HunHír.info

2018. Álom hava 12. nap, Víritó napja.

A Jobbik ötletét ellopva és alapjaiban meghamisítva támadják ismét hazánkat a helyi radikálatlantisták

2014. december 21. 16:53
Kostás Roland - Hunhír.info

A Demokratikus Koalíció a Jobbik programját ellopva politikusok hozzátartozóinak a vagyonnyilatkozatát is nyilvánossá tenné. A nemzetközi szervezetek által támogatott brutálisan radikálatlantista törpepárt azonban nem a közélet tisztaságáért indított háborút, hanem talált egy újabb támadási felületet, hogy az OLAF megint nálunk kutakodhasson. A Jobbik alelnöke, Novák Előd ez idáig több alkalommal hangot adott azon véleményének a parlamentben, hogy átláthatóvá kell tenni a politikusok és családtagjaik vagyoni helyzetét. A közélet tisztaságáért vívott harc egyik fontos állomása lehetne Novák felvetése, amely teljes mértékben támogatandó. Mint ahogyan az a kitétel is, miszerint vizsgálni kell az elmúlt 25 év döntéshozóinak vagyonosodását. A Jobbik viszont nem idegen szervezetek kutakodásával akarja célját elérni, de ettől függetlenül a degeneráltak pofátlanul ellopva a párt alapötletét, ismételten Magyarország belső gyengítését célozzák meg.

Menedék - Atilla

A Dk közleménye szerint vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményeztek Orbán Viktor ellen - többi között - lánya évi 15 millió forintba kerülő svájci tanulmánya miatt. A degeneráltak ismét találtak egy lehetőséget, hogy az egyébként hazánkban is jelen levő európai csalásellenes hivatal, az OLAF vizsgálódhasson. Azt kevesen tudják, hogy brutális gyarmati függőségünk eredményeként az európai szervezet állandóan jelen van hazánkban. Az OLAF ittléte egy tégla az Európai Egyesült Államok falába.

A radikálatlantista DK kirakatba tett magyar prolibohóca, Gyurcsány Ferenc bukott szemkilövető diktátor mindenképpen meg akar felelni az idegen gazdák parancsainak, és a nemzet kollektív amnéziájában bízik. Soha ne feledje senki sem, hogy egy olyan politikus áll ennek a gyűlölethordának az élén, aki jelenleg is egy zsidótól elrabolt villában pöffeszkedik, és koldus szegény pápai proli létére bolsevik kapcsolati tőkével válhatott milliárdossá egy lesajnált KISZ-vezérből. Pontosan Gyurcsánynak nincs semmi erkölcsi és jogi alapja ahhoz, hogy bárkit is vagyonosodási vizsgálattal fenyegessen, mikor rejtély övezi az ő milliárdjait.

Gyurcsány persze nem hallgat, maga mögött érzi a háttérhatalmi támogatókat, akik persze csak addig használják őt, amíg elérik céljukat: Magyarország beterelését a totális gyarmati függést jelentő Európai Egyesült Államokba. Innentől aztán már csak egy lépés lehet a világkormány világuralmához az Európai Unió és az USA közötti szabadkereskedelmi egyezmény létrehozása, amelyhez ha hazánk csatlakozik, örökre elveszíti az ország szabad, magyar jellegét. A több ezer éves nép fiait agyatlan, arctalan, európai állampolgárokká degradálja.

Most karácsony van, a keresztények milliárdjai várják a kis Jézus eljöttét, az izraeliták meg egy korábbi háborús cselekedetüket ünneplik a hanukázás címszó alatt. A két ünnep csak időpontjában egyezik, és abban, hogy ez alatt az idő alatt várhatóan még csend lesz magyar honban is, és nagyobb tüntetések, rendbontások vélelmezhetően nem zavarják meg az elkövetkezendő pár napot. De a szilveszteri bódulat után, január 2-ára már készülnek az idegenek által támogatott erők a műveletté területté nyilvánított Magyarországon, és bármilyen is lesz az időjárás, nagy a valószínűsége, hogy nálunk nem magyar, hanem magyarországi tavasz köszönt be az új év első napjaiban.

A Jobbik, a nemzeti ellenzék nagyon okosan és jól politizálva, a békére és a függetlenségre helyezi a hangsúlyt, hiszen ez a magyar többség alapvető igénye, de ez a törekvés jellemezte eleinket is az elmúlt ezer évben, mégis hány idegen hatalom hadseregének csizmája taposta a vérrel szentelt földet. A Gyurcsány-horda a magyar belpolitikára legveszélyesebb pártformáció, az elkövetkezendő időben is mindent meg fog tenni azért, hogy a sokszor beharangozott kormányváltást kieszközölje, és természetesen az ő emberei akarnak belekapaszkodni a kormányrúdba és odaülni a zsíros kondér mellé. Azok a fiatal anarchisták, ultracionliberálisok és egyebek, akik a pártoktól való távolságtartásról beszélnek, komolyabb politikai erőt nem képviselnek, szervezetük, politikai hátterük nincsen, és rövid idő alatt a világ összes pénzéből sem lehet ezt felépíteni. Ezért reménykedhet gyurcsányi abban, hogy ha sikerül Magyarországon kirobbantani a tavaszi forradalmat, akkor döntő pozícióba juthat.

Mindenesetre most karácsonyozzunk, éljük át a szeretet és a béke ünnepét, mert lehet, hogy az új évünk nem ez irányba viszi el nemzetünket.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben! - Badiny Jós FerencA magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben!
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Kozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben - László ErvinKozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 9 000 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
22% internetes kedvezménnyel
Így főznek a katonák - Őszy Tóth GábrielÍgy főznek a katonák
Könyv - Bolti ár: 8 500 Ft
Internetes ár: 7 225 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket? - Melanie Joy Ph. D.Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket?
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 500 Ft
29% internetes kedvezménnyel
Mély titkú rovással - Friedrich KláraMély titkú rovással
Könyv - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat