HunHír.info

2018. Álom hava 11. nap, Gilvád napja.

A szocion hazaárulók európai diplomáciai offenzívát indítanak Magyarország ellen

Nyílt államellenes politikai bűncselekmény

2014. december 28. 16:08
Hunhír.info

Az MSZP európai diplomáciai offenzívát kezd jövőre annak érdekében, hogy Magyarországot visszavezesse az európai demokratikus értékekhez - jelentette be Ujhelyi István, a szocialisták EP-képviselője és alelnöke vasárnap Budapesten, sajtótájékoztatón. Ez lefordítva a hazaárulás minősített esete, amikor idegen beavatkozással akarja megváltoztatni egy magyarországi párt a hazai társadalmi, politikai helyzetet.

A politikus szerint az Orbán-kormány életveszélyesen lépked a nemzetközi politikában, Magyarország külpolitikai elszigeteltsége pedig ezért 1975 óta nem látott mértékűre nőtt.

Az MSZP ezért több vezető európai politikus Magyarországra hívásával igyekszik helyes irányt mutatni a kabinetnek - jelezte, emlékeztetve arra, hogy meghívásukra júniusban Budapesten tartják kongresszusukat az európai szocialisták.

Ujhelyi István jelzésértékűnek nevezte, hogy az esemény rendezésének jogáról több nyugati nagyváros lemondott, ráadásul szerinte a kongresszus alkalmából várhatóan több állam- és kormányfő érkezik Magyarországra, mint az Orbán-kormány hatalomra kerülése óta összesen.

Mi meg azt tartjuk jelzésértékűnek, hogy egy magyarországi politikai erő képviselője nyíltan követeli az idegenek beavatkozását a magyar belügyekbe, és ennek ellenére ezt a pimasz frátert nem tartóztatja le azonnal az illetékes hatóság államellenes bűncselekmény miatt.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben! - Badiny Jós FerencA magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben!
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Kozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben - László ErvinKozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 9 000 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
22% internetes kedvezménnyel
Az erdélyi renaissance - Balogh JolánAz erdélyi renaissance
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Hitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18. - Összeesküvés elméletek sorozatHitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18.
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Horthy-korszak külpolitikája 5. - Gulyás LászlóA Horthy-korszak külpolitikája 5.
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat