HunHír.info

2018. Enyészet hava 17. nap, Érd napja.

Most a hajléktalanokat dobják oda koncnak az ultralibsik - áll a bál a Kossuth téren

2014. december 19. 18:20
Hunhír.info

hajlekony.jpgBe nem jelentett, illegális tüntetésen most a hajléktalanokat uszítva akciózik a A Város Mindenkié csoport a Kossuth téren. Az idegen gyarmatosítók hazai szolgahada 20 sátorból álló tábort alakított ki, hogy állításuk szerint "tiltakozzanak a közterületen élő hajléktalan emberek hatósági üldözése és a szegénységben élők ellehetetlenítése ellen". Mindenesetre érdekes, hogy hirtelen a semmiből előtermett a Kossuth téren huszonvalahány jó minőségű sátor, amely előtt ülnek a ki- és felhasznált emberek

Noha ekkora pofátlanság hallatán az ember zsebében kinyílik a bicska, hiszen nap mint nap tapasztaljuk, mit művelnek a szegény hajléktalanok a Belvárosban. Persze, megint nem a szegényekről szól a történet, a rafkós kis lúdtalpas libsigyerekek most kitalálták, hogy inkább verjék a magyar zsaruk a fedél nélkülieket, mint őket, és milyen jól mutat a cionista világlapok címlapján, ha egy rongyos, borostás véres fejű embert mutogathatnak az illiberális demokráciát építő rasszista-fasiszta Magyarországon.

Mindenesetre érdekes, hogy hirtelen a semmiből előtermett a Kossuth téren huszonvalahány jó minőségű sátor, amely előtt ülnek a ki- és felhasznált emberek. Miután illegális a tüntetés, a rendőrségnek előbb-utóbb kötelessége ezt feloszlatni. A liberálisok este tízig szeretnének a téren parádézni, aztán majd kiderül, hogy addig mi történik. Ha nem verik ki őket onnan a zsaruk, akkor megint egy hatalmas folt lesz a rendőrség tekintélyén, ha közbeavatkoznak, akkor beindulhat a nemzetközi ajvékolás. Ez a mostani akció nem más, mint a január másodikára tervezett, "alkotmányellenes rendszerváltó" tömegrendezvény egyik előjátéka.

Kimondhatatlanul sokszor jeleztük már, hogy az önhibájukon kívül fedél nélkül maradt, főleg az idegen bankok által lakásuktól megfosztott embereket maximálisan támogatni kell. A belvárosi hajléktalanok döntő többsége viszont olyan deviáns magatartást tanúsít a közterületeken, amellyel joggal van tele a többségiek hócipője. A szegénység ugyanis nem jelentheti azt, hogy olcsó borok társaságában fetrengünk a földön, szemetelünk, koszolunk össze mindent, végezzük el szükségünket, ahol éppen ránk jön. Leginkább ott, ahol tanyázunk, mert hát kötelessége eltűrni a többségi bunkónak, hogy emberi ürülékhegyeken keresztül bukdácsoljon, hiszen ez belefér az annyira imádott liberális demokráciába. A sorsukon javítani akaró hajléktalanokat támogatni kell, az agresszív, maguk alá piszkító bűzgombákat pedig tényleg ki kell söpörni a közterületekről. Ők életformaként élik meg azt, amit művelnek, és azt gondolják, hogy úgy szabadok. Arról nem is beszélve, hogy egy rafkósabb hajléktalan biztos kétszer többet keres koldulásával, mint mondjuk a nyolcórás munkaideje alatt megállás nélkül robotoló McDonald’s-es takarító.

Az is figyelmeztető jel, hogy a liberálisok méregdrága egyensátrakat állítottak fel semmi perc alatt a Kossuth téren. Nem szedett-vedett, foltos, koszos kempingeszközöket, hanem a legújabb, egy mozdulatra kinyíló "ideiglenes otthonokat". Vajon ki finanszírozza mindezt? Putyin, vagy az amerikai titkosszolgálat?

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából - Jókai Lenke - Magyar AdorjánA csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából
Könyv - Bolti ár: 1 600 Ft
Internetes ár: 1 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Nyelvünk aranyágya - Czakó GáborNyelvünk aranyágya
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Nincs kegyelem DVD - Matúz GáborNincs kegyelem DVD
DVD - Bolti ár: 3 800 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
21% internetes kedvezménnyel
Kozmikus Hologram - Jude Currivan PhDKozmikus Hologram
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 992 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Viszlát, Európa! - Gerd HonsikViszlát, Európa!
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat