HunHír.info

2018. Álom hava 19. nap, Bodony napja.

Furulyás Clinton is szerepel a pedofil zsidó emberkereskedő noteszában

2015. január 06. 20:45
Hunhír.info

Huszonegy telefonszáma és e-mail címe volt Bill Clinton volt amerikai elnökhöz és személyi titkárához Jeffrey Epstein amerikai zsidó milliomosnak, aki a vádak szerint korábban András yorki hercegnek, II. Erzsébet királynő másodszülött fiának is kiközvetített egy 17 éves lányt szexuális szolgáltatásokra - derült ki a New York Post szerint az ügy bírósági dokumentumaiból.

Magyar Menedék - Horthy-naptár 2019

Bill Clinton volt amerikai elnökkel is kapcsolatban lehetett a fiatalkorú lányok szexre való kiközvetítésével vádolt, korábban már el is ítélt Jeffrey Epstein - írta a New York Post, amely szerint a bírósági dokumentumok szerint a férinak 21 telefonszáma és e-mail címe is volt az egykori elnökhöz és személyi titkárához, Doug Bandhez.

A lap beszámolójának címében András herceg "stricijeként" utalt a zsidó Epsteinre.

A Washington Post is írt a Clinton-szálról, a lap szerint a bírósági dokumentumokból az is kiderült, hogy Clinton korábban baráti viszonyt ápolt Epsteinnel, többször repültek együtt a férfi magánrepülőjén is, de 2005-ben - amikor az első, fiatalkorú lányokkal kapcsolatos vádak felszínre kerültek - a volt elnök hirtelen szakított Epsteinnel.

Epstein 2008-ban bűnösnek vallotta magát a fiatalkorú lányokkal kapcsolatos ügyben, január elején pedig azzal került ismét a címlapokra, hogy egyik egykori áldozata polgári peres keresetet nyújtott be ellene egy floridai bíróságon.

A ma 30 éves nő szerint Epstein szexuális kapcsolatra kényszerítette őt András herceggel, és ezek a kikényszerített együttlétek állítólag Londonban, New Yorkban, illetve egy meg nem nevezett karibi szigeten zajlottak. A nő akkoriban 17 éves volt, vagyis a floridai törvények szerint kiskorúnak számított.

A brit sajtó kiderítette, hogy a háromgyermekes Virginia Robertsről van szó, és a lapokban megjelent egy fotó is, amelyen András herceg látható a fiatal nővel, éppen egymás derekát ölelik át. A brit királyi ház azóta többször is magyarázkodott, hogy András herceg érintett lenne a régóta húzódó amerikai botrányban.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A második szabály - In memoriam Olofsson Placid - Beer Miklós - Csókay András - Brückner Ákos Előd - Eperjes Károly - Ézsaiás Erzsébet - Mádl Dalma - Rétvári Bence - Schmidt Mária - Sinkovits Vitay András - Süveges Gergő és még sokan másokA második szabály - In memoriam Olofsson Placid
Könyv - Bolti ár: 2 850 Ft
Internetes ár: 2 423 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Hunivity - társasjáték - Hajnal és LegendHunivity - társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 6 800 Ft
Internetes ár: 6 120 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A rovás jelrendszer lelke - Juhász ZsoltA rovás jelrendszer lelke
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A dzsihád legyőzése - Dr. Sebastian GorkaA dzsihád legyőzése
Könyv - Bolti ár: 3 199 Ft
Internetes ár: 2 879 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Baráthosi összes turáni könyve I-II. - Baráthosi Balogh BenedekBaráthosi összes turáni könyve I-II.
Könyv - Bolti ár: 16 990 Ft
Internetes ár: 12 990 Ft
24% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat