HunHír.info

2018. Álom hava 11. nap, Gilvád napja.

Ismét hátat fordítottak a rendőrök a kettős mércés New York-i néger polgármester beszéde

2015. január 05. 06:40
Hunhír.info

Több ezer amerikai rendőr rótta le kegyeletét vasárnap a tavaly december végén, New Yorkban lelőtt egyik társuk emléke előtt, akit azután gyilkoltak meg, hogy az Egyesült Államokban tüntetéshullám kezdődött a rendőrökre támadó néger bűnözők lelövése miatt

Menedék - Atilla

Egy fegyveres néger tavaly december 21-én halálosan megsebesített két, járőrkocsijában ülő rendőrt New York Brooklyn negyedében, majd magával is végzett. A rendőrség később közölte, hogy az elkövető, a 28 éves Ismaaiyl Brinsley a hatóságot szidalmazó bejegyzéseket tett közzé a közösségi hálón, és a rendőrök által megölt feketék miatt akart bosszút állni. Liu vasárnapi gyászszertartásán több tucatnyi rendőr hátat fordított a hatalmas kivetítőnek, amikor Bill de Blasio, a metropolisz néger származású,rasszista, bűnözővédő polgármestere beszélt. December 27-én több ezer rendőr tett hasonlóképpen a Ramos tiszteletére rendezett szertartáson.

A feszültség a városvezető és a New York-i rendőrség 34 ezer tagja között amiatt alakult ki, hogy Blasio korábban támogatta a rendőrség állítólagos rasszizmusát ostorozó tüntetéseket. Néhány rendőr azt sem bocsátotta meg a New York-i polgármesternek, hogy az nyilvánosságra hozta: külön figyelmeztette fiatalkorú, fiát, vigyázzon, hogyan viselkedik a rend őreivel szemben. Blasio a feszültségek enyhítése érdekében kedden tárgyalóasztalhoz ült a rendőrség öt szakszervezetével, kompromisszumot azonban nem sikerült elérniük.

A polgármester már 2013-as választási kampányában bírálta a New York-i rendőrség módszereit, például megígérte, hogy kinevezése esetén megszünteti a színes bőrű kisebbségeket szerinte diszkrimináló rendőrségi politikát. December elején egy New York-i esküdtszék úgy döntött, hogy nem emelnek vádat a fehér rendőr ellen, aki érintett volt egy fekete bőrű bűnöző, Eric Garner halálában. A brooklyni környéken, ahol a két rendőrt lelőtték, többségében feketék laknak. A New York-i esküdtszék döntését megelőzően is voltak tüntetések amiatt, hogy nem emeltek vádat a fergusoni ügyben, a szintén néger bűnözőt Michael Brownt lelövő rendőr ellen.

mti

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Itt van a kutya elásva! - Bárdosi VilmosItt van a kutya elásva!
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Találkozás az Istenekkel - Zecharia SitchinTalálkozás az Istenekkel
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Lélekből Jövő Jövő - Zöld - Határidőnapló 2019 - RegélőLélekből Jövő Jövő - Zöld - Határidőnapló 2019
Könyv - Bolti ár: 5 490 Ft
Internetes ár: 4 500 Ft
18% internetes kedvezménnyel
A Horthy-korszak külpolitikája 5. - Gulyás LászlóA Horthy-korszak külpolitikája 5.
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Mátrix fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatA Mátrix fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat