HunHír.info

2018. Ígéret hava 25. nap, Tortel napja.

A háttérhatalom a cigányság egyes csoportjait is felhasználja majdan a budapesti Majdanhoz?

2014. december 28. 12:40
Kostás Roland - Hunhír.info

A liberális médiumok tucatjai harsogták vasárnap reggelre, hogy rasszisták félemlítették meg a szegény, ártatlan cigányokat a szegénynegyednek titulált miskolci cigánytelepen, amely leginkább az ottani negatív állapotokról, a bűncselekményekről és a lakók minősíthetetlen, beilleszkedésképtelen magatartásáról vált hírhedtté a helyiek körében. Az alaphír annyi, hogy miskolci ultrák jelentek meg a településrészen, akik saját állításuk szerint egy videóklipet forgattak, de a liberális tálalás szerint valójában rasszista gyűlölet-bűncselekmény történt, amely miatt azóta is rettegnek a környéken lakó érzékeny és félénk cigányok. Annak tükrében, hogy Horváth Aladár közismert uszító cigányvezér a cigányság aktív részvételét szorgalmazta a különböző jövőbeni kormánybuktató akciókban, felmerülhet a kérdés, hogy a mostani médiahajcihő milyen mértékben szolgálhatja a háttérhatalom érdekeit a vélelmezhetően tavasszal eldurvuló tüntetési folyamatokban.

Magyar Menedék - Titkos Társaságok

Az alaphír tehát annyi volt, hogy 20-30 diósgyőri ultra megjelent a cigányok által lepusztított városrészben, és ez olyan szinten érte el az abszolút túlsúlyban lévő internetes liberális médiumok ingerküszöbét, hogy egymást túllicitálva kezdtek el őrjöngeni a szerintük rasszista megfélemlítő akció miatt. A cigányok jól kisikált szószólói sem maradtak ki a paláverből, a már megszokásig unalmas mantrákat ismételgették a megfélemlített cigánygyerekekről, a szobákba zárkózó, életüket féltő, szelíd és félénk kisebbségiekről.

Azok a médiumok, amelyek a csoportos cigány támadásokkor, lincselésekkor elkövetett többségellenes magatartásformák kiteljesedésekor rendszerint hallgatnak, vagy az esetek súlyát igyekeznek csökkenteni, most a cigánykártyát bedobva a köztudatba a már meglévő társadalmi árkok mélyítésén fáradoznak. Ez normális viszonyok között is elfogadhatatlan hozzáállás, viszont most, amikor nagyon úgy néz ki a helyzet, hogy a háttérhatalom minden eszközzel el akarja távolítani a mérsékelten atlantista Orbán-kormányt, különös jelentőséggel bírhat.

Felmerül ugyanis annak a lehetősége, hogy a háttérhatalom a cigányság egyes csoportjait, illetve rétegeit is be akarja vonni a tervezett kormánybuktató akciókba. Minden bizonnyal számolnak azzal is, hogy ez kétélű fegyver és a cigány–magyar ellentét fokozása pont a politikai aktivitástól veszi el az abban érintettek kedvét, de egy megközelítést azért mindenképpen olvasóink figyelmébe ajánlunk.

Ha a liberális média nyomására a kormány ismételten úgymond "rasszistaellenes" gesztusokat tesz, ha bizonyos szélsőjobboldalinak mondott csoportokat kezd vegzálni a cigányokkal kapcsolatos műbalhé kapcsán, akkor ellenreakciókra késztethet bizonyos radikális csoportokat. Ez pedig akár azt is jelentheti, hogy a háttérhatalom ügyes manőversorozattal bevonja az ütőképes szélsőjobbot a kormányellenes demonstrációkba, és így az erőszakos hatalomváltásnak sokkal nagyobb lehet az esélye.

Magyarországon eddig azért nem tudott kialakulni a budapesti Majdan, mert a nemzeti radikálisok és a politikához, szubkultúrához köthető drukker és más ütőerőt is felmutatni tudó csoportok felismerték azt a szándékot, hogy az idegen gyarmatosítók szolgálatába akarják őket állítani úgy, ahogyan ez Ukrajnában is történt. Minden bizonnyal az erre irányuló titkosszolgálati törekvések jelen lehetnek a háttérhatalom stratégiájában, mert az nyilvánvaló mindenki számára, hogy gyurcsányista nyugdíjasokkal, vagy kígyóvállú középosztálybeli ultralibsi lázadó csemetékkel nem lehet látványos és sikeres összecsapásokat produkálni a rendőrséggel. Ha valamilyen úton-módon sikerülne bevonni a szélsőjobbot és aktivizálni a cigányság balhézásra, rendbontásra kapható rétegét, akkor nagyobb esély lehetne arra, hogy az előre békésnek hazudott megmozdulások aztán később elfajulhassanak.

Hírportálunk következetesen azt gondolja, hogy ez a cél, és cseppet sem bizakodó a jövőt illetően abból a szempontból, hogy a Magyarországot az Európai Egyesült Államok karmai közé taszítani akaró erők minden lehetőséget kihasználnak, minden variációt előre lemodelleztek annak érdekében, hogy hazánkban először anarchia legyen, aztán előre hozott választásokkal lehessen szédíteni, ahol természetesen a háttérhatalom magyarországi szolgaszervezetei ragadnák meg a kormányrudat és szolgálnák ki maximálisan megbízóik érdekeit.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Kolbrin Biblia - Arany LászlóKolbrin Biblia
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Ezért Gyűlölnek - Bayer ZsoltEzért Gyűlölnek
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 242 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Kedvet virágoztató magyar népmesék - Dömötör Sándor (szerkesztő)Kedvet virágoztató magyar népmesék
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Hazajáró falinaptár 2018 - HazajáróHazajáró falinaptár 2018
Könyv - Bolti ár: 2 400 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Nyolcszázezer - Bogár IldikóNyolcszázezer
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat