HunHír.info

2018. Ígéret hava 26. nap, Doboka napja.

Novák: elszámoltatás helyett ismét emelik a kommunista luxusnyugdíjakat

2014. december 31. 15:30
Hunhír.info

A Jobbik szerint a rendszerváltás és az elszámoltatás hiányának újabb jele, hogy az MSZMP utolsó és az MSZP első elnöke elleni feljelentést elutasította, még a nyomozást is megtagadta az ügyészség, hiába mondta ki 2013-ban a bíróság egy nem büntetőperben, hogy Nyers Rezső szerepet játszott az 1956-os forradalom és szabadságharc leverésében és a megtorlásokban

Magyar Menedék - Hamis zászlós

Feljelentésemben felhívtam a figyelmet az MSZMP KB egykori tagja 2005-ös beismerésére, melyet egy interjúban tett: „A Központi Bizottság tagjaként én is részt vettem az egyhangú szavazásban 1957 decemberében Nagy Imre és társai bírósági felelősségre vonásáról”, mely „lényegében a kivégzés lehetőségét teremtette meg.” Feljelentőként azonban a Fidesz által véghezvitt törvénymódosítás miatt már nincs jogorvoslati lehetőségem, így e kommunista bűnös cselekményei is következmények nélkül maradhatnak. Megtévesztő az a kormányzati maszatolás, ami a kommunista luxusnyugdíjakkal kapcsolatban folyik. Félmegoldásnak is kevés látszatintézkedés a kommunista kitüntetések után járó, néhány ezer forintos nyugdíjpótlékok megvonása az érintettek tizedénél, miközben a Mansfeld Péterre halálos ítéletet kérő ügyész, Mátsik György juttatása egy forinttal sem csökkent, akiké pedig igen, mint Biszku Béla és Nyers Rezső esetében is láthattuk, csak minimális mértékben, így még mindig többszázezres luxusnyugdíjat kapnak havonta, ráadásul januártól ismét emelik az ő juttatásukat is. Az előző rendszerben pártállami vezetőként kiemelt bérezésben, ezáltal ma akár pótlék nélkül is kiemelt alapnyugdíjban részesülők juttatásának felülvizsgálatához a Jobbik által már 2010 júliusában benyújtott törvényjavaslat elfogadása volna szükséges, amelyet számtalan alkalommal szavazott le az Országgyűlés az MSZP é s a Fidesz összefogásával, a kommunista vezetők legnagyobb örömére. A Jobbik azonban nem tett le erről a javaslatáról, ismét be fogja nyújtani azt - tájékoztatott Novák Előd, a Jobbik alelnöke.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Atilla fia, Csaba királyfi - Lezsák SándorAtilla fia, Csaba királyfi
Könyv - Bolti ár: 2 600 Ft
Internetes ár: 2 210 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Ezért Gyűlölnek - Bayer ZsoltEzért Gyűlölnek
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 242 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Globális felmelegedés-ipar - Összeesküvés elméletek sorozatGlobális felmelegedés-ipar
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Gyuri bácsi egészségnaptára 2018 - Szabó GyörgyGyuri bácsi egészségnaptára 2018
Naptár - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 692 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Nyelvédesanyánk - Czakó GáborNyelvédesanyánk
Könyv - Bolti ár: 2 730 Ft
Internetes ár: 2 321 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat