HunHír.info

2018. Ígéret hava 28. nap, Természet öröm ünnepe, Emil napja.

Gyöngyösi: nem nyugati szempontok szerint kell felépíteni a titkosszolgálati stratégiánkat

2014. december 19. 17:47

kem.jpgLe kell térni arról a pályáról, amelyben a hazai titkosszolgálatok és a Katonai Biztonsági Szolgálat a nyugati szolgálatokra hagyatkozva építenek stratégiát - jelentette ki Gyöngyösi Márton, a Jobbikfrakcióvezető-helyettese pénteken. A politikus egyúttal a pártja által benyújtott, a békéről szóló politikai nyilatkozat elfogadását szorgalmazta. Gyöngyösi kijelentette: a a rubelválság az Oroszország elleni összehangolt nyugati spekuláció része, de az orosz gazdasági válság hazánkra is kihat.

Magyar Menedék - Udo Ulfkotte

A jobbikos politikus úgy vélte: Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter azzal, hogy az Egyesült Államok szerepéről beszélt Oroszország és az Európai Unió viszonyában a Figyelőnek adott interjújában, szakított az elmúlt évek euroatlantista stratégiájával. Jelezte: mások mellett béketárgyalások folytatását és egy háborús logika alakította válságkormányzást vetett fel a miniszter. Ez aggasztó amiatt, hogy Lázár Jánoshoz tartozik a titkosszolgálatok felügyelete, így pontos információk birtokában lehet - tette hozzá.

A hivatalos álláspontot követve Magyarország eddig aláírta az unió és az Egyesült Államok diktálta szankciókat, a NATO-tagságra hivatkozva felajánlást tett például a Baltikum légvédelmére, s Ukrajna területi integritásáért aggódott - sorolta fel Gyöngyösi Márton, üdvözölve, hogy most már a mintegy 200 ezres kárpátaljai magyarság iránti aggodalom is megjelent a magyar külpolitikában.

A jobbikos politikus azt hangoztatta: le kell térni arról a pályáról, amelyben a hazai titkosszolgálatok és a Katonai Biztonsági Szolgálat a nyugati szolgálatokra hagyatkozva építenek stratégiát. Gyöngyösi Márton egyúttal a pártja által benyújtott, a békéről szóló politikai nyilatkozat elfogadását szorgalmazta.

A képviselőt kérdezték a rubelválságról is. Kifejtette, az az Oroszország elleni összehangolt nyugati spekuláció része. Hozzátette: az orosz gazdasági válság valamennyi európai országra kihat.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A székely hadosztály - Szent Kereszthegyi Kratochvil KárolyA székely hadosztály
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Mátrix fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatA Mátrix fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Őseink Fényvallása - Bíró LajosŐseink Fényvallása
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 792 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Nincs kegyelem DVD - Matúz GáborNincs kegyelem DVD
DVD - Bolti ár: 3 800 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
21% internetes kedvezménnyel
A felemelkedés rejtélyei - David WilcockA felemelkedés rejtélyei
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 500 Ft
21% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat