HunHír.info

2018. Álom hava 19. nap, Bodony napja.

EU NEM-zászlós hazafiak csekély létszámú csoportja is leiskolázta az européer kormánybuktató csürhét (percről percre a tüntetésről + képek)

2015. január 02. 17:57
Hunhír.info (Tudósítónktól)

opera-tuntetes-15-01-02-1-2.jpgLegalább tízezer embert vártak az ultraliberálisok az Operaház előtti tüntetésre péntek estére, ez a szám azonban jóval kevesebb lett. A fotelforradalmárokat nehéz lehet mínuszokban kirobbantani az óvó melegből. Tudósítónk jelentése szerint nagyjából 3000-en mehettek el a "nagy kormányváltó tüntetésre", amelyen megjelentek az ellentüntetők is EU NEM!-zászlókkal. A nemzetféltők csoportjait a Nácik haza felkiáltásokkal fogadták a toleránsok, bizonyítván az értékrendjük totális hiányosságait. Aki nemet mind az unióra, vagyis más a véleménye, mint a humanistáké, az NÁCI. A kormánybuktatónak titulált demonstráció párezres résztvevői a tüntetés elején és végén is szembesülhettek a magyar virtussal. Az EU NEM-es zászlót magasba tartó fiatalok jóvoltából, akik az ultraliberális őrjöngés végére még a színpad elé is benyomultak, és lengethették a gyarmatosításunk ellen való tiltakozás lobogóját. Két tucat ember meg tudta mutatni a gyarmatosítópártiaknak, hogy Magyarország nem fogad el az idegenek által ráerőszakolt hatalmat. Hunhír.info-tudósítás percről percre.

Menedék - Pálfi

19:45 - Miután a rendezvény véget ért, a rendőrök már nem foglalkoznak a Bajcsy-Zsilinszky út sarkán állókkal. Szabadon mozog mindenki. Nincs is értelme a készültség fenntartásának. A Bajcsyn lobog az EU NEM-zászló.

19:41 - A Bajcsy-Zsilinszky utca sarkáig tart a kíséret, a rendőrök itt megállnak, az EU NEM-zászlósok a szemközti utcasarkon ácsorognak. Előállítás tehát nem történt.

19:38 - Az utcán vonulók újabb EU NEM-es zászlót bontanak ki, a rendőrök nem avatkoznak közbe.

19:36 - Most éri el a csoport Zichy Jenő utcát, még nem tudni, hogy elő akarják-e állítani, vagy csak a rendezvény helyszínétől messzebb kísérik.

19:34 - A tömeg már elhagyta a rendezvényt, rendőrök kísérik a zászlós embert és a vele tartó több tucat szimpatizánst a Hajós utcán. Hírportálunk úgy tudja, hogy a körbefogott ember, K. Z., a korábbi tüntetésekről ismert személy. Többen csatlakoznak hozzá, a rendőrök nem akadályozzák meg, hogy barátai vele együtt vonuljanak.

19:28 - Mielőtt berekesztették volna a tüntetést, bejelentették: február 2-án újra utcára mennek. Ezúttal a Magyar Rádió épülete a cél, Angela Merkel német kancellár magyarországi látogatására időzítve. Így mutatják meg, hogy Európához akarnak tartozni.

19:26 - Ismét igazoltatás. A rendezvényről tömött sorokban mennek el az emberek. A rendőrök körbefogták az EU NEM!-zászlóval érkező tüntetőket, akik most egymásba kapaszkodva kísérik ki őket az időközben már befejezettnek nyilvánított rendezvényről. A maradék a szokásos jelszavakat kiabálja: nácik, haza. A több tucatnyi rendőr két fiatalt, köztük a már bevont EU NEM-zászlót lengető fiatalembert kíséri az Operaház hátsó bejárata felé. A rendőrök félkört vonva a zászlós fiatalember köré, igazoltatnak.

19:22 - Elfutni, elrohanni - ez a következő dal. A rendőrök kameráznak. A rendőrök igazoltatják a tömegbe bejutott nemzeti érzelmű fiatalokat.

19:21 - Az ellentüntetők az Opera mellé vonulnak el. A hangszórókból Máté Pétertől szól a Most élsz. A tömeg összekeveredik. A rendőrök sorfalat állnak, többek mellett a Betyársereg pólóját viselő ellentüntetők elé.19:19 - A tüntetők és az ellentüntetők tovább tülekednek, a tömeg hátulról nyomja az előttük lévőket. A rendőrök próbálják kiszorítani az ellentüntetőket, közben hatalmas a tömegnyomás.

19:18 - A Himnusz alatt a korábban hátul tüntetők a színpad elé kerültek az EU-NEM zászlóval, nyomják a kordont, egymásnak estek a tüntetők és az ellentüntetők. A rendezvénynek hivatalosan vége, de tovább tart a tumultus. Most jönnek a rendőrök.

19:03 - Beszédek és tarhálások követik egymást. Úgy látszik, nem toltak még elég pénzt a gazdik, hogy nagyobb balhét lehessen produkálni. Az elvándorlás folyamatos, a neoforradalmárok sem tanulták meg, hogy szájkaratéval már nem lehet egybetartani a tömeget. Akik a színpad előtt szoronganak, bizonyára nagyon jól érzik magukat, majd tolják a különböző közösségi portálokon a nagy forradalmi hangulatú okosságaikat, de ha így meg tovább, ebből tényleg nem lesz semmi. Úgy legyen.

19:00 - Hangzanak a semmitmondó szónoklatok, a tömeg egymáshoz préselődik, hátulról dudálnak meg üvöltöznek, de a dolgok jelenlegi állása szerint ma este se lesz Majdan, hiába találták ezt ki régebben. A szónokok magukat fényezik, köztársaságoznak, jobboldaliznak, baloldaliznak, új országot akarnak építeni, eddigi megnyilvánulásuk alapján mindenki tudhatja, hogy milyen társadalmi berendezkedés lenne.

18:47 - Tudósítónk végigjárta a mellékutcákat, eddig nem találta meg a rendezvény ellen tiltakozó szervezetek magánemberként jelen lévő képviselőit. Mindenesetre megtették kötelességüket, jelezték a rendezvény résztvevőinek, hogy vannak még ebben az országban olyanok, akiknek nem kell az ultraliberális hatalomváltás. A tömegben éppúgy jelen vannak jól öltözött középosztálybeliek, mint a legújabb divat szerint öltözködő, biztosan nem kenyérgonddal küzdő, szemlátomást körúton belül nagypolgárok. Nagy (nerc?)bundába csavartan tudósítónk az ultraliberális lukácsista szipirtyót, Heller Ágnest vélte felfedezni rajongói sűrű gyűrűjében, akik elálltak minden szöget, hogy fénykép ne készülhessen róla. Az eső közben változó intenzitással esik. A színpad hirtelen elhalkul, pedig eddig a fő attrakció a magát magyar állampolgárként aposztrofáló volt biztosan más politikus, Vágó Gábor hintette az igét a csordának.

Közben többen indulnak a mellékutcák irányába. Nem tudni még, hogy megunták az esőben való ácsorgást, vagy lassan véget ér a rendezvény.

18:44 - A környező mellékutcákból elég sokan érkeztek a rendezvényre. A Nagymező utca és az Opera előtti szakaszon olyan sűrűn állnak az emberek, hogy nehéz átverekedni közöttük. Lehetnek olyan 3000-en.

18:33 - Közben szállingóztak a rendezvényre az Oktogon irányából, a színpad előtti részt teljesen betöltik, de ez csak pár méter. Az Oktogonig szellősen állnak az emberek, 2000-3000-en lehetnek. Tudósítónk úgy értesült, hogy egy fiatalember a helyszínen bejelentést tett a cheguevarás zászlók miatt, ugyanis a sapkás portréján ott a tiltott önkényuralmi kép, a vörös csillag.

18:24 - Az ultraliberálisok a rendezvényt a Dalszínház utcáig jelentették be. Gyakorlatilag a rendezvény ellen tiltakozó fiatalok itt már szabadon mozoghatnak. Annyit tudtunk meg a rendőrségtől, hogy ennek ellenére az osztag tovább kíséri őket a Lázár utcán keresztül a Bazilika irányába.

18:22 - Véget ért a motozás, illetve az igazoltatás, egy húszfős rendőri egység a Dalszínház utcán keresztül kikíséri a térről az ultraliberális rendezvény ellen tiltakozó fiatalokat. Hangsúlyozzuk, kikíséri és nem kiszorítja.

18:19 Barcsa-Tuner Gábor fejéről is lekerült a kapucni, a HVIM egyik vezetője hírportálunknak elmondta, hogy több hazafias szervezet tagjai gyakorlatilag magánemberként jöttek el a rendezvényre kisebb csoportokban, köztük például a Betyársereg küldöttei is, de ez idáig csak ők érkezhettek meg az Operaházhoz, mert a többi csoportot lekapcsolták. Ismételten elmondta, hogy tesztelni szeretnék a rendőrséget is, vajon hogyan viselkedik akkor, amikor az ellentüntetőkkel szemben lép fel.

18:14 - Miután a fiatalok levették a kapucnijukat, kiderült, hogy a HVIM tagjai tiltakoztak a "kormánybuktató" tüntetés ellen.

18:10 - A rendőrök megmotozzák az ellentüntetőket. Közben az ellentüntetők riporteri kérdésre elmondják, hogy nem értenek egyet a szélsőbaloldali csürhe randalírozásával, és úgy ítélik meg, hogy külföldről generált történet zajlik Magyarországon. Mint megfogalmazzák, a színpadon vonaglók célja az, hogy a kissé kollaboráns Orbán-kormányt leváltsák egy még kollaboránsabb politikai erőre.

18:09 - A színpadon a szokásos semmitmondó szövegelés, általában mindenki azt figyeli, hogy mi történik a rendezvény ellen tiltakozó fiatalokkal. Most kb. 1000-1500 ember lehet a színpad előtt, messze elmaradva a remélt tízezres létszámtól.

18:06 - A színpadról Gyurcsány híres őszödi beszédéből játszanak le részleteket, a tiltakozó fiatalok a szokásos jelszóval, az elkúrtaddal válaszolnak.

18:03 - EU NEM!-zászlóval megjelentek az ellentüntetők. Mintegy 10-15 fős, fiatalokból álló csoport jelent meg a színpad jobb szélénél, és egy EU NEM!-zászló alatt hazaáruló felkiáltással "köszöntötte" a színpad előtt tornyosuló 100-150 embert. A rendőrök az Operaház sarkához szorították őket, s igazoltatják a résztvevőket. Az igazoltatás közben is lobog az EU NEM!-zászló.17:57 - A hatalmas dérrel-dúrral beharangozott kormányváltó demonstráció mintegy 100-200 fős résztvevővel lassan elkezdődik az Operettszínház előtt, ahova még kordont sem vontak a rendőrök. A hangszórókból Varga Miklós Európája szól, nem tudni, hogy a nemzeti elkötelezettségű művész ehhez adta-e engedélyét. Az ónos eső úgy látszik elriasztotta a fotelforradalmárokat, mert még a múltkori, a Parlament előtti gyászos leégésnél is jóval kevesebben vannak a "lelkes kormányváltók".

Pár cigány közmunkás zászló alatt, pár üvöltő anarchista a szokásos cheguevarás zászlóval, kb. ennyi egyelőre a színpad előtti 30-50 fős "keménymag". Az Operaházban különben nincs semmilyen rendezvény, nem jelennek meg közjogi méltóságok, tehát még arra sem lehet számítani, hogy az éhes proletár megrohamozza a mindenkori elit potenciális tűzfészkét, ugyanis nem lenne értelme valakiért bemenni, mert nincs bent senki, aki számít az országvezetésből.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben! - Badiny Jós FerencA magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben!
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Öröktűz I-II. DVD - Jelenczki IstvánÖröktűz I-II. DVD
DVD - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 500 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Történelmünk ősi gyökerei a Pilisben - Herczeg FerencTörténelmünk ősi gyökerei a Pilisben
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 800 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Birodalmak alkonya - Bogár LászlóBirodalmak alkonya
Könyv - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Tiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinTiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat