HunHír.info

2018. Álom hava 13. nap, Kurszán napja.

Ezért nem lehet a holokausztot elszenvedett nép fia népirtó

2015. január 05. 13:16
Kincses Albin - Hunhír.info

holo-karikatura.jpgAz izraeli kormányzat szombaton felfüggesztette a vám- és adóilletékek átutalását a Palesztin Hatóságnak és további szankciókat helyezett kilátásba, amiért a Mahmúd Abbász palesztin elnök vezette hatóság a hágai Nemzetközi Büntetőbírósághoz (ICC) is csatlakozási kérelmet nyújtott be. A kezdeményezés célja az, hogy Izrael a palesztinok által háborús bűnöknek tekintett eljárásaiért felelősségre vonható legyen. Az óriási mértékű cionista őrjöngés oka, hogy a zsidó holokauszt máig tartó hatásán, egyediségén eshet csorba.

Ramallah az utóbbi napokban hetekben több nemzetközi diplomáciai kezdeményezést tett. Először az ENSZ Biztonsági Tanácsához (BT) nyújtott be a BT-tag Jordánia segítségével egy határozati javaslatot, amely többek között azt is előírná, hogy Izrael 2017 végéig vonuljon ki az 1967-ben megszállt palesztin területekről. A BT elutasította a tervezetet, a 15 tag közül azonban nyolc támogatta. Elfogadásához elegendő lenne kilenc voks, amennyiben egyetlen vétójoggal rendelkező állandó tag sem vétózik.

Mahmúd Abbász vasárnap este bejelentette, újra próbálkoznak az ENSZ BT-nél. A ramalláhi vezetés abban reménykedik, hogy ezúttal meglesz a jóváhagyáshoz szükséges kilenc voks, hiszen januártól cserélődtek a testület két évre választott nem állandó tagjai. Ám az utóbbi évtizedek tapasztalata alapján ez sem lesz elegendő, az Amerikai Egyesült Államok vélhetően élni fog vétójogával, mert a Washingtont uraló cionista lobbi ezt parancsolja a kormánynak.

Január 2-án, pénteken a Palesztin Hatóság a hágai Nemzetközi Büntetőbírósághoz (ICC) is csatlakozási kérelmet nyújtott be. A kezdeményezés célja az, hogy Izrael a palesztinok által háborús bűnöknek tekintett eljárásaiért felelősségre vonható legyen. Erre a lépésre válaszként függesztette fel Jeruzsálem a vám és adóbevételek átutalását, amelyet az oslói egyezmény alapján a zsidó állam szed be és utal át a Palesztin Hatóságnak (PH). Ez a bevételi forrás a PH költségvetésének több mint felét teszi ki, hiányában Ramalláh a közalkalmazotti béreket sem tudja kifizetni. Benjamin Netanjahu miniszterelnök pedig egyértelműen leszögezte – Izrael nem engedi, hogy hadsereg tagjait a hágai bíróság elé citálják.

A cionführer persze a háborús bűnös katonák és családtagjaik megmentője szerepében tetszeleg, részben készülve a következő választásokra, de valójában a zsidó holokausztra felépített neocion-neokohn államideológia
védelme érdekében. A holokauszt egyediségét, az egész holokauszt ideológiai-szellemi világnézetet rendítheti meg alapjaiban, ha egy évtizedekkel ezelőtt népirtást elszenvedett nép fiait a jelenben nemzetközi bíróságon népirtónak minősíthetik. Az amerikai kormányt pórázon tartó cionista lobbi soha nem fogja megengedni, hogy zsidó katona háborús bűnök elkövetése miatt nemzetközi bíróság elé kerüljön. De a cionista világmédia-fősodor is kénytelen foglalkozni a palesztin beadvánnyal, és ez nagyon rosszkor jött a cionista rezsimnek, hiszen az alternatív világmédia jóvoltából emberek milliárdjai láthatták a felvételeket a tavaly nyáron történt gázai zsidó agresszió kapcsán, a meggyilkolt palesztin nők, gyereke idősek százait.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Kozmikus tudat csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel - László ErvinKozmikus tudat csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 9 490 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
26% internetes kedvezménnyel
Hunivity - társasjáték - Hajnal és LegendHunivity - társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 6 800 Ft
Internetes ár: 6 120 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A holnap ma kezdődik - Csath MagdolnaA holnap ma kezdődik
Könyv - Bolti ár: 3 000 Ft
Internetes ár: 2 550 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Hitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18. - Összeesküvés elméletek sorozatHitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18.
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Béke Ösvénye az Alpoktól az Adriáig - Az Isonzó front útikönyve
A Béke Ösvénye az Alpoktól az Adriáig - Az Isonzó front útikönyve
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
9% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat