HunHír.info

2018. Ígéret hava 26. nap, Doboka napja.

Az amerikai Izrael-lobbi újabb támadása Obama ellen

2014. december 28. 09:11
Hunhír.info

zsid-csillag.jpgMitch McConnell republikánus szenátor is bekapcsolódott a vezető amerikai Izrael-imádó politikusok támadássorozatába Obama ellen. a republikánus héja egy izraeli lapnak adott hétvégi interjújában kijelentette: Barack Obama elnök károsítja az amerikai-izraeli kapcsolatokat, így természetes, hogy nem örvend nagy támogatásnak a zsidó államban. A politikus kijelentette: joggal gondolhatják az izraeliek, hogy Obama nem olyan barátjuk, mint a korábbi amerikai elnökök voltak.

Magyar Menedék - Migránsokk

Szerdán, amerikai kongresszusi képviselő, a zsidó Michele Bachmann Izrael-lobbista esett neki Obamának, hogy az amerikai elnök nem hajlandó megtámadni Iránt, az iszlám köztársaság ugyanis az elvakult cionisták szerint veszélyt jelent a Közel-Kelet egyetlen demokráciájára.

Az amerikai elnökkel szembeni cionista hadjárat azért erősödött fel, mert állítólag az Obama-adminisztráció szankciók bevezetését fontolgatta Tel-Aviv ellen a zsidó állam illegális telepépítési projektje miatt.

A közvélemény-kutatás megjelent a hónap elején megállapította, hogy a kapcsolat az Egyesült Államok és Izrael válságban van.

A J Street washingtoni Izrael-imádó lobbicsoport felmérése szerint az izraeliek 62 százaléka válságosnak ítéli meg amerikai-izraeli kapcsolatokat.

Hunhír.info - PressTV

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Történelmünk ősi gyökerei a Pilisben - Herczeg FerencTörténelmünk ősi gyökerei a Pilisben
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 800 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A hunok és magyarok - Fischer Károly AntalA hunok és magyarok
Könyv - Bolti ár: 1 900 Ft
Internetes ár: 1 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából - Jókai Lenke - Magyar AdorjánA csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából
Könyv - Bolti ár: 1 600 Ft
Internetes ár: 1 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Heraldika - Csáky ImreHeraldika
Könyv - Bolti ár: 9 900 Ft
Internetes ár: 9 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Az egészség és megfiatalodás időtlen titkai 1. rész. - Andreas MoritzAz egészség és megfiatalodás időtlen titkai 1. rész.
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat