HunHír.info

2018. Álom hava 14. nap, Szilárdka napja.

Továbbra is pokollá teheti a kis gyermek-közösség életét az agyonajnározott feltörekvő

2014. december 19. 08:31
Kincses Albin - Hunhír.info

eroszak_250.jpgEltiltották a tanév folytatásától azt a 8 éves sándorfalvi agresszív, beilleszkedni nem akaró cigány kölket, aki többször megverte és folyamatosan terrorizálta diáktársait a sándorfalvi Pallavicini Sándor Általános Iskolában. A határozat végrehajtását 6 hónapra felfüggesztették. A kus agresszor apja most megszólalt, természetesen siránkozva és másokat vádolva, de amikor orábba jelezték neki kölke elfigadhatatlan viselkedését, figyelmen kívül hagyta.

Menedék - Baráthosi

A 3. b osztályba járó gyerekek szülei elfogadták a fegyelmi határozatot, mint fogalmaztak, céljukat elérték, a kisfiú egy másik osztályba került. – Kész tények elé állítottak bennünket, nincs más választásunk, mint elfogadni a döntést. Az iskola vizsgálja az általunk bejelentetteket is. Adrián az iskolában marad – mondta Balogh Norbert, a kisfiú édesapja.

Megírtuk, a sándorfalvi Pallavicini Sándor Általános Iskola 3. b osztályába járó tanulók szülei hétfőn úgy döntöttek, addig nem viszik iskolába a gyerekeket, amíg az iskola nem oldja meg egyik diákkal kapcsolatos, másfél éve húzódó problémájukat. A felháborodott szülők akkor elmondták, a 8 éves fiú ok nélkül támadja meg az osztály-, és iskolatársakat, legutóbb lopásba is keveredett. Az iskola novemberben fegyelmit indított a fiú ellen.

Balogh Norbert, a 8 éves fiú édesapja lapunknak ugyanakkor azt mondta, a fia nem hibás, a kialakult helyzet a közte és az iskola két pedagógusa közötti vitából ered. A hírbe hozott kisfiú édesapja arról is beszámolt, ismeretlenek gyakran feljelentik a gyámhatóságnál, a vizsgálatok eddig semmit sem igazoltak. Tagadta a lopást. Persze, nem az agresszív szutyok a hibás, hanem a rasszista tanárok meg a parasztok, akik csak azért gyűlölik a purdét, mert cigány. Ezidáig kedves apuka az iskola számos megkeresésére sem reagált, nem érdekele a többségiek kérése, könyörgése, hogy hason oda a beilleszkedni nem akaró, agresszív purdéra, most meg siránkozik. Hogy a kölke pookollá tette más gyerekek életeét, az belefér ebbe a mocskos liberális demokráciába.

Mi lesz akkor, ha újra agresszívvá válik, diáktársait veri a kis mocsadék? a fiú? Ebben az esetben a tanulót újabb fegyelmi nélkül ki lehet zárni az iskolából. Első körben a szülők kereshetnek iskolát a gyereknek, nekik erre 15 napjuk van. Ha nem sikerül megfelelő intézményt találni, akkor a kormányhivatal 7 nap alatt gondoskodik az elhelyezésről.

delmagyar

Tehát a többségi szülök tovább retteghetnek, hogy mikor jut megint eszébe a purdénak, hogy ürülékkel kenje össze a falakat, és ok nélkül támadjon meg csak úgy másokat. Akkor még két hét, amíg azt csinál, amit akar. Az agresszortól rettegő szülők mit tehetnek? Nem viszik addig iskolába. amíg ez ott randalírozik? És ha valamelyik szülőnél elszakad a cérna, aztán a gyerkére támadó purdét felrúgja a holdra? Akkor ő lessz a rasszista cimlapember a liberális sajtóban, ordító szalagcímmel, hogy cigány kisfiút bántalmazott a kegyetlen magyar felnőtt? Meddig btart ez még, hogy számos helyen és alkalommal ilyen körülmények között kell megismerkedni a kicsinyeknek az eltérő kultúrával? és melyik elmebebeg libetális pedagúgus meg jogvédő gondolja úgy, hohy az a kisgyerek, akit folyamatosan támadás ért az iskolábam, az "befogadó" felnőtt lesz? Persze, nem is erről szól a történet. folyamatosan gerjeszteni kell a cigány-magyar ellentétet, hogy egymással foglalkozzanak, egymástól rettegjenek, mert akkor felnőttként is ezt teszik, ahelyett, hogy a világ dolgai felé nyitnának. A beilleszkedni akaró, normális életre vágyó cigány családokat, gyerekeiket támogtni kell de a beilleszkedni nem, csak deviáns életmódot folytatókat pedig ott kell hagyni az árokszélen. Ha me bűnözésre vetemednek, akkor jöhet a kőkemány karhatalmi lépés. A becsületes cigányok és magyarok közös érdekében.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Hattyú csillagkép kulcsa - Andrew CollinsA Hattyú csillagkép kulcsa
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Az ember isteni dimenziója - A túlvilági nap - Bíró LajosAz ember isteni dimenziója - A túlvilági nap
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel
A magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben! - Badiny Jós FerencA magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben!
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Történelmünk ősi gyökerei a Pilisben - Herczeg FerencTörténelmünk ősi gyökerei a Pilisben
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 800 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Gyógyulj meg magyarul - Színia Bodnár ErikaGyógyulj meg magyarul
Könyv - Bolti ár: 2 600 Ft
Internetes ár: 2 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat