HunHír.info

2018. Álom hava 13. nap, Kurszán napja.

Kurcsányival együtt araszol az erőszakos kormánybuktatásért a hungarofób zsidó múmia

2014. december 19. 17:00
Kincses Albin - Hunhír.info

GYF-petos.jpgA totális gyarmatosításunk forgatókönyvét beszélték át a Demokratikus Koalíció (DK) Az elszigetelt Magyarország és a globális világ címmel rendezett konferenciáján Budapesten. A hungarofób zsidó gyűlöletmúmia, az Ausztriában futtatott Paul Ledvai itt egyből nyiltan megfenyegette Orbánt: vigyázzon, mert a sorsa a "magyar politikai elit" kezében van. Kúrcsányi bukott szemkilövető diktátor meg "belpolitikai konfliktusokat" vetített előre a jövő évet illetően.

Menedek - Engdahl

Megszólalt Gyurcsány Ferenc pártelnök is. 2015-ben növekedni fog a kormány külső és belső elszigetelődése, nemzetközi és belpolitikai konfliktusokkal lesz teli az év - vélekedett.

Aki másfajta külpolitikát akar látni, annak nincs más választása, mint hogy itthon és külföldön is azt kívánja, hogy minél előbb bukjon meg ez a kormány - jelentette ki Gyurcsány hozzátéve: a demokratikus ellenzék nagy célja az előrehozott választás elérése lehet.

A két szószátyár, idióta meg a gnóm csak kimondta a tutit. Ha Orbán nem engedelmeskedik, és nem hódol be teljesen a körúton belüli értelmiségnek (lendvai vélelmezhetően nem Kovács Jóska villamosmérnököt értette a magyar politikai elit alatt) akkor ők buktatják meg. Kúrcsányi szerint a konliktusgerjesztőkkel együtt. Akik minden bizonnyal az utcai rendbontásokkal támogatják az elitet, hogy aztán ha beavatkoznak a zsaruk, és mondjuk orrvérzést kap pár őrjöngő, akkor be lehessen hívni rendet rakni az Európa Csendőrséget. Ugyebár az ártatlan felvonulók csak azt kérték, hogy az EU vezérelje minden lépésüket. Egy biztos, ezek tényleg arra játszanak, hogy az utcán tomboljon az erőszak. Ha a lúdtalpas libsikkel, meg a hozzájuk rendelt, erre kapható cigányokkal, üvöltöző magyar prolikkal nem megy, van a célra annyi dollár elkülönítve, hogy idegen magánhadseregek tagjai is bevessék magukat a küzdelembe. Hogy miképpen jutnak ide? Nincs olyan ország Közép-Európában, amely ne tárna szélesre kapuját egy amerikai útlevél előtt. Aztán ha már eleget állt a bál, akkor előlép Ferenc, és reményei szerint az előrehozott választásokon ismét megfogja kormányrudat. Reményei szerint, mert majd rájön, hogy a pápai proliként legfeljebb egy bilifület kaphat. Gazdái ezt a bohócot is úgy eldobják majd, mint egy taknyos zsebkendőt, ha elvégezte feladatát.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A megbízható férfi - Bedő ImreA megbízható férfi
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Álom hava - Nemzeti sorsballada DVD - Bicskei ZoltánÁlom hava - Nemzeti sorsballada DVD
DVD - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A sátánizált Horthy - Szalay KárolyA sátánizált Horthy
Könyv - Bolti ár: 2 500 Ft
Internetes ár: 2 375 Ft
5% internetes kedvezménnyel
Káldeától Ister-Gamig I-II-III. - Badiny Jós FerencKáldeától Ister-Gamig I-II-III.
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 8 500 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Jaj, de lelkem nem tud felrepülni... - Netye Zoltán PálJaj, de lelkem nem tud felrepülni...
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat