HunHír.info

2018. Álom hava 10. nap, Rugacs napja.

Feljelentették Maksa Zoltánt - válaszolt az feminista jelmezbe bújt globállibsi hadoszlopnak

2015. január 03. 21:08
Kincses Albin - Hunhír.info

a Nőkért Egyesület (a háttérhatalom magyarországi szervezeteinek egyik"nőtagozata") kérelemmel fordult a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz hatósági eljárás megindítása végett, a Hír TV Paletta műsorának 2014. december 31-i, adásában, az Újra Maksa Híradó című részében elhangzott tartalom miatt. Maksa válaszolt: Vagyis meglátták a mögöttes dühöt, ami szülte, hogy ezeknek az újgazdag, ELTE-s, drogos értelmiségieknek mindent lehet!

Menedék - Bayer

A Nőkért Egyesület kérelemmel fordult a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz hatósági eljárás megindítása végett, a Hír TV Paletta műsorának 2014. december 31-i, adásában, az Újra Maksa Híradó című részében elhangzott tartalom miatt. Ebben Maksa azt a „poént" olvasta fel, hogy „mintegy kétszáz magányos nő várakozik napok óta az ELTE jogi kar környékén megerőszakolásban reménykedve."

A médiaszolgáltatónak az általa közzétett médiatartalomban tiszteletben kell tartania az emberi méltóságot, és tilos a megalázó, kiszolgáltatott helyzetben lévő személyek médiatartalomban történő öncélú és sérelmes bemutatása – emlékeztet a médiatörvényben leírtakra az egyesület. „A szexuális erőszak súlyos bűncselekmény, melynek bagatellizálása sérti a közerkölcsöt és káros mintát szolgáltat a gyermek- és fiatalkorú nézők számára. A szexuális erőszak témájának eleve nincs helye egy humoros profilú műsorban" – áll a beadványban.

Maksa szerint félreértették. „Megint tanultam valamit. Mindenekelőtt azt, hogy ez már nem az az ország, ahol az ilyen poénokat pontosan tudták hova tenni, értelmezni. Vagyis meglátták a mögöttes dühöt, ami szülte, hogy ezeknek az újgazdag, ELTE-s, drogos értelmiségieknek mindent lehet! Na ez ma már nem működik, sőt, ezek szerint nekik van igazuk... Istenem, hány ilyen volt már a híradómban 13 év alatt, és érdekes módon mindenki tudta, hogy nem vicc. Mindenkitől elnézést kérek, megkövetve mindazokat, akit ez érzékenyen érintett!" – írta oldalán.

Akkor rinyáljatok libsi luvnyák a közerkölcs megsértése és a gyerekeknek káros minta miatt, amikor kedvenc hímringyóitok meg leszbikáitok vonaglanak a köztéri köcsögfesztiválokon. De akkor ott visítotok nedves bugyikban a vizuális gyönyörtől, meg a köcsögök magamutogatásának felszabadult érzetétől... és eszetekbe sem jut őrjöngeni ellenük.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Gyuri bácsi egészségnaptára 2019 - Szabó György - a bükki füvesemberGyuri bácsi egészségnaptára 2019
Naptár - Bolti ár: 2 500 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
A megbízható férfi - Bedő ImreA megbízható férfi
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Trikolór Naptár 2019 - Magyar Trikolór naptárTrikolór Naptár 2019
Könyv - Bolti ár: 2 300 Ft
Internetes ár: 2 070 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Nincs kegyelem DVD - Matúz GáborNincs kegyelem DVD
DVD - Bolti ár: 3 800 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
21% internetes kedvezménnyel
A magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései - Pálfi KárolyA magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat