HunHír.info

2018. Álom hava 12. nap, Víritó napja.

A taxisblokád újratöltésével akarja kirobbantani a világkormány a magyarországi színes forradalmat?

2015. január 05. 09:10
Koldus Kálmán - Hunhír.info

Az egész országra kiterjedő blokádot hirdet az útdíjak ellen és a demokratikus Magyarországért egy Facebook-csoport, melynek tagjai március elsején az autópályákat és a főútvonalakat akarják lezárni addig, amíg megállapodás nem születik, vagy le nem mond a kormány. Eddig egyszer, 1990-ben volt Magyarországon országos útlezárás. A civil kezdeményezésre rátelepülő ultraliberális csillagváltó gyűlöletpárt, az új gyarmati függésünk kialakulásának fűbűnöse, az SZDSZ a Vörös Hadsereg Magyarország megszállási titkos térképét használta fel az úgynevezett taxis blokád csomópontjainak kijelöléséhez. Az idegen titkosszolgálat (nem az orosz) segítségével végrehajtott többnapos akciót a kormány tétlensége, a hatalommal szembeszegülő budapesti rendőri vezetés irányított tétlensége jellemezte. Egy rendőr volt csupán, az akkori Pest megyei rendőrkapitány, aki vállalta volna, hogy karhatalommal oszlatja fel a totálisan megvezetett magyarok törvényellenes akcióját. A későbbi szemkilövető, Gergényi Péter. Az évtizedes rabságot blokáddal ünnepelő magyarok szabadság-ízlelgetése volt valójában az akció, ezt a lélektani helyzetet használta ki az újgyarmatosító. Arra viszont jó volt a műbalhé, hogy magyarok százezrei jöttek rá: a radikális antikommunizmust hirdető SZDSZ valójában idegen gyarmatosítók magyarországi hadoszlopa.

„Teljes Magyarország, és nem pár órára. Amíg nincs megállapodás vagy nem mond le a kormány.” Ez a leírása a szombaton este létrehozott Blokád az útdíjak ellen és a demokratikus Magyarországért Facebook-csoportnak, amely az akciót március 1-re hirdette meg. A csoporthoz szombat délutánig 1700-an csatlakoztak.

A most létrehozott csoport szimpatizánsai többen is késeinek tartják a március elsejei időpontot a hozzászólásaikban. A blokád főszervezője, Büki Zoltán, tavasszal még az Együtt-PM Nógrád megyei 2. számú választókerületének elnöke volt, civilben pedig vállalkozó. Az Origo kérdésére, hogy miért ezt a dátumot hirdették meg, azt válaszolta, hogy egy országos blokádot lehetetlenség hamarabb megszervezni. Egyeztetni kell a rendőrséggel, mobilvécéket kell szerezni, élelmet, teát szervezni – sorolt néhány indokot.

Bükiék december 21-én, aranyvasárnap egyszer már tüntettek a sztrádadíj kiterjesztése ellen Budaörsön, és a demonstráció végén egy percre lezárták az M1-es és M7-es autópálya - akkor még ingyenes – közös bevezető szakaszának egy részét. Büki Zoltán szerint akkor az jelzés volt a kormánynak, hogy készek bármit megtenni az intézkedés eltörléséért.

Hozzátette, végső soron nem is a matrica-rendszer megváltoztatása ellen tiltakoznak, hanem azért, mert megint egy csúnya lehúzást vezetett be a kormány. Ez már elvi kérdés számukra, és elegük van abból, hogy sorra semmibe veszik a tiltakozásokat.

A hajdani taxisblokádnál nagyobb megmozdulásra készülnek, többek közt az összes autópályát, az M0-ás összes felhajtóját, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérhez vezető utat, és a határátkelőket is le kívánják zárni.

Megkezdődtek az egyeztetések a rendőrséggel, a közúti fuvarozókkal, taxisokkal is. Kérdésünkre, hogy inkább a megállapodás, vagy a kormány leváltása a cél, Büki Zoltán azt válaszolta, inkább a második. Hozzátette, ha kell, akár hetekig kint maradnak az utakon.

Varga Áron politikai elemző szerint a megmozdulás sikeressége nagyban függ attól, hogy a szervezők mennyire tudják mozgósítani a tömegeket, mert önmagában az, hogy a Facebookon szerveződnek, még nem jelent semmit, hiszen elköteleződés nélkül rá lehet kattintani az „ott leszek” fülre.

A szakember szerint a szervezők jó alaptémát találtak, ami pártállástól függetlenül mindenkit idegesít. Varga Áron szerint az új matrica szabályokat még a Fidesz-szavazók is értelmetlennek tartják, ráadásul jelentős költségvetési vonzata sincsen. A téma tehát jó – tette hozzá -, ebből még komoly tiltakozás is kerekedhet.

De hogy a kormány megbukjon, az valószínűtlen, aminek Varga Áron szerint két oka van. Egyrészt az intézkedést vissza lehet vonni, mint például az internetadót, másrészt ezeknek a megmozdulásoknak Magyarországon nincsen hagyománya. Valószínűbb tehát, hogy visszavonják, vagy módosítják az intézkedést, esetleg nemzeti konzultációt indítanak róla – mondta Varga Áron.

Huber Szebasztián, a Fórum Politicum politikai elemzője Vargához hasonlóan szintén kiemelte, hogy ilyen formátumú szerveződésre a taxisblokád óta nem volt példa, valamint azt, hogy tapasztalata szerint sokan olyanok is visszajeleznek a közösségi oldalon, akik végül nem mennek el. Hozzátette, természetesen kézenfekvő ötlet, hogy egy ilyen kezdeményezés a Facebookról induljon el. Huber Szebasztián szerint az biztos, hogy egy sikeresen megszervezett blokád komolyan megrendítheti a kormány helyzetét. Azt azonban hozzátette, a kisebb, hasonló kísérletek rendre kivívták az autósok, fuvarozók nemtetszését.

Kérdés tehát – tette hozzá –, hogy az embereknek mennyire fontos az útdíjak kérdése, illetve, hogy miként reagál a kormány, a rendőrség és a lakosság.

origo

A Hunhír.info 7 évvel ezelőtt, a taxisblokád elindítójával történt beszélgetés után terjedelmes cikkben leplezte le a 25 évvel ezelőtti történések ultraliberális forgatókönyvét, ahogyan a civil kezdeményezésre minden bizonnyal idegen titkosszolgálati segítséggel rátelepedett a csillagváltó gyűlöletpárt, a radikálatlantisták akkori magyarországi legerősebb hadoszlopa, a gyarmati függésünkben leginkább bűnös SZDSZ. Negyedszázad elteltével sokakban már elhalványultak az akkori képek, a fiatalok pedig jórészt csak az akkor már uralkodó liberális média tudósításaiból csippenthetnek fel különböző információmorzsákat.

Hírportálunk munkatársai, akik az adott időben az akkori kormánypártinak nevezett médiafősodorban dolgoztak, és számos "bekötéssel" rendelkeztek a hatalmon lévők felé, a szemtanú hitelességével tudják elemezni az akkori történéseket. Legfontosabb kitétel, hogy a taxisblokádra egy olyan lélektani helyzetben került sor, amikor az évtizedeken keresztül a sztrájkot, a tüntetést elképzelni sem merő többség végre azt érezhette, hogy élhet a szabad véleménynyilvánítás jogával, és az utcára vonulhat.

Munkatársaink akkori riportalanyai közül számosan jelezték ugyanis, hogy valójában nem is a benzináremelés ellen tiltakoznak, hanem élvezik a helyzetet, hogy demonstrálhatnak. Az új birodalmi függésünket kialakító SZDSZ rátelepedése az akcióra viszont elindított olyan belpolitikai folyamatokat, amelyek nagymértékben hozzájárultak az elmúlt 25 év magyar tragédiájához. A megalkuvó Antall-kormány még inkább megijedt attól a ténytől, hogy a hatalomért marakodó ellenlábasa idegen segítséggel emberek tízezreit tudja az utcára vinni, tanácstalan volt a helyzet kezelésében, és a múltból átörökölt rendőri vezetők, köztük Barna Sándor, a bolsevik érából itt ragadt, SZDSZ-szimpatizáns budapesti rendőrfőkapitány, nyíltan szembeszálltak az akkori belügyminiszter, Boross Péter kérésével, hogy felszámolja az illegális demonstrációt.

Egy rendőri vezető volt, aki hűségesküt tett Boross Péternek. Pest megyei rendőrfőkapitányként felállította a mesterlövészeket az akkori Aradi utcai rendőrség épületére: Gergényi Péter, aki később a 2006-os szemkilövetések fő irányítójaként vált hírhedtté, és áll jelenleg is büntetőeljárás alatt. A rendőrség nem avatkozott be, így három napig tarthatott a káosz, amelyet éppúgy jellemzett a kormány tétlensége és félelme, mint a kormánypárti média totális hiánya. Így az akkor már ismételten hatalma teljes tudatában lévő egykori bolsevik média egyoldalúan támogathatta az illegális demonstrációt. Antallék visszavonulása az SZDSZ brutális megerősödését jelentette, és nyugodtan mondható, hogy a máig tartó ultraliberális gyarmatosítás egyik meghatározó epizódja lehetett.

25 évvel a taxisblokád után tehát úgy tűnik, a háttárhatalom a sorozatos tüntetésbukta kompenzálására vissza akar térni a régi bevált módszerhez, hogy aztán március 15-ére már káoszba süllyedjen az ország, s a tervezett gigatüntetés elsodorhassa a jelenlegi kormányt és a radikálatlantisták parancsait vakon követő bóherkormány jöhessen létre. Mindenképpen figyelemfelkeltő az a tény, hogy a korábban a libás pusztító, Bajnai Gordon nevével fémjelzett Együtt PM elnevezésű pártformáció áll a tervezett események mögött. Vagyis az a politikai erő, amely a nyíltan Orbán- és hungarofób amerikai zsidó páholy, a korábban már a magyarországi erőszakos rendszerváltást is lebegtető Charles Gati támogatottja, illetve azon amerikai globálatlantista alapítványok kegyence, amelyek a világban zajló úgynevezett színes forradalom projekteket is kemény pénzekkel támogatták a háttérhatalom kívánságának megfelelően. Azokat az országokat, ahol az erőszakos kormányváltással, az anarchia szításával, a háttérhatalom kiemelt felvonulási és gyarmati területté tudott később tenni.

Magyarország számára volt viszont egy pozitív hozadéka is a taxisblokádnak, noha ez a tény sem ment át azóta sem a köztudatba. Számos olyan szavazó, aki pontosan a radikális antikommunizmusa miatt szavazott az SZDSZ-re, a taxiblokádkor értette meg, hogy itt nem arról szól a történet, amit a tudjuk, merjük, tesszük jegyében pózoló, mára már a politikai süllyesztőbe került rabmadár ikonok, köztük Rajk László és Pető Iván hirdettek. Nem a két világháború közötti időszak szellemisége tér vissza, hanem körvonalazódik egy olyan politikai erőtér, amely a szabadság helyett új korlátokat és követelményeket állít fel a magyarság számára.

Ha a háttérhatalmi támogatással ismét megvalósul a 25 évvel ezelőtti balhé, remélhetőleg lesz egy ilyen hatása is a magyar többségre. Az is beszédes lehet, hogy maguk a szervezők is elismerik, hogy az úgynevezett európai értékeket, illetve azok megteremtését kívánják szolgálni akciójukkal. A gondolkodó többség számára pedig egyre nyilvánvalóbb, hogy ezek az értékek valójában a pusztulást, a rohadást és a totális szolgasorsot, az ország kifosztását és az emberek szellemi karanténba helyezését jelentik.

Ha bekövetkezik a 25 évvel ezelőtti helyzet, a kormány viszont nem tétovázhat úgy, ahogyan Antallék tettek, mert egy országot nem lehet sem lebénítani, sem anarchiába taszítani. Akkor tanulva a múlt hibáiból, azonnal be kell vetni a karhatalmat, és szétveretni az országbénítókat még akkor is, ha a liberális jogvédők újabb támadást indítanak Magyarország ellen. Mert ha nem teszik, március 15-ére elszabadulhat a pokol, és a jelenleg kollaboráns kormánynál sokkal kollaboránsabb irányíthatja az Európai Egyesült Államokba a jelenleg is ezer sebből vérző Magyarországot.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Világhódító államterrorizmus - Összeesküvés elméletek sorozatVilághódító államterrorizmus
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A dzsihád legyőzése - Dr. Sebastian GorkaA dzsihád legyőzése
Könyv - Bolti ár: 3 199 Ft
Internetes ár: 2 879 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Lélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel - Domonkos LászlóLélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A megbízható férfi - Bedő ImreA megbízható férfi
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Hitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18. - Összeesküvés elméletek sorozatHitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18.
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat