HunHír.info

2018. Enyészet hava 17. nap, Érd napja.

A Libajnai-horda szegényezése ugyanaz, mint milliárdosként énekelni az éhes proletárt

2015. január 03. 10:40
Kincses Albin - Hunhír.info

ciganytelep.jpgA Párbeszéd Magyarországért felháborítónak tartja, hogy szegény emberek tömegei maradhatnak ellátatlanul, miután a kormány az önkormányzatokra bízta a szociális támogatások forrásának előteremtését. A korábban a milliárdos libás pusztító, Libajnai nevével fémjelzett visszataszító térsaság továbbra is az élősködésre uszítja a munka nélküli megélhetés alapján szocializálódott csoportokat, ahelyett hogy normális életre buzdítaná őket.

Mach Péter és Erőss Gábor, az ellenzéki párt elnökségi tagjai pénteki budapesti sajtótájékoztatójukon arra figyelmeztettek: az önkormányzatok januárban és februárban fejvesztve próbálják megoldani, hogy biztosítsák a nyakukba szakadt szociális támogatásokat. Néhány önkormányzat értelemszerűen csak rossz döntéssel tudja majd megoldani ezt a helyzetet, hiszen vagy az adókat emelik, vagy ellátatlanul hagyják a rászorulókat. Az ellenzéki politikusok szerint mindez belső migrációs folyamatokat is elindíthat, vagyis a szegények olyan településekre költözhetnek, ahol több támogatásban részesülhetnek.

Ez a két szánalmas alak továbbra is azt követeli, hogy a többség tartsa el azokat az élősködőket, akik szeméthegyeken trónolva, gazos, elhanyagolt kertjeikben lévő putrikban várják a sült galambot, mert az nekik jár a 25 éves liberális mantra szerint, Cserdi cigány település derék cigány polgármestere jóvoltából megmutatta, hogy az élősködésnek is van alternatívája, a kiskertek , az állattartás a szegénységből való kikecmergést jelenthetik. A magyar többség nem hajlandó tovább finanszírozni az élősködést, Vagy tesznek valamit saját sorsuk javításáért a mílyszegínyek, vagy éhen dögölnek. De az ultraliberálisok továbbra is arra uszítják őket, hogy társadalmilag is elfogadható életvitelük. Nem szegényezni kell, megint eszközként használni ezeket az embereket,hanem segíteni őket abban, hogy feljebb kerülhessenek. Munkával és akarattal.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Legyen tehát harc - Kossuth Lajos füveskönyve - Kossuth LajosLegyen tehát harc - Kossuth Lajos füveskönyve
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Viszlát, Európa! - Gerd HonsikViszlát, Európa!
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Birodalmak alkonya - Bogár LászlóBirodalmak alkonya
Könyv - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Az egészség és megfiatalodás időtlen titkai 1. rész. - Andreas MoritzAz egészség és megfiatalodás időtlen titkai 1. rész.
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Globális elme és a civilizáció felemelkedése - Carl Johan Calleman Ph.D.A Globális elme és a civilizáció felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat