HunHír.info

2018. Álom hava 14. nap, Szilárdka napja.

Két cionführer mióta egyenlő a zsidó néppel? Aki ezt állítja, az az antiszemita

2014. december 29. 19:11
Kincses Albin - Hunhír.info

izraeli-zaszlok.jpgAz érpataki polgármester bábuakasztós "performansza" is felkerült a Simon Wiesenthal Központ top 10-es listájára, amely az év legdurvább antiszemita - zsidóellenes, illetve Izrael-ellenes - kirohanásait gyűjtötte egybe - adta hírül a The Jerusalem Post. Jó lenne, ha Zuroff elmeháborodott bandája nem tenne egyenlőséget két világszerte elfogadhatatlan tevékenységű, zsidó származású gondolkodók által is elítélt cionista politikus és a zsidó nép közé, mert ez az antiszemitizmus a javából.

Menedék - Pálfi

Orosz Mihály Zoltán augusztusban Dicsőség a névtelen palesztin hősöknek! Igazságot Palesztinának! címmel szervezett akciót. A polgármester – a YouTube-on közzétett, majd eltávolított felvétel szerint – beszéde végén felakasztatott két, Simon Peresz volt izraeli államelnököt és Benjamin Netanjahu miniszterelnököt ábrázoló bábut. Simon Peresz bábuja fölött felirat hirdette, hogy a sátánhoz készül, ahol az örök tűz vár rá.

Az akciót elítélte a Külgazdasági és Külügyminisztérium, valamint az izraeli nagykövetség. A külföldi sajtó is hírt adott az úszításgyanús performanszról, a rendőrség pedig nyomozni kezdett az ügyben.

A Wiesenthal Központ listáját egyébként Európa uralja, hat említéssel. Az első helyezést az a belga orvos kapta, aki megtagadta egy kilencven éves, bordáját tört zsidó nő ellátását. Az orvos az asszony fiának azt mondta, küldje el az anyját Gázába néhány órára, ott majd megszabadul a fájdalomtól. A második helyre a négy rabbival végző, a zsidók által lelőtt palesztinok családjának részvétet nyilvánító jordániai kormánytagok kerültek, a harmadik helyen pedig egy párizsi zsidó pár rablótámadói szerepelnek, akik meg is erőszakolták a pár nőtagját.

Nagyon jó lenne már végre, ha egyes cionista központok nem szítanák a gyűlöletet a zsidó nép ellen. Orosz Mihály Zoltán akciója ugyanis nem a zsidó nép, nem a zsidók országa, hanem az országban uralkodó cionista rendszer két főnöke ellen irányult. Az meg szabad véleménynyilvánítás, nem, tisztelt liberálisok?

A cionista terrorrezsim elítélése nem egy NÉP elleni akció, mert aki egy népet azonosít egy rendszerrel, egy ideológiával, az követ el bűncselekményt. Az érpataki polgármester KÉT CIONISTA POLITIKUST, a RENDSZER vezetőit ítélte el. Ezt nem lehet még országellenes támadásnak sem minősíteni, mert ha vizeltálék tételeit elfogadjuk, akkor Áder János és Orbán Viktor is egyenlő a magyar néppel, illetve Magyarországgal. Akkor tehát azok a hazai és külföldi zsidó származású egyének, mint mondjuk Paul Lendvai, vagy Charles Gati, akik veszettül támadják a magyar miniszterelnököt, hungarofób bűncselekményt követnek el, és az izraeli példa alapján listázandók. Na, nem kéne ilyen aljas eszközökkel szítani az antiszemitizmust, mint a cionista embervadász központ teszi.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Hunivity - társasjáték - Hajnal és LegendHunivity - társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 6 800 Ft
Internetes ár: 6 120 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Tárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája - Grandpierre K. Endre - Grandpierre Attila - Blaskovics JózsefTárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 999 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Nyelvünk aranyágya - Czakó GáborNyelvünk aranyágya
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Idegen Világrend - Len KastenIdegen Világrend
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Hitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18. - Összeesküvés elméletek sorozatHitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18.
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat