HunHír.info

2018. Ígéret hava 26. nap, Doboka napja.

A magyarországi ügynökszervezeteket azonnal meg kell szüntetni

2014. december 18. 21:14
Hunhír.info

Újabb gyanú merült fel az Ökotárs Alapítvány körül - jelentette be Csepreghy Nándor. Ennél az Alapítványnál tartott még szeptemberben házkutatást a rendőrség. A Miniszterelnökség helyettes államtitkára most azt mondta: a szervezet ugyanazért a tevékenységért egyszerre két helyről is vehetett fel pénzt, vagyis két helyre számláztak. Ők kezelik ugyanis a Norvég Civil Alapból és a Svájci Alapból származó támogatásokat.

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete


Felmerül annak a gyanúja, hogy ugyanazt a tevékenységet két irányba: egyszer a svájci, egyszer pedig a norvég fél irányába is elszámolták. Ha ez megtörtént, több kérdés is felmerül: milyen gyakorisággal, mekkora számlatételeket illetően történt meg ez és hol van az a közpénz, amihez duplán, jogosulatlanul jutottak hozzá - mondta Csepreghy Nándor fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkár.

Az Ökotárs Alapítvány igazgatója szerint nem követtek el szabálytalanságot, csupán adminisztratív hibát vétettek. Móra Veronika azt mondta: az egyik munkatárs bérét számolták el a svájci alaphoz, aki időközben átkerült a norvég pénzekkel foglalkozó részleghez. Utólag azonban korrigálták a hibát.

Hát azt gondoljuk, hogy csak az nem hibázik, aki nem dolgozik. Mi ezt egy adminisztratív hibának tartjuk: amikor egyértelmű, hogy melyik munkatárs, melyik programon dolgozott. A névcserét a táblázatban, tehát a nevet elfelejtettük kicserélni a táblázatban. Ennyiről van szó - nyilatkozta Móra Veronika.

Csepreghy Nándor szerint az alapítvány nem járt el kellő gondossággal a közpénzek körül. A Miniszterelnökség most a Kehi jelentése alapján vizsgálja az ügyet, január végére várható eredmény. Ha bebizonyosodik, hogy valóban súlyos szabálytalanságot követett el a szervezet, akár büntetőfeljelentést is tehetnek ellenük.

Ez az a kis Veronika, aki minden lehetséges főrumon csak uszít hazánk ellen. Biztosan jól ellenne egy imádottjaival zsúfolt cellában.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Amerika álszent háborúi - F. William EngdahlAmerika álszent háborúi
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Magyar ősmesék - Bíró LajosMagyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 800 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
21% internetes kedvezménnyel
Gyógyítások a méhészet termékeivel - Kovács József természetgyógyászGyógyítások a méhészet termékeivel
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Fázis - Michael RadugaA Fázis
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 500 Ft
8% internetes kedvezménnyel
Titkos társaságok fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatTitkos társaságok fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat