HunHír.info

2018. Enyészet hava 15. nap, Nyilas napja.

Vajon a zsinagógában fetrenghetnek a hajléktalanok?

2014. december 29. 16:16
Kincses Albin - Hunhír.info

zsinagoga.jpgRendőrt hívtak a templomban menedéket kereső, fázó hajléktalanra - nyüszíti az ultraliberális hvg.hu egyből sejtetve. hogy mi a véleménye ezekről a mocskos keresztényekről, akik nem fogadják be templomukba az ázó-fázó embertársaikat. A tisztelt libsiktől azért szép csendesen megkérdezzük: vajon előfordulhat- e egyáltalán, hogy a hajléktalan nemzsidók egy kis pihenésre meg melegedésre bejussanak a zsidó zsinagógába. Ugye, hogy nem tisztelt liberális uszítók!

Magyar Menedék - Negyedik birodalom

A katolikusok akarták zárni a templomot, ezért nem tudtak segíteni az esti fagyban átfázott férfinek. A rendőrök viszont igen - bölcselkedik az ultralibsi uszító portál, a hvg.hu

Rendőrt hívtak a bonyhádi katolikus templomból vasárnap este egy hajléktalan férfire, aki nem akarta elhagyni az épületet - adta hírül a Teol.hu Tolna megyei hírportál.

A férfi azért ment be a templomba, mert nagyon fázott az utcán. Hiába kérték, hogy hagyja el az előteret, mert nem tudják tőle bezárni a templomot, a férfi maradni akart.

A kiérkező rendőrök kikérdezték a férfit, aki azt mondta, nagyon fázik, és a cipője talpa is levált. A rendőrök felajánlották, hogy biztonságos helyre viszik, amit a férfi elfogadott.

Itt ugye megint a katolikusokról szól a burkolt gyalázkodás. A szívtelenekről, mert be akarják zárni a templomot, köszönhetően a közállapotoknak, hogy a rablók és tolvajok az Isten házát is felvonulási területnek használják. Bezzeg a derék izraelitáknál ilyen nem fordulhat elő. De miért nem? Mert a szerencsétlen hajléktalan el sem jut odáig, hogy a zsinagógában keressen menedéket, egyből kivágják a biztonsági őrök, vagy a varázshelyre közpénzen vigyázó rendőrök. Szóval a liberális szélsőségeseknek nem kellene katolikusozni, hanem a saját háza tájukon söprögetni.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Újabb magyar ősmesék - Bíró LajosÚjabb magyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Így főznek a katonák - Őszy Tóth GábrielÍgy főznek a katonák
Könyv - Bolti ár: 8 500 Ft
Internetes ár: 7 225 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Mély titkú rovással - Friedrich KláraMély titkú rovással
Könyv - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A kultúra diktatúrája - Bayer Zsolt - Szakács ÁrpádA kultúra diktatúrája
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 3 141 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Nyolcszázezer - Bogár IldikóNyolcszázezer
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat