HunHír.info

2018. Álom hava 18. nap, Csekő napja.

Lemészároltak két rendőrt a négerek lakta Brooklynban

2014. december 21. 08:23
Hunhír.info

fegyver.jpgA hatóság két emberét a járőrkocsiban ülve lőtte le egy néger Brooklynban. A város rendőrfőnök-helyettese szerint felsőtestükön érte őket találat. A fegyveres néger bűnöző az utasoldalról nyitott rájuk tüzet, majd egy közeli metróállomás irányába rohant. A néger aztán fejbe lőtte magát, ő is meghalt - számolt be a történtekről a The New York Times című lap. Három éve ez volt az első eset, hogy az amerikai nagyvárosban golyó végzett rendőrökkel.

A rendőrség később közölte, hogy az elkövető, a 28 éves Ismaaiyl Brinsley néger bűnöző a hatóságot szidalmazó bejegyzéseket tett közzé a közösségi hálón. Kiderült, hogy mielőtt a rendőrökre támadt, a néger meglőtte és súlyosan megsebesítette a barátnőjét Baltimore megyében. Ezt követően ment New Yorkba, ahol ismerősei voltak.

New York polgármestere, Bill de Blasio úgy fogalmazott: egyértelmű, hogy a két rendőr ellen kivégzésszerű merényletet hajtottak végre.

A New York-i rendőrökre nagy nyomás nehezedett az utóbbi hetekben, miután tüntetések kezdődtek egy nagyesküdtszék arról szóló döntése nyomán, hogy nem emelnek vádat az ellen a rendőr ellen, aki érintett volt egy fekete bőrű ember Eric Garner halálában.

A brooklyni környék, ahol a két rendőrt lelőtték, többségében négerek lakta. Egy helyi lakos a CNN hírtelevíziónak elmondta, feszült volt a hangulat arrafelé a Garner halála miatti tüntetések kezdete óta.
A New York-i nagyesküdtszék döntését megelőzően is voltak tüntetések amiatt, hogy nem emeltek vádat a fergusoni ügyben, a szintén fekete bőrű támadó bűnözőt, Michael Brownt lelövő rendőr ellen.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Százéves Trianon - Drábik JánosSzázéves Trianon
Könyv - Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 3 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései - Pálfi KárolyA magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Vér tapad a kezünkhöz? - Pawel LisickiVér tapad a kezünkhöz?
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A hit legnagyobb rejtélyei - Összeesküvés elméletek sorozatA hit legnagyobb rejtélyei
Könyv - Bolti ár: 1 399 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Így főznek a katonák - Őszy Tóth GábrielÍgy főznek a katonák
Könyv - Bolti ár: 8 500 Ft
Internetes ár: 7 225 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat