HunHír.info

2018. Álom hava 19. nap, Bodony napja.

Jeff Steinberg: az Obama-kormány puccsot készíthet elő Putyin ellen

2015. január 06. 19:27
Kostás Roland - Hunhír.info

A nap híre szerint márciusban Magyarországra látogat Putyin orosz elnök. Pontos dátum még nincsen, a Miniszterelnökségen Orbán Viktor kül- és belföldi programjait egyeztetik, hogy mindkét félnek megfelelő időpontot találjanak. A látogatás híre beizzította a parlamenti és a parlamenten kívüli erőket, a nemzeti Jobbik üdvözölte a magyar és az orosz vezetés legmagasabb szintű találkozóját, a birodalmi szekértolók és az atlantista pártok hatalmas hisztériát csaptak a látogatás kapcsán. Az atlantisták hazai hadoszlopai egymást túllihegve fejezték ki tiltakozásukat a Cár látogatása ellen, nevezték Orbánt Putyin láncos kutyájának ahogyan az européer humanisták lelkivilágához illik. Megindult a lázas szerveződés a dollárhegyekben mérhető hűségeskük megtételéért, a demokratikusok egymást eltaposva akartak már ma az antlantisták felé minél elszántabb Putyin-ellenességet felmutatni. A koncra és a háttérhatalom hatalmas anyagi támogatására vágyok talán azzal is számolnak, amiről Jeff Steinbeck amerikai politikai politikai elemző éppen ma beszélt a PressTV-ek adott interjújában. A washingtoni politológus, az Executive Intelligence Review vezető szerkesztője kijelentette: Az Obama-adminisztáció, a brit vezetés és a NATO az oroszországi rendszerváltás előkészítésén fáradozik, hogy elmozdíttassák hivatalából Vlagyimir Putyin orosz elnököt.

Menedék - Bayer

Jeff Steinberg szerint Barack Obama amerikai elnök keresi a rendszerváltás lehetőségét Oroszországban, és ennek érdekében is fejt ki hatalmas nyomást Vlagyimir Putyin elnökre és az orosz kormánya. Steinbeck kijelentette: visszatért a nukleáris rivalizálás korszaka, amelyből az USA győztesként akar kikerülni, és ennek a célkitűzésének az útjában áll az orosz elnök. Obama és szövetségesei ezért tesznek kísérletet az oroszországi rendszerváltásra - fogalmazott.

Alapjában véve ez a rendszerváltási stratégia magában foglalja a Gene Sharp és társai által kikísérletezett és számos országban megvalósított színes forradalom projektet, amely az atlantista hadviselés egyik új formája. Ennek lényege, hogy a célország antlantisták által támogatott civil szervezeteinek segítségével érik el a hatalomban lévő célszemély lemondatását, eltávolítást. Az oroszok erre a nyilvánvaló szándékra válaszképpen jelentősen korszerűsítették stratégiai nukleáris erejüket, hogy elrettentség az az USA-NATO tengelyt a színes forradalom projekt erősítésétől - állapította meg Jeff Steinberg.

A színes forradalom projekt alkalmazása megjelent már hazánkban is. A német megszállási emlékmű ellen őrjöngők tavaly tavaszi akciói tekinthetőek az első lépésnek, és a jelenlegi tüntetés-cunami is azt a célt szolgálja, hogy Magyarországon is bekövetkezhessen az atlantisták által remélt rendszerváltás, amely természetesen az ő érdekeiket totálisan kiszolgáló erők hatalomba helyezését jelentené. Ebből a szempontból Orbán és Putyin egy csónakban evez.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Újabb magyar ősmesék - Bíró LajosÚjabb magyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Magyar ősmesék - Bíró LajosMagyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 800 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
21% internetes kedvezménnyel
Régi magyar fegyverek - Dr. Hidán Csaba LászlóRégi magyar fegyverek
Könyv - Bolti ár: 4 000 Ft
Internetes ár: 3 400 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Birodalmak alkonya - Bogár LászlóBirodalmak alkonya
Könyv - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései - Pálfi KárolyA magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat