HunHír.info

2018. Álom hava 19. nap, Bodony napja.

BUÉK globális bankárvilág! A Cár megette reggelire a tőzsdecápákat

2015. január 01. 16:37
Hunhír.info

dollar250.jpgAmit Putyin tett, azt úgy nevezik tőzsdei elemzők, hogy a legzseniálisabb művelet. Ez az ország vezető, már rég felhasználta a liberális sajtó és a nyugati spekulánsok szavát ellenük. Ugyanis fillérekért vásárolta fel a külföldi tulajdonban lévő vállalatokat. Még az Eurázsiai Gazdasági Unió kezdete előtt. Soros György angol font térdre kényszerítésének piaci próbálkozása csupán kispályásként számít a nagy spekulánsok történelemkönyvében.

Menedék - Pálfi

„Oroszország néhány nap leforgása alatt felvásárolta az orosz vállalatok 30%-át, ami mindeddig külföldi tulajdonban volt, és e mellé mintegy 20 milliárd dollár profitra tett szert” – publikálta az InSerbia hírügynökség.

Előzményekben, a játékban vesztes liberális nyugati sajtó teli szájjal kiabálta, és egyben azt a képet vetítette a publikum elé, hogy pillanatok alatt összeomlik az orosz gazdaság. Az orosz jegybank stratégiailag semmit nem tett a rubel megmentése érdekében. Így a rubel értékének jelentős részét el is vesztette (40%).
A nyugati sajtó ráröppent ezekre a valós eredményekre és világ szerte hangoztatta a pénzügyi gyengeségét Oroszországnak. Az ország világ számára kürtöltetett a spekulánsok akcióba léptek. Ennek következtében kialakult egy olyan pánik hangulat, hogy a moszkvai értéktőzsde mélyrepülésének köszönhetően a külföldi vállalatok Oroszországból menekültek, mint patkányok a süllyedő hajóról. Az orosz részvények eladói prés alá kerültek és a dollárhoz képest a rubel rohamosan csökkent.

A helyzeten egy héttel túlmenően az sem javított sokat, hogy Putyin egy sajtótájékoztatón csak mosolygott és még ekkor sem jelentette be azt, hogy lépéseket fognak tenni a rubel megmentése érdekében.

A nyugati liberális sajtó meggyőzte kommunikációjával a szerencsétlen passzívan spekulánsokat arról, hogy ma-holnap Oroszország romokban lesz.

Ez alatt az idő alatt Oroszország kihasználta azt az alkalmat, hogy felvásárolja fillérekért a külföldi tulajdonban lévő Oroszországban dekkoló vállalatok részvényeit. A vállalatok visszakerültek Oroszország kebelére, amelyek idegen kézen voltak. Oroszország gyarmatosítására vágyó idegenektől a vállalatok értékének töredékéért vásárolta vissza Vlagyimir Putyin azt, ami az orosz embereké.

Január 1-jén így elkezdte működését Oroszország vezetésével az Eurázsiai Gazdasági Unió.
Oroszország így nyerte el függetlenségét nyugattól.

Magyarán mondva Vlagyimir Putyin még az új szövetségi rendszer megalakulás előtt országában a nyugati ”befektetők” nagy részét eltakarította az országból! Ezzel kiküszöbölte a legnagyobb biztonsági kockázatot, ami szerint megalapozta az Eurázsiai Gazdasági Unió indulását.

Soros György angol font térdre kényszerítésének piaci próbálkozása csupán kispályásként számít a nagy spekulánsok történelemkönyvében.

Amit Putyin alkotott, az nem kevés fejfájást fog okozni a nyugati országokban. Sőt, még a dühroham sem lesz ritka, ami bekattanást eredményezhet.

Hunhír.info - Hidfo.net

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Viszlát, Európa! - Gerd HonsikViszlát, Európa!
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Korunk földkérdése, létünk a tét - prof. Tanka EndreKorunk földkérdése, létünk a tét
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 975 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Hattyú csillagkép kulcsa - Andrew CollinsA Hattyú csillagkép kulcsa
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 200 Ft
16% internetes kedvezménnyel
A második szabály - In memoriam Olofsson Placid - Beer Miklós - Csókay András - Brückner Ákos Előd - Eperjes Károly - Ézsaiás Erzsébet - Mádl Dalma - Rétvári Bence - Schmidt Mária - Sinkovits Vitay András - Süveges Gergő és még sokan másokA második szabály - In memoriam Olofsson Placid
Könyv - Bolti ár: 2 850 Ft
Internetes ár: 2 423 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Gyuri bácsi egészségnaptára 2019 - Szabó György - a bükki füvesemberGyuri bácsi egészségnaptára 2019
Naptár - Bolti ár: 2 500 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat