HunHír.info

2018. Álom hava 12. nap, Víritó napja.

Az atlantista Németh Zsolt nyítan nekitolatott Orbánnak - mindent túl akar élni ez a nímand bohóc?

2014. december 30. 14:00
Kincses Albin - Hunhír.info

nato-250.jpgTényleg nem kell lassan Orbánnak ellenség, ha a saját berkeiből is döfik a kést a hátába rendesen. Most az általa a szarból kiemelt, rendkívül buta és semmire való, viszont a világhódítóknak csontig benyaló ripacs, az atlantista Németh Zsolt köpte szemen főnökét, amikor elkezdett putyinozni. Az Ukrajna területi épségéért, de soha sem a kárpátaljai magyarokért aggódó tehetségtelen birodalom-bóher úgy látszik, helyet szeretne az esetleges magyarországi puccskormányban.

Menedek - Engdahl

Az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke szerint kezdenek a putyini retorikára emlékeztető hangok megjelenni Magyarországon, ami pedig az amerikai-magyar viszonyt „a legmélyebb válságba” taszító kitiltási ügyet illeti, a miniszterelnök helyében nem a nyilvánosság előtt szólította volna fel André Goodfriend ideiglenes amerikai ügyvivő feljelentésére a NAV elnökét, Vida Ildikót.

Az Index kérdésére, hogy Orbán jogilag nonszensznek számító lépésre, André Goodfriend ideiglenes amerikai ügyvivő feljelentésére szólította fel az Egyesült Államok által összeállított kitiltási listán szereplő NAV-elnököt, Vida Ildikót, Németh úgy válaszolt, a miniszterelnök helyében ő nem nyilvánosan, hanem egy magánbeszélgetésen tett volna említést a dologról. (Orbán ultimátumot adott Vidának, akit a parlamentben tett bejelentése szerint felmentett volna a tisztségéből, ha nem indít pert Goodfriend ellen.)

Az Index firtatta azt is, mi Németh véleménye arról, hogy Orbán az orosz modellhez hasonlóan regisztrációhoz kötné a külföldi támogatásban részesített civil szervezetek működését Magyarországon. A politikus úgy válaszolt: „Akár a civil, akár a kitiltási ügyben az az alapvető érdekünk, hogy a Nyugat irányába ne új falakat húzzunk fel, ne az előítéleteket erősítsük. Mert valójában az Putyinnak a módszere, amelyik vádol, amelyik kitilt, amelyik viszontkitilt."

Németh szerint nem vitatható tény, hogy Magyarország megítélése romlott, a harmadik Orbán-kormány fél évvel ezelőtti hivatalba lépése óta. Ez a fél év egyértelmű cezúrát jelent, és különösen nagy probléma, hogy azokban a körökben is romlott a helyzet, ahol az elmúlt négy évben határozottan kiálltak mellettünk. „Itt a közép-európai szövetségeseinkre gondolok" – mondta az Országgyűlés külügyi bizottságának a fideszes elnöke. Korábban a szövetségesekkel inkább a jogi természetű viták voltak jellemzőek, Magyarország külpolitikai orientációjának megkérdőjelezése a vitákban új keletű fejlemény – tette hozzá.

Hunhír.info - index

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Viszlát, Európa! - Gerd HonsikViszlát, Európa!
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Lélekből Jövő Jövő - Zöld - Határidőnapló 2019 - RegélőLélekből Jövő Jövő - Zöld - Határidőnapló 2019
Könyv - Bolti ár: 5 490 Ft
Internetes ár: 4 500 Ft
18% internetes kedvezménnyel
A Mohácsi csata (1526) másképpen - Botlik Richárd - Illik PéterA Mohácsi csata (1526) másképpen
Könyv - Bolti ár: 4 200 Ft
Internetes ár: 3 570 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Horthy naptár 2019 - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy naptár 2019
Naptár - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései - Pálfi KárolyA magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat