HunHír.info

2018. Ígéret hava 27. nap, Ede napja.

Cigány verőlegények a Hit Gyülekezete lapjának szolgálatában?

2014. december 28. 10:32
Hunhír.info

bicaj.jpgNévtelen lejárató cikk jelent meg a Tolvajkergetőkről a Hit Gyülekezete által kiadott Hetek című lap december 5-i számában. Az írás azt állította, hogy a kerékpártolvajok lebuktatására szerveződött kezdeményezés valójában "önbíráskodásra szakosodott", tagjai lőfegyvereket rejtegetnek, romák elleni erőszakos bűncselekményekre készülnek, és ebben rendőrök is segítik őket.

Magyar Menedék - Hamis zászlós

E súlyos állításokat a szerző azokra a magánlevelekre alapozta, amelyeket bűncselekmény útján, a Tolvajkergetők szerverét feltörve szerzett meg egy ismeretlen elkövető, és juttatta el a szerkesztőséghez. Természetesen azonban azokban szó sem volt ilyesmiről, de a cikkben úgy válogatták össze a több évnyi belső levelezés tartalmát, számos helyen meg is hamisítva azt, hogy ezt a látszatot keltse.

A Tolvajkergetők rövid nyomozás után kiderítették, hogy a bátor "tényfeltáró" valójában Szlezsánszky Ferenc volt, a magyarországi "újságíró" szakma egyik furcsa alakja. Munkásságáról sokat elmond, hogy még az ultraliberális Szily László is úgy jellemezte, hogy "nem egyszerűen undorító, hanem egyenesen beteg". Az ostoba embert sikerült elcsalni egy találkozóra, ahol a Tolvajkergetők kamerát szegezve kérdőre vonták: miért hazudozik róluk?

A gyáva firkász természetesen eleinte szóba sem akart állni velük, hanem vad telefonálgatásba kezdett, mire tucatnyi bomberdzsekis, kigyúrt cigány rohant a segítségére. (Vajon miért érzi úgy a Hetek szerkesztősége, hogy feltétlenül ilyen "gyorsszolgálatot" kell fenntartania munkatársai számára?) Csak miután megérkeztek, nyílt ki a csipája, és merte fölényeskedve kioktatni a Tolvajkergetőket az "újságírói szabadságról", és arról, hogy ő "bizonyítani" tudja az általuk szerinte tervezett bűncselekményeket.

Szlezsánszky lehet, hogy azt hiszi, ravasz, de a videófelvétel célja az volt, hogy beismerő vallomását rögzítsék. Immár semmi akadálya, hogy rövidesen bíróság elé állítsák rágalmazás és magántitok megsértése bűncselekmények miatt, amelyeket a cikkével elkövetett - írták hírportálunknak a Tolvajkergetők.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A célkeresztben: Magyarország - Frank FürediA célkeresztben: Magyarország
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 610 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Kuruc világ I. - Vadrózsa és kard - Nemere IstvánKuruc világ I. - Vadrózsa és kard
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Ezért Gyűlölnek - Bayer ZsoltEzért Gyűlölnek
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 242 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Nincs kegyelem DVD - Matúz GáborNincs kegyelem DVD
DVD - Bolti ár: 3 800 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
21% internetes kedvezménnyel
Visszatért - Trianon és a revízió - Zetényi Csukás FerencVisszatért - Trianon és a revízió
Könyv - Bolti ár: 7 900 Ft
Internetes ár: 6 715 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat