HunHír.info

2018. Ígéret hava 23. nap, Szabolcs napja.

Belharc a Fideszben: újabb miniszter szólalt meg

2014. december 20. 20:30
Hunhír.info

Veszélyes dolog és az már a végső helyzet, ha egy politikai közösség tagjai az egymás közti vitáikat a nyilvánosság elé viszik – mondta a Hír TV P8 című műsorában az emberi erőforrások minisztere. A P8 este kerül adásba, egyelőre csak előzetest közöltek belőle.

Magyar Menedék - Titkos Társaságok

Balog az egy értékközösségen belüli nyílt harcot minősítette károsnak. A miniszer a Lázár–Pokorni vitával összefüggésben hangsúlyozta, szerinte az erkölcsi vonatkozású kérdéseket is először a párton belül kell megvitatni, azzal akit az érint. Ha valaki már a nyilvánosság előtt bírálja párttársát, akkor az már nyílt harcot jelent, ami már nem a segítő kritikáról szól, mondta.

Az ügy előzménye, hogy Lázár János egy a Figyelőnek adott interjúban hátbatámadásnak nevezte, hogy Pokorni Zoltán több párttársát bírálta életstílusa miatt. Pokorni a Hír Televízióban beszélt korábban arról, hogy az amerikai korrupciós vádak miatt nem engedheti meg egyetlen kormánypárti politikus sem az „urizálást”, a drága utazásokat vagy a sokmilliós házat.

„Mindaddig amíg úgy gondoljuk, hogy segíteni tudunk a másiknak azzal, hogy elmondjuk a kritikánkat, akkor ezt belül kell megoldani. Amikor meg úgy gondoljuk, hogy nem, akkor nyílt harc van és az szerintem vége valamilyen játéknak. Attól kezdve az a dolog egy párton belül, egy értékközösségen belül – ez az érted haragszom nem ellened dolgozom, meg azért mondom neked, hogy segítselek és nem azért hogy kinyírjalak – akkor az a dolog, az az alap megszűnik és az egy veszélyes dolog” – fogalmazott Balog Zoltán.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

GMO - A pusztítás magjai - F. William EngdahlGMO - A pusztítás magjai
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Hazajáró falinaptár 2018 - HazajáróHazajáró falinaptár 2018
Könyv - Bolti ár: 2 400 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Horthy Naptár 2018 - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy Naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
50% internetes kedvezménnyel
A sorsformáló 9+1 hónap - Orosz Katalin - S. Nagy ZitaA sorsformáló 9+1 hónap
Könyv - Bolti ár: 3 360 Ft
Internetes ár: 3 024 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Egy magyar vezérkari tiszt bíráló feljegyzései a forradolomról és ellenforradalomról - Gömbös GyulaEgy magyar vezérkari tiszt bíráló feljegyzései a forradolomról és ellenforradalomról
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat