HunHír.info

2018. Álom hava 14. nap, Szilárdka napja.

Pedofil és meleg gigabotrány a briteknél: Fiatal fiúkat gyaláztak és öltek meg brit bírók és politikusok

2014. december 23. 10:02
Hunhír.info

A londoni rendőrség meggyőzőnek és igaznak találta azt a történetet, amely szerint egy gyermekeket futtató magánbordélyház magas beosztású vendégeinek közük lehet három ott zaklatott kisfiú halálához, írja a Guardian. Az ügy már régóta húzódik, úgy tudni, több állami gondozott fiú is érintett az ügyben, a nyomozást pedig súlyosan hátráltatja, hogy az aktákat állítólag eltüntették.

Menedék - Baráthosi

Egy Nick fedőnevű tanú elmondásai alapján a rendőrség arra jutott, hogy egy westminsteri pedofil kör szexuális bűncselekményei csaknem egy évtizeden át tartottak London és a várost környező megyék több pontján – állítólag több lakáson és katonai épületben is. A nyomozást vezető Kenny McDonald főfelügyelő egy sajtótájékoztatón árulta el, hogy a nyomozók igaznak vélik a tanú történetét. Nick szerint 1975-től 1984-ig tartottak a bűncselekmények, ő ezalatt 7-16 éves volt. Állítása szerint autóval jöttek érte, és vitték egy lakásra, ahol hol egy, hol több férfit kellett szórakoztatnia – utóbbi esetben partinak nevezte az együttléteket. "Azt hiszem, más kisfiúkat (mára felnőtt férfiakat) is zaklattak, vagy legalábbis jelen lehettek a megrontásokkor. Arra kérlek, bízzatok bennem! Megteszek minden tőlem telhetőt, hogy megtaláljuk, és bíróság elé állíthassuk a felelősöket" – mondta McDonald.

A rendőrök beszéltek az 1979-ben eltűnt Martin Allen családjával is, aki ekkor tizenöt éves volt, ám még nincs bizonyíték arra, hogy az ő ügyének köze lenne a többi szexuális bűncselekményhez. Egy másik fiú, a nyolcéves Vishal Mehotra 1981-ben gyilkosság áldozata lett, koponyáját és bordacsontjainak egy részét egy évvel később galamblövészek találták meg egy farm közelében. Vishal 1981. július 29-én tűnt el, amikor dajkájával és lánytestvérével vásárolt. Édesapja szerint a fiát a Nick által is leírt pedofil és meleg kör ölhette, vagy ölethette meg. Közben egy nyugalmazott rendőrbíró, a 69 éves Vishambar Mehrotra állt elő egy hangfelvétellel, amelyen egy férfi prostituált arról beszélt, hogy talán Vishal is a pedofil körnek az áldozata lehet. "Azt mondta, magas beosztású emberek voltak ott. Bírókról és politikusokról beszélt, akik kisfiúkkal fajtalankodnak" – fogalmazott Mehrotra.

Az ügy már régóta húzódik, úgy tudni, több állami gondozott fiú is érintett az ügyben, a nyomozást pedig súlyosan hátráltatja, hogy az aktákat állítólag eltüntették. Az idő pedig a feltételezett megrontóknak dolgozik: a gyanúsítottak egy része már nem is él, Cyril Smith liberális politikus például 2010-ben halt meg, anélkül hogy életében valaha is szembesítették volna az aberrált erőszak vádjával.

Hunhír.info - Guardian - PressTV - Index

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Összeesküvések a magyarság ellen - Körösztös GyörgyÖsszeesküvések a magyarság ellen
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Kuruc világ I. - Vadrózsa és kard - Nemere IstvánKuruc világ I. - Vadrózsa és kard
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A 3. Birodalom mágiája és okkult titkai - Hihetetlen magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinA 3. Birodalom mágiája és okkult titkai - Hihetetlen magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Az ember isteni dimenziója - A túlvilági nap - Bíró LajosAz ember isteni dimenziója - A túlvilági nap
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Maradék magyarok - Sík SándorMaradék magyarok
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat