HunHír.info

2018. Enyészet hava 16. nap, Tuga napja.

A világgyarmatosító a legvadabb szolgaelitjét építi Magyarországon

2014. december 18. 09:23
Kostás Roland - Hunhír.info

cionbolcsei250.jpgNyilvánvalóan a stratégia egyik taktikai eleme, hogy igyekeznek mindenkit összegyűjteni, aki a kormány ellen mozgósítható, ugyanakkor az ellenzéki pártokhoz sem kötődik. Egy új politikai elitet akarnak felépíteni, ehhez erőt kell felmutatni – nyilatkozta a Magyar Hírlapnak Földi László titkosszolgálati szakértő, a keddi, parlament előtti megmozdulás kapcsán.

Magyar Menedék - Udo Ulfkotte

Utalva Orbán Viktor miniszterelnök minapi nyilatkozatára, megjegyezte, sajnos már évek óta „műveleti terület” vagyunk, ezt pedig az amerikai ügyvivő megszólalásai bizonyítják.

És mit látunk most? A műveleti területként funkcionáló Magyarországon az idegen titkosszolgálatok gyakorlatilag bármennyi pénzt felhasználva kilóra vehetnek meg embereket, tömörüléseket. Van hazánkban annyi sérelemkultúrás hazaáruló, hogy simán válogathatnak az emberanyagból, hogy a legvadabbakat alkalmazhassák. És ez csak az úgynevezett civil szféra irányába való törekvés, s még nem beszéltünk a radikálatlantista magyarországi pártokról. Nyilvánvaló, hogy ezek legerőszakosabb képviselője, a pápai proli vezette Demokratikus Koalíció az idegen érdekek totális kiszolgálása mellett arra is játszik, hogy elitjét átmenthesse arra az időszakra, amikor a világhatalom úgy dönt, hogy mégiscsak kiprovokálja a radikális kormányváltást Magyarországon. Ők ebben a folyamatban mindenképpen kedvezményezettek szeretnének lenni, és természetesen nem ártana a pártkasszának az a pár millió dollár, amit hazaáruló cselekedeteiért megkaphatnának. De a mérsékeltebb szocialista pártnak is szüksége van mind az anyagiakra, mind pedig a megszálló hatalmak általi elismertségre, mert ők sem szeretnének kimaradni a húsos fazék mellől.

A törésvonalakat mindenki érzékelheti az utóbbi időszak garázdálkodásai kapcsán is, hiszen az ultraliberális rendezvényeken felszólalók nem egyszer hangoztatják, hogy semmilyen jelenlegi parlamenti párttal nem kívánnak egy gyékényen árulni. Ez persze csak az ő "önvédelmük", amely a megszerezhető pénzeket jelenti valójában, de a háttérhatalom tudja, hogy a demokratikus parlamenti ellenzék nélkül a hőzöngő csürhéből még nem választódtak ki olyan személyiségek, akik esetlegesen gyorsan gründolt pártok élén tényleg komoly politikai tényezők lehessenek. Minden bizonnyal elhúzódik tehát ez a folyamat, a gyors Majdan helyett sok-sok mozaikkockaszerűen összeálló kicsi Majdannal akarják a kormányt gyengíteni, adott időben távozását kikényszeríteni.

Miután az ellenség nem kispályás, az is megtörténhet, hogy először a Fideszben generálnak belső szakadást úgy, hogy elveszik Orbán mozgásterét, és gyakorlatilag csak egy szájkaratés kirakatbábu marad, akinek minden lépését előre meghatározzák. A nyomás egyre erősödik, és ezt jelzi az újabb jelentés is, amely a háttérhatalom kedvenc támadó alapjára, az emberi jogokra apellál. Noha mindenki tudja, hogy Magyarországon nincs látható antiszemitizmus és főleg nem cigányüldözés, az Európai Egyesült Államok Amerika által irányított EP-bürokratái most hirtelen megint ezzel a revolverező módszerrel jönnek elő.

A kormány belekerült a mókuskerékbe, hatalmas közpénzráfordításokkal keresi a magyarországi zsidó szervezetek kegyét, költi a milliárdokat zsinagógáikra, elhagyott temetőikre. Ezáltal saját maga szül ellenérzést a többségiek és a kisebbségiek között, az elfogadhatatlan pozitív diszkriminációjával, hiszen főleg a vidéki átlagember láthatja, hogy amíg az évezredes templomokra alig jut pénz, és a magyar történelem jelentős emlékei ezáltal így folyamatosan pusztulnak, addig a források a zsidó kegyhelyek felújítására fordítódnak.

Versenyfutás ez az idővel, hiszen badarság lenne azt gondolni, hogy a háttérhatalmat valamilyen szinten is érdekli az átlag kis zsidó helyzete. Ő éppen olyan felhasználható, alkalmazható bábu számára, mint az átlag magyar.

A kereskedelmi tévék és a közszolgálati műsorszórók is eközben úgy tesznek, mintha semmi sem történne Magyarországon. Az átlagember így nem érzékeli a veszélyt, és azt sem tudja felfogni, hogy napjainkban egy olyan háború folyik a nemzet ellen, amely nem csak a totális rabszolgasorsba kényszerítését, hanem a felszámolását is eredményezheti.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Itt van a kutya elásva! - Bárdosi VilmosItt van a kutya elásva!
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Mély titkú rovással - Friedrich KláraMély titkú rovással
Könyv - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Tárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája - Grandpierre K. Endre - Grandpierre Attila - Blaskovics JózsefTárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 999 Ft
14% internetes kedvezménnyel
GMO - A pusztítás magjai - F. William EngdahlGMO - A pusztítás magjai
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Viszlát, Európa! - Gerd HonsikViszlát, Európa!
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat