HunHír.info

2018. Álom hava 13. nap, Kurszán napja.

Oroszországban olyan médiaterror van, hogy a liberális uszító sajtótájékoztatóján kóstolgathatja az elnököt

2014. december 18. 19:16
Hunhír.info

Az év egyik legfontosabb oroszországi sajtó- és közéleti eseményének számító rendezvényen az orosz adminisztráció látványos jelét adta annak cáfolatának, hogy nem szabad az orosz sajtó. Dmitrij Peszkov, az orosz államfő szóvivője lehetőséget adott Kszenyija Szobcsak ismert ultraliberális médiaszemélyiségnek, hogy a nyíltan uszítson Putyin rendszere ellen.

Menedék - Pálfi

A közismerten az atlantisták zsoldjában álló, az amerikai és más titkosszolgálatok segítségével végrehajtott véres ukrajnai puccsot támogató fiatal nő azzal kapcsolatosan kérte Vlagyimir Putyin állásfoglalását, hogy liberális jogvédők szerint Csecsenföldön több lázadó családjának a házát felgyújtották a december 4-én Groznijban történt, 25 ember halálát követelő, hivatalosan terrorakciónak minősített fegyveres összetűzés óta. Kszenyija Szobcsak emlékeztetett arra, hogy december 5-én az észak-kaukázusi köztársaságot vezető Ramzan Kadirov kitoloncolással és házaik lerombolásával fenyegette meg a csecsen fegyveres lázadók családjait.

Vlagyimir Putyin közölte, hogy ki kell vizsgálni a csecsenföldi gyújtogatásokat, és Kadirov kijelentéseire is reagálva arra szólított fel, hogy minden orosz állampolgárnak be kell tartania a törvényeket. Az orosz elnök megengedhetetlen tartotta, hogy bárki a jogi kereteken kívül szolgáltasson igazságot. Azt mondta, hogy tudomása szerint maszkos ismeretlenek égették fel a lázadók családjainak a házát, és elismerte, hogy az ismeretlenek a december 4-én megölt rendőrök halála miatt Ramzan Kadirov kijelentései felbátorodva állhattak bosszút a lázadók családjain. A politikus ugyanakkor kijelentette, hogy "az élet ennél nehezebb" és megjegyezte, hogy a terrorizmus elleni küzdelemben más országokban is kemény eszközöket alkalmaznak. Izraelre, valamint az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) titkos börtöneire és kínzásnak minősülő vallatási módszereire utalt.

És Putyin azt még elfelejtette megkérdezni a provokátortól, hogy kérdezze meg már idegen főnökeit, hogy vajon mit tesznek a dollármilliárdokkal támogatott szövetségeseik akciói ellen, amikor lázadó, vagy annak vélt palesztinok családjain állnak bosszút, és porrá rombolják otthonaikat. De az oroszországi liberális is éppen olyan kutya, mint nyugati párja. Mindenkit számon akar kérni, de két ország mindent megtehet a világon. Főleg a közel-keleti.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A kultúra diktatúrája - Bayer Zsolt - Szakács ÁrpádA kultúra diktatúrája
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 3 141 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Régi magyar fegyverek - Dr. Hidán Csaba LászlóRégi magyar fegyverek
Könyv - Bolti ár: 4 000 Ft
Internetes ár: 3 400 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Jézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában - Mirza Ghulam AhmadJézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában
Könyv - Bolti ár: 8 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
11% internetes kedvezménnyel
A sorsformáló 9+1 hónap - Orosz Katalin - S. Nagy ZitaA sorsformáló 9+1 hónap
Könyv - Bolti ár: 3 360 Ft
Internetes ár: 3 024 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A megtalált kapcsolat - Kozsdi TamásA megtalált kapcsolat
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
13% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat