HunHír.info

2018. Enyészet hava 17. nap, Érd napja.

Tölgyessy is ukrán típusú káosszal riogat - nem alaptalanul

2014. december 22. 11:24
Kostás Roland - Hunhír.info

jobb-szektor-250.jpgA minden, csak akasztott ember nem volt politikai kamélon, - aki koptatta a bukott gyűlöletpárt, az SZDSZ parlamenti ülőkéi után a Fideszét is - éppen úgy előmászott a liberális pöcegödörből, mint megannyi, ezidáig alvó társa. És osztja az észt a szájzáras Magyarországon, ahol ugye nincsen a médiában abszolút ultraliberális túlsúly. A sok hablaty mellett viszont egy üzenete nyilvánvaló: a gyarmati függésünk kialakításában abszolút meghatározó politikai erő egykori prominense is számol azzal, hogy "az ukrán típusú káoszba" zuhanunk. Mert ez a világhatalom érdeke.

Magyar Menedék - Udo Ulfkotte

A rabmadár hétfőn megjelent publicisztikájában egyebek mellett így ír "mindannyian szabadulni szeretnénk a temérdek visszásság okozójának látott hatalom vétkeitől és ha ez a kívánság lényegesen továbblépne, és megragadná a szélesebb közvéleményt, akkor már aligha lehet megállás". Azt is leszögezte: puszta erővel és megtervezett provokációkkal már bajosan megállítható mozgások indulhatnak el, olyanok, amelyekben ott van ukrán típusú káosz felé vivő mozgás lehetősége is.

Ez itt a kulcsmondat, erre játszik a világkormány, hogy Európa közepén először bekövetkezzen abudapesti majdan, aztán éppen úgy idegenek kerüljenek kormányzati pozícióba, mint a szomszédban,, és a magyar közintézményekre is kitűzzék az amerikai lobogót. Ma hazánkban már régen nem arról szól a történet, hogy leváltsák a hatalmon lévőket. Főleg nem úgy, hogy törvényes úton, az imádott liberális demokráciájuk választásos módszerével. Érdekes módon, mos pont azok beszélnek rendszerváltásról, akik pár hónappal ezelőtt még világőrjöngést csaptak, amikor a Jobbik a gyarmati függésünk kialakulását jelentő évtizedes trendeket akarta a sutba dobni, és a magyar érdekek mentén felépíteni a magyar Magyarországot.

A háttérhatalomnak ezzel pontosan ellentétes új Magyarország kell. A liberális demokrácia hamis, álszent és undorító ismérvei mögé bújtatottan olyan kőkemény diktatúrát, amelyben minden felmorzsolódik a magyar érdekvédelemből, tradícióból és nemzettudatból, amely a a bizonyos elmúlt 40 évből, és az azt követő 25 évből megmaradt. Magyarországot ismét éltanulóvá akarják tenni: a nemzetállami maradványok totális lebontásával az Európai Egyesült Államok egyik bástyájává. Hogy aztán hazánk a világkormány kiemelt csatlós-rabszolga provinciája lehessen a számára geopolitikailag legfontosabb helyszínen, Európa közepén.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Hunivity - társasjáték - Hajnal és LegendHunivity - társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 6 800 Ft
Internetes ár: 6 120 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Az ember isteni dimenziója - A túlvilági nap - Bíró LajosAz ember isteni dimenziója - A túlvilági nap
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel
A tizenharmadik törzs - Arthur KoestlerA tizenharmadik törzs
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Kozmosz a magyar mesében - Vámos FerencKozmosz a magyar mesében
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Horthy naptár 2019 - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy naptár 2019
Naptár - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat