HunHír.info

2018. Álom hava 19. nap, Bodony napja.

Keresztényellenes gyűlölet-bűncselekménnyel zártak a humanisták (Percről percre az ultraliberálisok tüntetéséről)

2014. december 16. 17:56
Hunhír.info (Tudósítónktól)

tuntetes-2014-12-16-parl.jpgKét-háromezer ember gyűlt össze a liberálisok József nádor téri rendezvényére, ahova EU Nem! zászlók alatt Budaházy György is megérkezett pár tucatnyi társaságával. A hazafiakat Európa! és Provokátorok! felkiáltással fogadta a tömeg. A rendőrök körülvették Budaházyékat - jelentette a helyszínről a Hunhír.info tudósítója. (Fotó: Hunhír.info)

Menedék - Baráthosi

22:08 - A tér egyre csendesebb, így nyugodtan mondhatjuk, hogy szerencsére ma este sem lett Majdan, és az a társaság, amely falkában olyan nagyhangúan, agresszíven és fenyegetően viselkedett, az első, szemlátomást határozottabbnak tűnő rendőri fellépés előkészületekor gyorsan biztonságosabb helyre húzódott. Hát ez a csürhe akar Magyarországon rendszert váltani, köztük olyan lánglelkű forradalmárokkal, mint a szóban annyira agresszív és kötekedő SZDSZ-es kövület, Mécs Imre, aki előverekedte ugyan magát az események kezdetekor a rendőrsorfal elé, hogy ott uszítson élete párjával, a tériszonyos tüntetések nagyhangú, nyivákoló Magyar Fruzsinájával, amikor érezte, hogy az orrára koppintanak, a nagypofájú nőszeméllyel együtt elhúzta a csíkot. A környező utcák üresek, a rendőrök csapatszállító járművekben várakoznak.

Noha előre véleményeztük, hogy a szemlátomást nem keresztény vallásúak orrát bökni fogja a téren lévő adventi koszorú, illetve a kis Jézus születését szimbolizáló, az egyik legnagyobb keresztény ünnepet, a karácsonyt megtestesítő Betlehem, a humanisták és toleránsok, a vallásszabadság felkent bajnokai tettek is róla, hogy ne csaljon szimatunk. A korábban egy szalaggal elkerített Betlehem mellől valakik elvitték a szerény védőeszközt és ezt használták ki azokat a kereszténygyalázók, a magyarok millióinak érzékenységét megsértő ultraliberálsok, akik vérlázítóan gyűlöletkeltő módon kilopták a jászolból a gyermek Jézust szimbolizáló bábut, és ismeretlen helyre vitték. Tudósítónk nem talált olyan nyomokat, amely azt bizonyítaná, hogy a helyszínen összetörték, de ettől a gyűlöletbűncselekmény gyűlöletbűncselekmény marad. Akkor, amikor a zsidók minden gond nélkül hanukázhatnak és ünnepelhetik meg egyik korábbi véres hadjáratukat, addig a keresztény béke és szeretet szimbólumát brutálisan meggyalázhatják azok, akik a demokrácia, az európai érték, az Iványi szektalalkész által prezentált álságos szeretetlózungok elkötelezett prófétái.

Hírportálunk munkatársa már a tüntetés után a szektatévén látta az atv könnygáz miatt siránkozó riporterét, aki csupán azt felejtette el szánalmat gerjesztő monológjából, hogy a könnygáz előtt olyan palackzápor zúdult a rendőrökre, amely miatt a 2006-os rendőrterror robotjai akkor simán lőtték az embereket és ütöttek mindenkit, akit láttak. Arról nem is beszélve, hogy hány ember ellen indult eljárás a dobálózás miatt. Úgy látszik, a szekatévés médiamunkásnak szelektív az emlékezete, pedig nem olyan régen történtek a dolgok. 2006-ban a gyurcsányi rendőrök ennek századáért szétvertek bárkit.

22:01 - Kb. 30-40 ember maradt a Parlament előtt. A rendőrök létszámban is abszolút fölényben vannak, úgy 10 percenként lépnek előbbre. Csupán a dobosok meg egy olyan 30 fős csoport ácsorog a Parlament bejárata előtt, ahonnan a rendőrsorfalat viszont hátrébb vonták. A tüntetések megszokott kellékei, az árusok is elhagyták a helyszínt, itt már nem lesz akció. Eleve kudarcra is lenne ítélve. Több rendőr, aki eddig négyszöget alkotott a tér körül, tömött sorokban vonul el. A színpad előtt békésnek tűnő, 25 fős laza sorban ácsorgó ember, de ez már nem jelent potenciális ellenfelet, ezért vonják vissza a készültséget. Ismételten bebizonyosodott, hogy a kifárasztásos technikára játszó rendőrök nem reagálva a palackdobálásra úgy tudták kezelni a helyzetet, hogy nem kellett beavatkozniuk. Összességében elmondhatjuk, hogy a magukat demokratikusnak, humánusnak és toleránsnak nevezők a 2006-os tüntetésekhez képest, amelyeken szabadon dolgozhattak az újságírók, a számukra nem megfelelő öltözetű tudósítókat vegzálták, munkájában akadályozták, nem egy esetben fenyegették, mint hírportálunk munkatársát is, akinek a kezéből ki is verték a fényképezőgépet.

21:52 - Kiszorítás. Újabb két métert mentek előre a rendőrök. Aki el akarja hagyni közöttük a helyszínt, azt kiengedik.

21:51 - Folyamatosan hagyják el a Parlament bejáratát azok, akik ez idáig még "kitartottak", amúgy az egy-két doboson kívül nincs különösebb "hangos tetszésnyilvánítás".

21:49 - A rendőrök négyszög alakban körbevették a Parlament főbejárata előtt maradókat. Aki el akarja hagyni a helyszínt, annak nyitva az út az Országházzal szemben lévő minisztérium felé. Az eddigi harcos és hangos palackdobáló keménymag most visszafogta magát, akik elöl vannak, úgy látszik, már csak "betyárbecsületből" maradnak ott, de most nem tűnnek harcos forradalmárnak, inkább megszeppentnek. A gyalázkodó kiabálások is abbamaradnak.

21:45 - A Parlament jobboldali bejáratánál lévő rendőrsorfal lépésben indul előre a tüntetők keménymagja felé, akik közül egyre többnek száll inába a bátorsága, és húz el a metró felé.

21:43 - Néhányan a rendőrök arcába fújják a cigarettafüstöt, más erőszakos esemény nem történik.

21:41 - Felállt a rendőrsorfal a Kossuth tér minden szegletében. Már fél órája lejárt a bejelentett tüntetés, ennek ellenére a liberálisok nem akarják elhagyni a Parlament főbejárata előtti részt. A rendőrök kijöttek a tömeg közé, beálltak sorfalba. Mintegy 150 ember dobol és őrjöng még mindig a Parlament lépcsőinél. A tömeg áll, csak bekiabálások vannak. Nincs semmilyen akció.

21:32 - A vélhetően terhes nő az uniós zászlóval közvetíti az eseményeket az alant ácsorgóknak.

21:28 - Roham a rendőrök ellen. A keménymag megint nekirontott a rendőrsorfalnak, dobálják a vizes palackokat, a tömeg valamit permetez a rendőrök felé, azok paprika spray-vel válaszolnak. Három ember leült a lépcsőre, ezzel kezdődött az attrakció.

21:18 - Állapotosnak tűnő nő az oroszlánon Eu-zászlóval. Egy nő mászott fel a Parlament főbejáratánál lévő oroszlánhoz és az EU zászlaját lengeti. A rendőrök nem avatkoznak be. Az őrjöngő tömeg európázik.

20:58 - Hátul térít a szektalelkész, elöl a rendbontók őrjöngenek. Iványi Gábor, a közismert gyöngyöspatai cigányevakuáló a Kossuth téren felállított színpadon beszélget a hitről és a szeretetről, elöl meg az agresszív horda őrjöng. Tiszta Európa.

20:44 - Folyamatosan dobálják a palackokat, a rendőrök nehezen tartják a tömeget. Több egység sorakozik fel.

20:43 - A rendőrökre vizes palackokat dobálnak, a keménymag nekimegy a rendőrsorfalnak.

20:41 - A Hírtv sajtómunkásainak nagyon nehéz a helyzete. Nem elég, hogy végig szóbeli agresszióban van részük, lökdösik, elnyomják Császár Attila tudósítót. A demokraták és a humanisták úgy látszik, képtelenek elviselni más hangot, mint amit ők képviselnek, nem véletlenül, hogy négy markos legénynek kell kísérni a riportert, Császár Attilát. Összehasonlításképpen a 2006-os eseményekkel: itt a tömeg egésze válik folyamatosan agresszívvé. Hátulról továbbra is uszítják az elöl lévőket, de annyira most még nem akarózik annak a 8-10 embernek, aki elérte a rendőrök vonalát, hogy neki is menjen a rendőri erőknek. Még fél óra van az engedélyezett tüntetésből, majd kiderül, hogy mennyire sikerült felhergelni a tömeget.

20:26 - Miért nem jöttök?! Gyertek előre! - kiabálják. A múltkorihoz hasonló tömegjelenetek zajlanak. A rendőrök tartják a frontot, az elöl lévők nem foglalkoznak azzal, hogy hátul miről beszélnek a szónokok.

20:25 - Megindult a balhé. A tömeg eleje nyomul a rendőrök felé. A rendőrök az Országház lépcsőjén próbálják visszatartani őket. Továbbmegy a Parlament előtt a tülekedés, a rendőrök "bűnözőket védtek" felkiáltásra sem engedik tovább a tömeget.

20:22 - Az Országház főbejárata előtt felsorakozott keménymag folyamatosan orbánozik, a mocskos Fidesz az általános mozgósító mondat, de most az Orbán, takarodj! mellé előlépett az 56-os jelmondat is: Ruszkik, haza! A tömegben lévő fiatalok szemlátomást nem tudják hova tenni eme felhívást, bizonyára nem gondolják, hogy akik ezt kiabálták 56-ban, azok függetlenséget és nem pedig egy másik birodalmi függést óhajtottak.

A tüntetők ordibálnak, sípolnak, kerepelnek, dudálnak, de direkt akció ez idáig még nem volt. A tömegben feltűnnek a tömeggyilkos, Che Guevara arcképével díszített zászlók is. "Nagyon jól mutatnak" az uniós csillagok mellett.

20:05 - Láncos agyhalott a Parlament előtt. A tömeg a Parlament elé ért, és a sorban elöl nyomulók jól elszórakoznak azon a sapkás úriemberen, aki széles vigyorral beült a rendőrök elé, lábát a láncnak feszítette, aztán amikor kitessékelték, szépen visszaült megint. Az alak vigyorog, többen buzdítják, hogy bent lesznek a tévében, hátul meg üvöltözik az emberek, hogy Orbán, takarodj! A láncos ember röhög, hátulról buzdítják, szólnak a dudák. A rendőrök udvariasan felemelik, odébb viszik, és az attrakció így meg tovább.

18:59 - Most indul a menet a József Attila utcából. Ha valami érdemleges dolog történik, jelentkezünk a helyszínről.

18:17 - Mostanra kb. 2-3 ezren vannak a téren. A színpadon most nem történik semmi.Fotó: MTI - Szigetváry Zsolt


18:10 - Zajlik az igazoltatás, a fotósok és az újságírók leginkább a Budaházy-féle társasággal foglalkoznak. Időközben a színpadnál körülbelül ezer liberális részvételével megkezdődött a móka.

18:05 - Budaházyékat kiszorították a Nádor utca sarkáig, ahol igazoltatják őket a Merkantil bank épülete előtt.17:59 - Egész tömeg rendőr érkezik. Nácik haza, nácik haza! – skandálja a liberális horda. Budaházyék "Itthon vagyunk!" kiabálással válaszolnak. A rendőrök körülveszik Budaházyékat és elkezdik kiszorítani a József nádor térről. A libsi horda közben továbbra is európázik, nácizik. A korábbi tüntetésekről ismert EU-nem zászlókat emelik magasba az ellentüntetők.

Árpád-sávos zászlókat lobogtatnak Budaházyék. A rendőrök gyűrűben szorítják ki a több tucat tüntetőt. A gyűlöletkórus folyamatosan zengi: Náci, takarodj! Közben egy kigyúrt cigányt, fröcsögő szájú cigányt a rendőroknek kell visszatartaniuk, mert Budaháziékra akart támadni.

17:56 - Két-háromezer ember gyűlt össze a liberálisok József nádor téri rendezvényére, ahova ezekben a percekben érkezett meg EU Nem! zászlók alatt Budaházy György pár tucatnyi társaságával. A hazafiakat Európa! és Provokátorok! felkiáltással fogadta a tömeg. A rendőrök körülvették Budaházyékat - jelentette a helyszínről a Hunhír.info tudósítója.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A második szabály - In memoriam Olofsson Placid - Beer Miklós - Csókay András - Brückner Ákos Előd - Eperjes Károly - Ézsaiás Erzsébet - Mádl Dalma - Rétvári Bence - Schmidt Mária - Sinkovits Vitay András - Süveges Gergő és még sokan másokA második szabály - In memoriam Olofsson Placid
Könyv - Bolti ár: 2 850 Ft
Internetes ár: 2 423 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A megtalált kapcsolat - Kozsdi TamásA megtalált kapcsolat
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Baráthosi összes turáni könyve I-II. - Baráthosi Balogh BenedekBaráthosi összes turáni könyve I-II.
Könyv - Bolti ár: 16 990 Ft
Internetes ár: 12 990 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Engdahl csomag - 4 könyv együtt kedvezőbben - F. William EngdahlEngdahl csomag - 4 könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 17 000 Ft
Internetes ár: 12 999 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Trikolór Naptár 2019 - Magyar Trikolór naptárTrikolór Naptár 2019
Könyv - Bolti ár: 2 300 Ft
Internetes ár: 2 070 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat