HunHír.info

2018. Álom hava 19. nap, Bodony napja.

A háttérhatalom kirobbantotta a fideszes belháborút (is)

2014. december 18. 12:28
Hunhír.info

kem.jpgA Fideszre nem a kormányzati döntések negatív társadalmi következményei jelentik a nagy veszélyt, hanem ha a törzsszavazók, a saját politikai véleményformálóik vagy a párt meghatározó politikusai „ellenük" fordulnak, és – tette hozzá – a politikai veteránok „elszánták" magukat a harmincas-negyvenes generáció megrendszabályozására - jelentette ki Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Menedek - Engdahl

Hátbatámadásnak tartja Lázár János Pokorni Zoltán elítélő kijelentéseit a Fidesz prominens politikusainak urizálásáról. A Miniszterelnökséget vezető miniszter erről a Figyelőnek adott interjúban beszélt. Szerinte Pokorni személyében egy „politikai veterán" volt az, aki hátba támadta a Fidesznek azokat a politikusait – Rogán Antalt, Giró-Szász Andrást, Szijjártó Pétert és nyilván ő magát –, akik az első sorban harcolnak.

A Fideszre nem a kormányzati döntések negatív társadalmi következményei jelentik a nagy veszélyt, hanem ha a törzsszavazók, a saját politikai véleményformálóik vagy a párt meghatározó politikusai „ellenük" fordulnak, és – tette hozzá – a politikai veteránok „elszánták" magukat a harmincas-negyvenes generáció megrendszabályozására. „Ami nem méltányos, sőt az a meggyőződésem, hogy helytelen" – fogalmazott, Beszélt arról is hogy a Fidesz szempontjából „életveszélyesnek" tartja ezeket a belső vitákat, mert nincs valós tartalmuk.

Az elmúlt hetekben egyre-másra láttak napvilágot hírek Lázár, Rogán, Kósa Lajos, Giró-Szász és Szijjártó költekezéséről és más ügyeiről. Ennek kapcsán a Miniszterelnökséget vezető miniszter az interjúban azt mondta, nem állítja, hogy Pokorni és az urizálást szintén kritizáló Kövér László házelnök volt az, aki kiszivárogtatott információkat az ő vagyoni helyzetükről, de politikai akció részének tartja, hogy hozzájuk hasonló veteránok megszólalnak az ügyben.

Lázár egyébként megvédte azt a Habony Árpádot is, akinek a szegénység elleni Kossuth téri tüntetés alatt sikerült egy több százezer forintba kerülő Gucci-táskával átvágni a demonstrálok között. Róla a Miniszterelnökséget vezető miniszter úgy nyilatkozott, hogy az ő védelmét is felvállalja, és bár Habonynak nincs szerződése a tárcával, kifejezetten jó politikai stratégának tartja, akitől néha ő és más fideszes politikusok is tanácsot kérnek.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Horthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!! - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!!
Naptár - Bolti ár: 14 000 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
29% internetes kedvezménnyel
Kozmikus tudat csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel - László ErvinKozmikus tudat csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 9 490 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
26% internetes kedvezménnyel
Tayos 1-2. - Egységesített kiadás - Dr. Gerardo Pena MattheusTayos 1-2. - Egységesített kiadás
Könyv - Bolti ár: 8 000 Ft
Internetes ár: 7 200 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Titkos társaságok fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatTitkos társaságok fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Nincs kegyelem DVD - Matúz GáborNincs kegyelem DVD
DVD - Bolti ár: 3 800 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
21% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat