HunHír.info

2018. Álom hava 12. nap, Víritó napja.

Az USA újabb megtorlása

2015. január 04. 10:40
Hunhír.info

Az Obama-kormány újfent bejelentette, hogy a zsidó tulajdonban lévő Sony Pictures Entertainment számítógépes rendszerei elleni novemberi támadás megtorlásaként újabb szankciókkal sújtja Észak-Koreát. Időközben az alternatív világmédiában olyan hírek láttak napvilágot, hogy nem is Észak-Korea a felelős az amerikai zsidó filmstúdió elleni támadásért.

Menedék - Pálfi

Az Egyesült Államok nem először bünteti Phenjant: nukleáris programja miatt már évekkel ezelőtt szigorú megtorló intézkedéseket vezettek be a kelet-ázsiai országgal szemben.

A szankciók az észak-koreai központi hírszerző ügynökséget, egy fegyverkereskedő céget és tíz magánszemélyt sújtanak: ők ezentúl nem használhatják az USA pénzügyi rendszerét, és nem üzletelhetnek amerikai vállalatokkal és állampolgárokkal.

„A mai intézkedések azt az elhatározásunkat tükrözik, hogy felelősségre vonjuk Észak-Koreát destruktív és destabilizáló viselkedése miatt” – írta közleményében Jacob J. Lew amerikai pénzügyminiszter. Lew hangsúlyozta, annak ellenére, hogy az FBI még nem zárta le a kibertámadás ügyében indított nyomozását, a kormányzat máris kész mindent megtenni azért, hogy „megvédje az amerikai vállalkozásokat és állampolgárokat, és megtorolja azokat a kísérleteket, amelyekkel megpróbálják aláásni értékeinket vagy az Egyesült Államok nemzetbiztonságát fenyegetik”.

A Fehér Ház közölte, hogy további lépéseket fontolgat Észak-Korea ellen, egyben tagadta, hogy köze lett volna az ázsiai országokban tapasztalható internet-kimaradásokhoz.

Időközben az alternatív világmédiában olyan hírek láttak napvilágot, hogy nem is Észak-Korea a felelős az amerikai zsidó filmstúdió elleni támadásért.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A hunok és magyarok - Fischer Károly AntalA hunok és magyarok
Könyv - Bolti ár: 1 900 Ft
Internetes ár: 1 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A holnap ma kezdődik - Csath MagdolnaA holnap ma kezdődik
Könyv - Bolti ár: 3 000 Ft
Internetes ár: 2 550 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Trianon naptár 2018
Trianon naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 1 920 Ft
52% internetes kedvezménnyel
Ezért Gyűlölnek - Bayer ZsoltEzért Gyűlölnek
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 242 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Hazajáró falinaptár 2018 - HazajáróHazajáró falinaptár 2018
Könyv - Bolti ár: 2 400 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
17% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat