HunHír.info

2018. Ígéret hava 24. nap, Vidorka napja.

A Libajnai-horda szegényezése ugyanaz, mint milliárdosként énekelni az éhes proletárt

2015. január 03. 10:40
Kincses Albin - Hunhír.info

ciganytelep.jpgA Párbeszéd Magyarországért felháborítónak tartja, hogy szegény emberek tömegei maradhatnak ellátatlanul, miután a kormány az önkormányzatokra bízta a szociális támogatások forrásának előteremtését. A korábban a milliárdos libás pusztító, Libajnai nevével fémjelzett visszataszító térsaság továbbra is az élősködésre uszítja a munka nélküli megélhetés alapján szocializálódott csoportokat, ahelyett hogy normális életre buzdítaná őket.

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

Mach Péter és Erőss Gábor, az ellenzéki párt elnökségi tagjai pénteki budapesti sajtótájékoztatójukon arra figyelmeztettek: az önkormányzatok januárban és februárban fejvesztve próbálják megoldani, hogy biztosítsák a nyakukba szakadt szociális támogatásokat. Néhány önkormányzat értelemszerűen csak rossz döntéssel tudja majd megoldani ezt a helyzetet, hiszen vagy az adókat emelik, vagy ellátatlanul hagyják a rászorulókat. Az ellenzéki politikusok szerint mindez belső migrációs folyamatokat is elindíthat, vagyis a szegények olyan településekre költözhetnek, ahol több támogatásban részesülhetnek.

Ez a két szánalmas alak továbbra is azt követeli, hogy a többség tartsa el azokat az élősködőket, akik szeméthegyeken trónolva, gazos, elhanyagolt kertjeikben lévő putrikban várják a sült galambot, mert az nekik jár a 25 éves liberális mantra szerint, Cserdi cigány település derék cigány polgármestere jóvoltából megmutatta, hogy az élősködésnek is van alternatívája, a kiskertek , az állattartás a szegénységből való kikecmergést jelenthetik. A magyar többség nem hajlandó tovább finanszírozni az élősködést, Vagy tesznek valamit saját sorsuk javításáért a mílyszegínyek, vagy éhen dögölnek. De az ultraliberálisok továbbra is arra uszítják őket, hogy társadalmilag is elfogadható életvitelük. Nem szegényezni kell, megint eszközként használni ezeket az embereket,hanem segíteni őket abban, hogy feljebb kerülhessenek. Munkával és akarattal.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Idegen Világrend - Len KastenIdegen Világrend
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A célkeresztben: Magyarország - Frank FürediA célkeresztben: Magyarország
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 610 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A múltból a jövőbe - Csath MagdolnaA múltból a jövőbe
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A dzsihád legyőzése - Dr. Sebastian GorkaA dzsihád legyőzése
Könyv - Bolti ár: 3 199 Ft
Internetes ár: 2 879 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Matyó motívumok kifestőkönyve - Horváth ÁgnesMatyó motívumok kifestőkönyve
Könyv - Bolti ár: 1 490 Ft
Internetes ár: 1 490 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat