőség felkent bajnokai. Horváth Aladár, a közismert uszító cigányvezér, aki néhány nappal ezelőtt már lázadásra buzdította népét, dolga végezetlen surrant el a szánalmas rendezvény színhelyéről.

Menedék - Baráthosi

A Jobbikhoz és hírportálunkhoz is eljutott információk alapján joggal feltételezhettük, hogy lesznek olyanok, akik már megunták a folyamatos nácifasisztázást, a kirekesztők kirekesztését, és a Jobbik ellen tüntetőkkel szemben kifejezik nemtetszésüket, illetve ellenérzésüket. Azért figyelmeztettünk arra, hogy jelen bel- és világpolitikai helyzetben ez az ultraliberális provokációra adott legrosszabb válasz lenne, hiszen a háttérhatalom magyarországi ügynökei pontosan az olyan csoportokat próbálják előretolni a tervezett magyarországi puccs és anarchia megvalósításához, amelyek eleve zsigeri gyűlöletet éreznek a nemzeti oldallal szemben, és kettős mércéjük is már régóta közismert.

Szemlátomást a Jobbik vezetése is tartott ettől a jelenségtől, és a párt biztonsági szolgálata határozottan ügyelt arra, hogy ne jelenhessen meg a csürhe tüntetésén felháborodott, éppen ezért a háttérhatalom számára felhasználható ellentüntető, vagy éppen liberális provokátor. A Jobbik-ellenes nácizó tüntetők így háborítatlanul, kedvükre kigyűlölködhették magukat, talán annyi volt az újdonság az eddig megszokottakhoz képest, hogy az egyik szónok, a korábban agyonfuttatott humorista, Bach Szilvia most már a "demokratikus ellenzék" tagjai között jelenlévő rasszistákról is ajvékolni tudott tényleg csekély létszámú hallgatóságának.

Ez a mutatvány sem sikerült, ma is beégett a Majdan-projekt. Az viszont egyértelműen kijelenthető, hogy nácizással, Jobbik-ellenes uszítással, a kettős mércés cigányvédelemmel nem lehet ma Magyarországon tömegeket megszólítani.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Baráthosi összes turáni könyve I-II. - Baráthosi Balogh BenedekBaráthosi összes turáni könyve I-II.
Könyv - Bolti ár: 15 990 Ft
Internetes ár: 11 990 Ft
25% internetes kedvezménnyel
Öröktűz I-II. DVD - Jelenczki IstvánÖröktűz I-II. DVD
DVD - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 500 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Viszlát, Európa! - Gerd HonsikViszlát, Európa!
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A sátánizált Horthy - Szalay KárolyA sátánizált Horthy
Könyv - Bolti ár: 2 500 Ft
Internetes ár: 2 375 Ft
5% internetes kedvezménnyel
A holnap ma kezdődik - Csath MagdolnaA holnap ma kezdődik
Könyv - Bolti ár: 3 000 Ft
Internetes ár: 2 550 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat