HunHír.info

2018. Álom hava 11. nap, Gilvád napja.

Brutális hírhamisítások a kedd este ultraliberális őrjöngés kapcsán - helyretesszük őket

2014. december 17. 12:05
Hunhír.info (Tudósítónktól)

justicia250.jpgVége-hossza nem lenne azoknak a hírmorzsáknak a javításának, amelyek a tegnap esti agresszív ultraliberális tüntetéssel kapcsolatosan megjelentek úgy, hogy valami békés, szolid társaságnak állították be egészében a habzó szájú őrjöngőkkel és kenetteljes uszítókkal egyformán megspékelt csürhét. A leghazugabb állításokat a szemtanú hitelességével cáfoljuk. Ez egyben azt is jelenti, hogy milyen álságosak azok a nyugati állítások, hogy veszélyben a sajtószabadság. Hazánkra pont az ellenkezője, a liberális sajtóhazugság a jellemző.

Menedék - Baráthosi

Mint jelentettek, Budaházy György, édesanyja, rajta kívül pár idősebb , illetve középkorú és fiatal magyar ember, férfi és nő EU Nem zászlókkal be akart vonulni az ultraliberálisok József nádor téri tüntetésére, Alig pár méter megtétetele után az ott ácsorgó liberálisok hirtelen észbe kaptak, veszett nácizásba törtek ki? Budaházyék nem verekedtek össze senkivel sem, viszont az őket hirtelen körbe vevő és a térről kiszorító rendőrök egyben a testi épségüket is vésték, hiszen például egy kigyúrt, nem putrihagyományos öltözéket viselő cigány ellenük intézett támadását a rendőröknek akadályozták meg. Budaházyék nem mutattak semmiféle agresszivitást, szemben a vérben forgó szemű őrjöngőkkel, akik meglincselték volna őket, ha nincsenek ott a zsaruk, A téren uralkodó gyűlölet velük szemben legalábbis ezt mutatta.

Míg a tüntetők még a NAV épülete előtt jártak, a Kossuth téren már beindult a balhé. Ezt az esete is jelentettük, akkor kicsit bővebben. A troll először beült a rendőrök lába elé, aztán áttette a seggét a kifeszített láncon, ami mögött közvetlenül ott álltak ma rendőrök, A zsaruk többször kérték, hogy fáradjon picit előbbre. rá sem hederített. A troll befeszítette a lábát a láncokhoz, amikor a zsaruk gyengéden felemelték, direkt ellenállást tanúsított a rendőri intézkedéssel szemben. Ez több alkalommal megtört egy perc alatt. A vigyorgó garázdát egy sebhelyes arcú, kigyúrt cigány uszította, jogunk van itt ülni, ez az ország háza, nem a rendőröké felkiáltásokkal. Nem véljük az uszító származását, hanem a rasszjegyek alapján biztosak vagyunk benne ugyanis a cigány kisebbséget ezidáig még nem vallási felekezetként jelölik meg.

A troll mellé hamarosan újabb őrjöngők érkeztek, férfiak, nők. Mintegy két tucat ember feszült neki a sorfalnak. Egy alacsony, zömök fiatalember gyertek, gyertek!" felkiáltással noszogatta a tömeget, de az elöl állók közül csak egy, szintén cigány származású, erős testalkatú, alacsony fiatalember vette a bátorságot, hogy hozzájuk csatlakozzon. Lökdösődve tört utat magának a rendőrsorfal elé, a bukott gyűlöletpárt, az SZDSZ egyik üdvöskéje, Mécs Imre a Szabadság téri német megszállás áldozatainak emlékműve elleni illegális demonstrációk tucatjain parádézó feleségével, Magyar Fruzsinával egyetemben. Mécs élvezte a riporterek jelenlétét, pózolt a kameráknak. Az is igaz, hogy amíg tartott a szemfényvesztése, kicsit visszavett a rendőrsorfalat nyomó tömeg. Miután megvolt a kötelező szereplés, a rabmadár eloldalgott.

Az ultraliberális agresszorok bejelentett tüntetése 21 órakor véget ért. Onnantól kezdve illegálisan tartózkodott a téren az agresszív kemény mag, és ekkor támadt ismét a rendőrsorfalra. A rendőrök teát nem egy bejelentett tüntetés résztvevőire támadtak, hanem pontosan fordítva történt az eset, így a paprika sray alkalmazása csak a jogos önvédelem kategóriájába tartozhat. Jogállami normák szerint a zsaruknak először szét kellett volna ütniük a támadó garázdákat, aztán az összest előállítaniuk, s eljárást indítani ellenük hatóság elleni erőszakért.

De ez most sem történt meg.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Vér tapad a kezünkhöz? - Pawel LisickiVér tapad a kezünkhöz?
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Gyuri bácsi egészségnaptára 2019 - Szabó György - a bükki füvesemberGyuri bácsi egészségnaptára 2019
Naptár - Bolti ár: 2 500 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Újabb magyar ősmesék - Bíró LajosÚjabb magyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel
A Hold rejtélyes hatása - Louis ProudA Hold rejtélyes hatása
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel
KRESZ - 2017-es kiadás - Hack Emil szerk.KRESZ - 2017-es kiadás
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat