HunHír.info

2018. Álom hava 14. nap, Szilárdka napja.

Új stratégiával rukkolnak elő a háttérhatalom hadoszlopai: ők szervezik az újévi tüntetést az Operaház elé

Még a nemzeti társadalom ingatag alapjait is fel akarják robbantani

2014. december 18. 14:26
Kincses Albin - Hunhír.info

cionbolcsei250.jpgA MostMi! "társadalmi kezdeményezés" szervezi a korábban már jelzett január 2-i tüntetést. A csoport beszélgető köröket, valamint új közösségi portált indít, eszköz- és keretrendszert fejleszt, hogy "segítse a társadalom önszerveződését"- harsogja az egyik ultraliberális portál. Arról persze nem beszél, hogy vajon ki adja a fentiekhez szükséges, nem csekély mértékű anyagiakat. Minden bizonnyal Putyin, személyesen. A következő hiperultra szemfényvesztés célzottan a nemzetállami szegényes keretek totális lebontása szándékát jelzi.

Menedék - Pálfi

Már novemberben és a keddi ultraliberális őrjöngésen bejelentette a több fővárosi tüntetésen is felszólaló Várady Zsolt, az iwiw egyik alapítója, hogy a következő tüntetés január 2-án lesz az Operaház előtt. A tüntetést a MostMi! társadalmi kezdeményezés szervezi.

"2014 végére tagadhatatlanná vált, hogy a magyarországi politikai, gazdasági és értelmiségi elit nem rendelkezik azzal a tudással, látással és eréllyel, ami a kiút záloga lehetne. A társadalom elfordult a közügyektől, kiábrándult a politikából, az együttműködés és az egymásért tevés értékei elvétve mutatkoznak csak, az atomizálódás és izolálódás folyamatai zajlanak" - olvasható a Facebookon megjelent közleményükben.

"A pártpolitika megszűnt társadalminak lenni: jelenlegi szereplői világnézetüktől függetlenül ellenérdekeltek abban, hogy érdemi változás elkezdődjön, az érdekeik az elmúlt 25 év mulasztásai folytán mára szembekerültek a társadalom érdekeivel. A változás ott kezdődik, ha a társadalom alapszövetei, alapértékei és alapkapcsolatai újraélednek. El kell kezdenünk feléleszteni a véleményt nyilvánító, vitázó, együttműködésre képes és hajlandó kis- és nagyobb közösségeket. Helyben; csoportok, ügyek és témák mentén; gondolkodva és cselekedve. Ez a munka a tüntetésekkel elkezdődött" - teszik hozzá.

A MostMi! célja "a magyar társadalom alapszöveteinek felélesztése" ezért hívják a tüntetőket január 2-án este hat órára, az önkényes alkotmányozás elleni tiltakozó tömegtüntetés harmadik évfordulóján az Operaház elé. Azt szeretnék ha ez a demonstráció az új, érték- és erényalapú társadalmi és politikai cselekvések év eleji nyitánya lenne. A MostMi! többrétű beszélgető köröket, valamint új közösségi portált indít, eszköz- és keretrendszert fejleszt a társadalom önszerveződésének segítése érdekében.

A fenti ultraliberális elképzelésgyűjtemény tulajdonképpen konkrét cselekvési és ideológiai tervként is értékelhető, éppen ezért az előttünk levő két hétben többször is visszatérünk az itt leírtakra. Annyira jelzésértékű a jövőt illetően, hogy számos szempontból meg kell vizsgálnunk, de ez természetesen nem fér bele egy írás keretébe. Először nézzük csak a legfontosabbat: az eddigi megszokott fő témakör, az EU-zászló árnyékában való szellemi fetrengés, valamint a "szegényeknek" nyújtott támogatás szükségessége nem érte el a társadalom nagy része ingerküszöbét, jelezve azt, hogy uniós propagandabalhékkal, vagy a már szegényekként általánosságban jelzett bizonyos csoportok további támogatásában nem érdekelt annyira a többségi társadalom, hogy ezért utcára is vonuljon. Ez tehát lekerült a a napirendről.

Megszűnt Orbán, a diktátor első számú mumus lenni, és már nem is pártját és kormányát támadják, hanem jobbra-balra nyitva az ultraliberálisok is elkezdtek elmúlt 25 évezni. Ebbe a kategóriába éppúgy belefér mondjuk az MSZP, de belefér a 2010-ben a választópolgárok akaratából a parlamentbe jutott Jobbik is. A pártokkal szembeni jobb- és baloldali körökben egyaránt valamilyen szinten meglévő ellenszenv a háttérhatalom elmélete szerint közelíthet egymáshoz ellentétes irányultságú csoportokat is, ez az ultraliberális olvasatban is megjelenik, csak sunyi módon a pártokra hivatkoznak.

Most csak foglalkozzunk a legfontosabbal. Egy nemzetben gondolkodó ember számára a nemzeti értékeket és érdekeket nagyon visszafogottan képviselő, illetve védelmező alaptörvény tűzre hajítása az ultraliberálisok által jelzi a legérthetőbben azt a célt, hogy a nemzetállami maradék teljes lebontásával az új forradalmárok hazánkat az Európai Unió arctalan robotállampolgárai sorába süllyesszék.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Kozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben - László ErvinKozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 9 000 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
22% internetes kedvezménnyel
Atilla Kódex
Atilla Kódex
Könyv - Bolti ár: 9 980 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Találkozás az Istenekkel - Zecharia SitchinTalálkozás az Istenekkel
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A megbízható férfi - Bedő ImreA megbízható férfi
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Kozmikus tudat csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel - László ErvinKozmikus tudat csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 9 490 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
26% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat