HunHír.info

2018. Ígéret hava 25. nap, Tortel napja.

Csak a Jobbik ellenezte a pofátlan mértékű tiszteletdíj-emelést

2014. december 24. 10:29
Hunhír.info

A Jobbik megdöbbenéssel fogadta a fóti képviselő-testület tegnapi rendkívüli ülésén, hogy a képviselők majdnem duplájára emelték a képviselői tiszteletdíj összegét, de a pluszjuttatásokkal sem szerénykedtek önmaguk számára: a bizottsági tagságért 60 ezer forintos juttatást szavaztak meg maguknak, s az eredeti terv szerint az is előfordulhatott volna, hogy egy képviselő valamennyi bizottsági tagságáért külön-külön veszi fel az alapdíjon felüli kiegészítést.

Magyar Menedék - Könyvhét 2017

Természetesen a Jobbik nem támogatta a tiszteletdíjak ilyen mértékű emelését, hanem módosító indítványt nyújtott be annak érdekében, hogy csupán egyetlen bizottsági tagságért járhasson alapdíjon felüli juttatás az adófizetők pénzéből. E javaslat benyújtását követően, a testületi ülés szünetében a képviselők többsége a módosító indítvány visszavonására szólított fel, sőt különféle retorziókat helyeztek kilátásba ellenem. Felszólításuknak természetesen nem tettem eleget, ezért módosító indítványomat a képviselő-testület többi tagja egyhangúan leszavazta, majd ellenszavazatom mellett egyhangúan támogatták a tiszteletdíj szemtelen mértékű emelését.

Ezt követően a képviselő-testület döntött a bizottsági tagokról, melynek eredményeképp a Jobbik a bizottsági tagságok számát tekintve ezzel választási eredményét messze alulmúló arányban vehet részt a bizottsági munkában az elkövetkező öt évben.

Javaslatot tettem arra is, hogy a hosszú idő után végre megválasztott alpolgármester a törvény által lehetővé tett legalacsonyabb tiszteletdíjat kapja, melyet a képviselő-testület leszavazott, majd a Fidesz javaslatára a Jobbik elutasítása mellett egyhangúan megszavazta az alpolgármester számára a lehetséges legmagasabb összegű juttatást.

A tegnapi képviselő-testületi ülés újra bebizonyította: az elmúlt 24 év pártjaival és képviselőivel szemben egyedül a Jobbik az, amely következetesen tartja magát elveihez akkor is, amikor saját fizetéséről van szó, míg a Fót rossz hírét keltő és egymással a nyilvánosság előtt látványosan harcoló pártok a háttérben folyamatosan együttműködnek a saját személyes érdekük érvényesítésére és pénztárcájuk megtömésére - tájékoztatott Merkwart Krisztián, a Jobbik fóti önkormányzati képviselője.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Globális felmelegedés-ipar - Összeesküvés elméletek sorozatGlobális felmelegedés-ipar
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Tárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája - Grandpierre K. Endre - Grandpierre Attila - Blaskovics JózsefTárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 999 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Hitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18. - Összeesküvés elméletek sorozatHitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18.
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Hősök naptára 1917-1918
Hősök naptára 1917-1918
Könyv - Bolti ár: 7 900 Ft
Internetes ár: 6 715 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A magyarság 20.000 éves történelme 4. rész - Hihetetlen MagazinA magyarság 20.000 éves történelme 4. rész
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat