HunHír.info

2018. Ígéret hava 25. nap, Tortel napja.

A háttérhatalom kirobbantotta a fideszes belháborút (is)

2014. december 18. 12:28
Hunhír.info

kem.jpgA Fideszre nem a kormányzati döntések negatív társadalmi következményei jelentik a nagy veszélyt, hanem ha a törzsszavazók, a saját politikai véleményformálóik vagy a párt meghatározó politikusai „ellenük" fordulnak, és – tette hozzá – a politikai veteránok „elszánták" magukat a harmincas-negyvenes generáció megrendszabályozására - jelentette ki Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Magyar Menedék - Könyvhét 2017

Hátbatámadásnak tartja Lázár János Pokorni Zoltán elítélő kijelentéseit a Fidesz prominens politikusainak urizálásáról. A Miniszterelnökséget vezető miniszter erről a Figyelőnek adott interjúban beszélt. Szerinte Pokorni személyében egy „politikai veterán" volt az, aki hátba támadta a Fidesznek azokat a politikusait – Rogán Antalt, Giró-Szász Andrást, Szijjártó Pétert és nyilván ő magát –, akik az első sorban harcolnak.

A Fideszre nem a kormányzati döntések negatív társadalmi következményei jelentik a nagy veszélyt, hanem ha a törzsszavazók, a saját politikai véleményformálóik vagy a párt meghatározó politikusai „ellenük" fordulnak, és – tette hozzá – a politikai veteránok „elszánták" magukat a harmincas-negyvenes generáció megrendszabályozására. „Ami nem méltányos, sőt az a meggyőződésem, hogy helytelen" – fogalmazott, Beszélt arról is hogy a Fidesz szempontjából „életveszélyesnek" tartja ezeket a belső vitákat, mert nincs valós tartalmuk.

Az elmúlt hetekben egyre-másra láttak napvilágot hírek Lázár, Rogán, Kósa Lajos, Giró-Szász és Szijjártó költekezéséről és más ügyeiről. Ennek kapcsán a Miniszterelnökséget vezető miniszter az interjúban azt mondta, nem állítja, hogy Pokorni és az urizálást szintén kritizáló Kövér László házelnök volt az, aki kiszivárogtatott információkat az ő vagyoni helyzetükről, de politikai akció részének tartja, hogy hozzájuk hasonló veteránok megszólalnak az ügyben.

Lázár egyébként megvédte azt a Habony Árpádot is, akinek a szegénység elleni Kossuth téri tüntetés alatt sikerült egy több százezer forintba kerülő Gucci-táskával átvágni a demonstrálok között. Róla a Miniszterelnökséget vezető miniszter úgy nyilatkozott, hogy az ő védelmét is felvállalja, és bár Habonynak nincs szerződése a tárcával, kifejezetten jó politikai stratégának tartja, akitől néha ő és más fideszes politikusok is tanácsot kérnek.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Jaj, de lelkem nem tud felrepülni... - Netye Zoltán PálJaj, de lelkem nem tud felrepülni...
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A sorsformáló 9+1 hónap - Orosz Katalin - S. Nagy ZitaA sorsformáló 9+1 hónap
Könyv - Bolti ár: 3 360 Ft
Internetes ár: 3 024 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Hold rejtélyes hatása - Louis ProudA Hold rejtélyes hatása
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Káldeától Ister-Gamig I-II-III. - Badiny Jós FerencKáldeától Ister-Gamig I-II-III.
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 8 500 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Ezért Gyűlölnek - Bayer ZsoltEzért Gyűlölnek
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 242 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat