HunHír.info

2018. Álom hava 10. nap, Rugacs napja.

Szabad és szolidáris országot nem a globálnyikok építenek - A Cserny-utódok izzítják a színes forradalmat

2015. január 02. 10:09
Kostás Roland - Hunhír.info

cserny-lenin-fiukkal.jpgMa új sebesség-fokozatba kapcsol az idegen titkosszolgálatok, civil támogatási alapok, és egyéb hiperdemokratikus háttérintézmények segítségével létrehozott ultraliberális utcai akciósorozat. A 19-es patkányköztársaság szellemi utódai a szabad és szolidáris Magyarország megteremtésének hamis jelszavával akarják utcára vinni azokat a magyar tömegeket, akiknek a szabadságát pont azok vették el, akiket a mostani "lázadóvezetők" szolgálnak. A Szabad és Szolidáris Magyarország megteremtése a magyar többség kívánsága. De ezt miképpen valósíthatnák meg azok, akik sárga csillagos uniós zászlók, vörös csillagos bolsevik tömeggyilkost népszerűsítő lobogók alatt követelnek szép új világot. Ezek az erők nem magyar tavaszt akarnak, hanem magyarországit. Színes forradalmat, mert mindenük a sokszínűség. Pedig annál több színre nincs szükség, mint amit a magyar nemzeti lobogó jelképez. A piros az emberbarát szívpolitikát, hogy minden becsületes és tenni akaró embernek jobb legyen, hogy védje őket az erős fehér állam, és zöld, természetközeli, és természeti értékeken, kincseken alapuló legyen az egész ország. Szivárványos zászlók, a színskáláról összehozott szalagok csak a színek anarchiáját jelképezik, éppen úgy, mint amilyenné alakítanák a tömegekre telepedni akarók a megkopott, de még többé-kevésbé piros-fehér-zöld Magyarországot.

Menedék - Baráthosi

Magyarország csak akkor lehet szabad és szolidáris, ha letisztítja magáról a ráöntött liberális szennyet, ha véget vet annak a folyamatnak, amelyben az utolsókig kitartott bolsevik mozgalmárokból lett idióta milliárdosok éneklik fapofával a fel, fel, te éhes proletárt, ha nem szakállas nőt állítanak példaképül a fiataloknak. Magyarország csak akkor lehet szabad és szolidáris, ha nem gyűlölik az egyik vallást, és istenítenek egy másikat, ahol a többség, a dolgozni, építeni akaró hazafias többség akarata a mérvadó, bármilyen is a származása. Magyarország csak akkor lehet szabad, ha nem idegenek adják a parancsokat, nem idegen érdekeket, ideológiákat és emlékezetkultúrákat kell szolgálnia, és csak akkor igazán szolidáris, ha azokat támogatja, akik tenni akarnak magukért és országukért, nem pedig csak élősködni, kiváltságokra hivatkozni. Magyarország csak akkor lehet szabad és szolidáris, ha megmarad magyarnak. Senkinek sem jár előjog származása alapján, senkinek nem jár pozitív diszkrimináció, csak a nemzethez való viszony, az építő szándék, a magyar tradíció visszaállítása lehet a mérvadó. A társadalomnak csak egy mércéje lehet: ki a békét, rendet akaró építő, és ki az anarchiát kiteljesíteni akaró romboló. Az építőnek mindent, legyen magyar, cigány, vagy zsidó, a rombolónak semmit, akár ez, akár az, akár amaz.

Hisszük és reméljük, hogy hiába az idegen mákony bódító ereje, Magyarország nem lesz Majdan, és nem támadnak fel ismét a Lenin-fiúk.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A második szabály - In memoriam Olofsson Placid - Beer Miklós - Csókay András - Brückner Ákos Előd - Eperjes Károly - Ézsaiás Erzsébet - Mádl Dalma - Rétvári Bence - Schmidt Mária - Sinkovits Vitay András - Süveges Gergő és még sokan másokA második szabály - In memoriam Olofsson Placid
Könyv - Bolti ár: 2 850 Ft
Internetes ár: 2 423 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Atilla Kódex
Atilla Kódex
Könyv - Bolti ár: 9 980 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Mátrix fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatA Mátrix fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Globális elme és a civilizáció felemelkedése - Carl Johan Calleman Ph.D.A Globális elme és a civilizáció felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Kuruc világ I. - Vadrózsa és kard - Nemere IstvánKuruc világ I. - Vadrózsa és kard
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat