HunHír.info

2018. Ígéret hava 27. nap, Ede napja.

Kik is a nemzetmegbuktatók által felbérelt tüntetők? Szellemileg alultápláltak!

2014. december 27. 15:07
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

lenin-fiuk-munkaban-500.jpgÉs akkor még igencsak finoman fogalmaztunk. Mert emlékezzünk csak arra az általunk is megosztott videofelvételre azokról, akik nemrég elállták a parlamenti garázs bejáróját. Őket nevezte az ATV a minap „jómódúaknak, képzetteknek, tanultaknak”.

Magyar Menedék - Hamis zászlós

Holott mondhatnók, elég csak rájuk nézni. Megszólalniuk sem szükséges. Olyanokról van szó, akik, amint ezt korábban számos felmérés megmutatta, elemi kérdésekre sem tudnak válaszolni. Mondjuk találomra olyanokra, minthogy mekkora a hálózati feszültség hazánkban, mi történik egy tollal, ha leejtjük a Holdon, vagy mikor volt a második világháború?

Az ATV-n karácsony előtt egy nappal bizonyos Hazafi Zsolt (hja kérem, nomen est omen!) mondta meg a frankót már mondandója címében is: „Középbalos, jómódú, tanult: ők tüntettek a kormány ellen”. Majd így folytatta:

„A mostani tüntetések kemény magjának korábban a baloldali pártok és az LMP tetszett leginkább, és egy részüket a Milla, illetve a Hallgatói Hálózat vezette be az utcai ribillió rejtelmeibe. És nincs sok közük sem a Jobbikhoz, sem a Fideszhez.”

Csak a nemzetmegbuktatókhoz van, tesszük hozzá. De olvassuk csak tovább!

„Az MTA egyik intézete speciális, módszertani kísérletként felfogható – ezért inkább tájékoztató jellegű – kutatást végzett a december 16-ai, Nincs hova hátrálnunk! nevű budapesti tüntetésen.  A kutatás szerint a demonstrálók „aktív elitje” a magasan kvalifikált, döntően diplomás rétegbe tartozik, amit jól jelez, hogy közel háromnegyedüknek legalább főiskolai/BA- diplomája van. Ezzel összefüggésben anyagi helyzetüket alapvetően kedvezően ítélik meg, hiszen kétharmaduk „a pénze okos beosztásával jól kijön” vagy éppen „gondok nélkül él”.”

Ennyi, mondhatnók. Nem mi állítottuk tehát, kikről van szó. S hadd ne mi tehessünk arról, hogy már tekintetükről is valahogy 1919 133 napja jut eszünkbe, mindazok, akik akkor élet s halál urai voltak. Hiszen az apáknak nemcsak fiaik vannak, unokáik is.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Hitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18. - Összeesküvés elméletek sorozatHitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18.
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A rovás jelrendszer lelke - Juhász ZsoltA rovás jelrendszer lelke
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Ész és Hit - Czakó GáborÉsz és Hit
Könyv - Bolti ár: 2 730 Ft
Internetes ár: 2 321 Ft
15% internetes kedvezménnyel
NGO - Titkos akták - F. William EngdahlNGO - Titkos akták
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 199 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Őseink Fényvallása - Bíró LajosŐseink Fényvallása
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 792 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat