HunHír.info

2018. Ígéret hava 25. nap, Tortel napja.

Kegyetlen rablás Gyarmaton: rettegnek a magyarok

2014. december 22. 20:21
Hunhír.info

Lezárta a rendőrség hétfő reggel nem sokkal nyolc óra után a Győr és Pápa között lévő Gyarmat község határait. Később derült ki, hogy a településen rablás történt és az elkövető után indult hajsza. A támadásnak egy súlyos sérültje is van.

A faluba vezető utak mentén mindenütt rendőrök álltak. Minden autót megállítottak és ellenőriztek. A faluban mindenki meglepődött azon, ami történt. „8 óra körül tehát fényes nappal történt egy betörés, egy rablási kísérlet. Egy idős gyarmati lakos súlyosan megsérült az ügy kapcsán, a rendőrség nagy erővel keresi az elkövetőket”- közölte Szabados Péter polgármester.

Annyit lehet tudni, hogy a családi házba egy símaszkos férfi rontott be reggel. „A rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított egy gyarmati családi ház nyitott ajtaján bement, a családot megfenyegette, pénzt követelt és a családot bántalmazta”- nyilatkozta Takács József, a Győr-Moson-Sopron megyei Rendőrfőkapitányság sajtóreferense.

A támadó a férfit fejbe verte. Úgy tudjuk, hogy valamilyen nehéz fémtárggyal, vascsővel vagy fejszével sújtott le a rabló. A férfit életveszélyes sérülésekkel vittél a győri kórházba, ahol megműtötték.
„Egy rendkívül durva, roncsoló koponyatörést és nagyon súlyos agysérülést szenvedett. A műtéten túl van, jelen pillanatban az intenzív osztályon ápolják, de meg kell, hogy mondjam őszintén, hogy esélyei a túlélésre minimálisak”- közölte Oláh Attila orvosigazgató az áldozatról.

A faluban többen is azt mondták, hogy félnek. Már csak azért is, mert az utóbbi időben megszaporodtak a betörések a településen.
„Rengeteg a betörés. Három hete, vagy mikor volt az, hogy öt vagy hat helyre betörtek egyszerre és semmit nem vittek el az égegyadta világon. Úgyhogy ez már nem állapot, ami itt van ebben a faluban. Nem lehet bírni, gyerekkel nem lehet kimenni az utcára sem fényes nappal most már”- nyilatkozta az egyik gyarmati lakos.

A rendőrök egy 160-070 cm magas, sportos testalkatú, a rabláskor fekete ruhát viselő férfit keresnek.

Hunhír.info - atv.hu

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Amerika álszent háborúi - F. William EngdahlAmerika álszent háborúi
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel
A Mátrix fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatA Mátrix fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Kozmosz a magyar mesében - Vámos FerencKozmosz a magyar mesében
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Horthy-korszak külpolitikája 5. - Gulyás LászlóA Horthy-korszak külpolitikája 5.
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Az egészség és megfiatalodás időtlen titkai 1. rész. - Andreas MoritzAz egészség és megfiatalodás időtlen titkai 1. rész.
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat