HunHír.info

2018. Álom hava 10. nap, Rugacs napja.

Bosszúból lőtte le a rendőröket a néger

2014. december 21. 19:20
Hunhír.info

Pattanásig feszült a helyzet az Egyesült Államokban, miután New Yorkban szombaton egy Ismaaiyl Brinsley nevű néger bűnöző kivégzett két nem néger rendőrt. A 28 éves támadó korábban a közösségi oldalon azt írta: bosszút áll annak a fekete férfinak (támadó néger bűnözőnek)a haláláért, aki egy fehér rendőr intézkedése közben júliusban halt meg.

– Szemtanúk szerint a gyanúsított a rendőrautóhoz ment, majd oldalról többször is keresztüllőtt a szélvédőn, mindkét rendőrt fejen találva. A rendőröknek fegyvert rántani sem volt esélyük, valószínűleg nem is látták a gyilkosukat – nyilatkozta William Bratton New York-i rendőrkapitány.

Brinsley a támadás után egy metróállomásra menekült, ahol főbe lőtte magát. A nyomozók szerint Brinsley Eric Garner néger bűnöző halála miatt gyilkolhatott, akit egy rendőri intézkedés közben halt meg. Az elkövető néger, a lelőtt rendőrök pedig ázsiai, illetve latin-amerikai származásúak voltak – előbbit Wenjian Liunak, társát pedig Rafael Ramosnak hívták.

A két zsaru általában Brooklyn belvárosában járőrözött, nem pedig ott, ahol megtámadták őket. A megnövekedett négerbűnözés miatt rendelték oda őket. Barack Obama amerikai elnök is nyilatkozott a támadással kapcsolatban.

– Két bátor ember soha többé nem térhet haza szeretteihez. Erre nincsen semmi­lyen mentség. A rendőrök mindennap az életüket kockáztatják értünk. Hálával tartozunk nekik – mondta.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A megbízható férfi - Bedő ImreA megbízható férfi
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései - Pálfi KárolyA magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Önéletrajz - Bruce DickinsonÖnéletrajz
Könyv - Bolti ár: 3 999 Ft
Internetes ár: 3 599 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Amerika álszent háborúi - F. William EngdahlAmerika álszent háborúi
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Horthy naptár 2019 - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy naptár 2019
Naptár - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat