HunHír.info

2018. Álom hava 18. nap, Csekő napja.

Gyöngyösi: A Jobbik üdvözli Magyarország és Oroszország vezetőinek találkozását (frissítve)

A pártt önmérsékletre inti az őrjöngő liberálbalt!

2015. január 06. 16:19
Hunhír.info

gyongyosi-marton.jpgAz Országgyűlés külügyi bizottságának jobbikos alelnöke, Gyöngyösi Márton Vlagyimir Putyin orosz elnök esetleges budapesti látogatásával kapcsolatosan kedden kijelentette: A Jobbik üdvözli Magyarország és Oroszország vezetőinek találkozását. A képviselő hangsúlyozta: pártja mindig is a keleti nyitás híve volt, és stratégiai partnerként tekint Oroszországra, mind gazdasági, mind energetikai, mind politikai és kulturális tekintetben.

Menedék - Baráthosi

Hozzátette az ukrán válság még fontosabbá teszi a kétoldalú geostratégiai egyeztetést. Elfogadhatatlannak tartotta, hogy Magyarország kizárólag a nyugati szövetségesi rendszer tagjaként foglal állást, holott a kárpátaljai magyarok okán egyedi álláspontot kellene kialakítania – vélekedett. Szerinte a válság békés rendezése és az eszkalálódó háború elkerülése érdekében Magyarországnak még a nyugati szövetségeseivel is fel kellene vállalnia a konfliktust. Hozzátette: elfogadhatatlan, hogy a magyar kormány vakon képviseli a nyugati érdekeket, és még a kárpátaljai magyarságot is koncnak dobja.

Sorolta: a paksi bővítés, a Déli Áramlat ügye és a kereskedelmi, gazdasági érdekeink is azt diktálják, hogy ne sérüljön a két ország kapcsolata.

Frissítve:

Putyin látogatása: Magyarországnak a béke és a semlegesség érdekében kell fellépnie

A Jobbik fontosnak és célszerűnek tartja Magyarország és Oroszország vezetőinek találkozását, hiszen mindig is a keleti nyitás híve volt, emellett stratégiai partnerként tekint Oroszországra, mind gazdasági, mind energetikai, mind politikai és kulturális tekintetben. Az ukrán válság még fontosabbá teszi a kétoldalú geostratégiai egyeztetést, amely kapcsán nehezményezhető, hogy Magyarország kizárólag a nyugati szövetségesi rendszer tagjaként foglal állást, holott a kárpátaljai magyarok okán egyedi álláspontot kellene kialakítania.

A Jobbik Magyarország alapvető érdekének, s mindennél fontosabbnak tartja a békét és a semlegességet, amely az egyetlen járható út az újabb világháború elkerülése érdekében. Ahogyan az Oroszország elleni szankciók megszüntetése is közös érdeke kellene legyen az európai államoknak és hazánknak egyaránt. A paksi bővítés, a Déli Áramlat ügye és a keresked elmi, gazdasági érdekeink is azt diktálják, hogy ne sérüljenek a magyar-orosz kapcsolatok. A Jobbik egyben önmérsékletere inti a baloldalt Putyin esetleges látogatása kapcsán már a mai napon tett hisztériakeltése miatt - írta közleményében Gyöngyösi Márton, a Jobbik frakcióvezető-helyett

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Összeesküvések a magyarság ellen - Körösztös GyörgyÖsszeesküvések a magyarság ellen
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Atlantisz csomag - 2 könyv együtt különleges kedvezménnyel - Ignatius DonnellyAtlantisz csomag - 2 könyv együtt különleges kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 12 490 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Legyen tehát harc - Kossuth Lajos füveskönyve - Kossuth LajosLegyen tehát harc - Kossuth Lajos füveskönyve
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Vér tapad a kezünkhöz? - Pawel LisickiVér tapad a kezünkhöz?
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Káosz és rend III. - Hajnali sugár - Benkő LászlóKáosz és rend III. - Hajnali sugár
Könyv - Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 2 974 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat